More

  Owen Wilsons ‘SNL’ -monolog minder om en voldsom anmeldelse af hans persona på skærmen

  Owen Wilson var vært for sæson 47 -premieren på « Saturday Night Live » den 2. oktober med musikalske gæst Kacey Musgraves . På trods af hans årtier i branchen er dette Wilsons første gang som vært for « SNL », selvom han kom med som en « Zoolander » -figur Hansel i et 2016 -afsnit af NBC -skitserien. I mellemtiden er dette Musgraves anden optræden som musikalsk gæst efter en periode i 2018. Til sin åbningsmonolog talte Wilson om livet, der voksede op som et « glemt » mellembarn, mens hans brødre, Luke og Andrew, så fra seriens publikum.

  Skuespilleren fortsatte med at diskutere sin begejstring over at gøre noget live, i modsætning til hans typiske måde at lave en film på og derefter vente et år på at få anmeldelser. Men som Wilson bemærkede: « Folk twitter sandsynligvis anmeldelser lige nu. » Han bemærkede, at mens folk siger, at hvis du læser de gode anmeldelser, skal du også læse de dårlige, men han abonnerer ikke på den tankegang. « Dårlige taler ikke til mig på samme måde, » sagde han.

  Han bragte en bemærkelsesværdig pan af sit arbejde frem, der sagde, at hans persona på skærmen « har al ambitionen om en gammel golden retriever, der ligger ved siden af ​​en ild. » Han indrømmede, at han lejlighedsvis kunne være skyldig i at køre, men helvede, da Daniel Day-Lewis gik på pension, det var da han vidste, at han var nødt til at lave « Cars 3. » Hvem skulle ellers gøre det?

  Wilson fortsatte med at diskutere den gamle standard for « SNL » -værter, der pralede om, hvor fantastisk et show de skulle lave, men han nøjedes med et mere realistisk budskab. « Tag din hyggeligste flannel på, og måske slapper vi bare af i de næste 90 minutter, » sagde han. « Luk øjnene, bliv behagelige. » Efter alt, « De fleste drømmer bedre med lukkede øjne. »

  Wilson promoverer sin nye rolle i den kommende Wes Anderson -film « The French Dispatch », hans ottende samarbejde med instruktøren. Skuespilleren medvirkede tidligere på året i Disney+ -serien « Loki » som Mobius M. Mobius, samt Amazon-originalfilmen « Bliss ».

  Latest Posts