More

  ‘The Voice’ smugkig-video: Brittany Bree’s blinde audition af The Weeknd-omslaget tjener sjældne 4-stolers tur

  Brittany Bree bliver snart et navn, som alle fire « The Voice » -trænere vil råbe op. I løbet af det kommende 4. oktober-afsnit af NBC’s reality-tv-program tager Brittany imod The Weeknd s « Call Out My Name » til sin blinde audition og tjener en sjælden firestolssving fra John Legend , Ariana Grande , Kelly Clarkson og Blake Shelton . Efter at superstjernedommere skændes mellem hinanden om, hvem der ville være den bedre træner, får Brittany den umulige beslutning at vælge, hvilket hold hun vil være med på. Se videoen « The Voice » for at kigge forbi.

  Ariana er den første til at prøve at efterlyse indbyggeren i Dallas, Texas, til hendes team og fortælle hende, at hun er « utroligt. » Hun fortsætter: ”Jeg elsker din stemme. Jeg nyder virkelig din tone. Jeg elskede dine løb, dens fylde, sjælen, teksturen. Jeg synes, at intentionen er virkelig vigtig, og jeg tror, ​​at hvert valg, du tog, tilføjede så meget følelsesmæssig værdi. Og jeg synes, det er virkelig vigtigt i en performer. Jeg ville elske at være din træner. Jeg ville elske at holde din hånd igennem dette. ” Ariana siger derefter med en sang-sang stemme: « Jeg ville elske, at du vælger mig! »

  John lyder: « Nogle gange hører vi den stemme, der bare griber os, og energien bare eksploderer fra scenen. » Når Brittany afslører, at hun aldrig har optrådt uden for hendes kirke, svarer han: « Jeg tror, ​​du kan gå så langt, og jeg ville elske, at du ville gøre det på Team Legend. »

  Kelly genkender hendes « historiefortæller » -evner og siger, at hun blev solgt, da Brittany ramte sangens omkvæd. « Jeg var ligesom, ‘Åh, herregud,' » afslører Kelly. ”Jeg ville elske at være din partner i denne konkurrence. Jeg ved, hvordan man navigerer i en konkurrence. Du ved, jeg har vundet dette show før, og jeg tror, ​​at hvis din stemme ikke er i finalen, er der noget galt. ”

  Endelig forklarer Blake, hvordan han er « bekymret » for Bretagne, fordi hun « virkelig kunne skrue op » ved at vælge den forkerte træner. « Du har brug for noget mere stabilt end det, der foregår hernede, » joker Blake. Ifølge ham opgav Kelly sin hjemstat Texas, John forlod sin kirke, og Ariana kunne være den « værste træner » nogensinde, så derfor er Blake den bedste løsning.

  Videoklippet afbrydes, før vi finder ud af, hvilket hold Brittany slutter sig til, men du kan finde ud af det ved at se det femte afsnit af « The Voice » sæson 21 mandag aften på NBC. Brittany er nu den femte kunstner, der modtager en firestolssving i løbet af denne 21. sæson, efter Girl Named Tom (Team Kelly), Wendy Moten (Team Blake), Gymani (Team Kelly), Carson Peters (Team Blake) og Holly Forbes (Team Kelly).

  Latest Posts