More

  ‘America’s Got Talent’ forudsigelser: Hvem vinder sæson 16 af ‘AGT’?

  På tirsdag går de 10 finalister på « America’s Got Talent » sæson 16 på scenen for de vigtigste præstationer i deres karriere. Efter nogle chokerende dårlige fremvisninger i den offentlige afstemning fra Golden Buzzer-akterne i semifinalen, kunne en af ​​de mange mulige førstegangstider i denne sæson blive til virkelighed. Fortsæt med at læse for vores eksklusive « America’s Got Talent »-forudsigelser om, hvem der vinder sæson 16.

  Howie Mandel har døbt dette komikerens år. Gina Brillon eller Josh Blue ville være den første stand-up til at tage kronen. World Taekwondo Demolition Team ville være den første kampsportvinder og ville give Terry Crews sin første Golden Buzzer-sejr. Heidi Klums Golden Buzzer Lea Kyle er den første kvindelige tryllekunstner til at klare finalen, og den unge operasangerinde Victory Brinker er den første gruppebeslutning Golden Buzzer.

  De andre sange, der konkurrerer om prisen, er den indfødte popstjerne Brooke Simpson, Sofia Vergaras Golden Buzzer Jimmie Herrod og Howies Golden Buzzer the Northwell Health Nurse Choir. De sidste to pladser er besat af to dommerfavoritter, autodidakt aerialist Aidan Bryant og tryllekunstner Dustin Tavella.

  I en sæson med mange førstepladser allerede, så semifinalerne mere end én Golden Buzzer-akt, der konkurrerede om den øjeblikkelige redning. Jimmie, Lea, World Taekwondo og Victory faldt alle uden for de tre bedste af publikumsstemmerne i runden og skulle tjene enten den offentlige online-stemme eller dommernes stemme for at blive sendt i finalen. Northwell-sygeplejerskerne var den eneste Golden Buzzer-akt, der kom lige igennem, hvilket tyder på, at de handlinger, dommerne kunne lide mest i audition-fasen, måske ikke var så populære blandt publikum.

  Offentligheden foretrækker de to komikere, Josh og Gina. Josh fører vores « America’s Got Talent » forudsigelser med en 4/5 chance for at tage titlen. Dommerne har også udtrykt en stærk påskønnelse af Aidan, teenage-luftfarten, der lærte sig selv at bruge videoer fra YouTube, og Dustin, tryllekunstneren, der blander følelser og undren i sin handling om familie og kærlighed. De slutter sig til Josh og Gina i toppen af ​​diagrammet sammen med Northwell og Brooke. Brooke er blevet rost for sin selvtillid og selvfølelse. Northwell er en rettidig handling, et kor af sygeplejersker, der arbejdede utrætteligt gennem pandemien.

  Men at undervurdere de andre Golden Buzzer-handlinger er risikabelt. Hver af dem kommer med et indbygget støttesystem fra dommeren, der valgte dem som en stand-out audition. De vil uden tvivl blive overøst med ros på finaleaftenen. Som altid vil det hele handle om, hvem der løfter deres handling på en ny måde og leverer en præstation, der er værdig til at dele Vegas-scenen med « AGT »-alun.

  Sørg for at få dine forudsigelser forud for onsdag aftens resultater at vise og lyde i kommentarerne om, hvem du VIL vinde!

  Sørg for at lave dine « AGT »-forudsigelser for at påvirke vores reality-tv-racerbaneodds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser, indtil lige før resultatafsnittet sendes direkte på NBC. Du konkurrerer om at vinde et $100 Amazon-gavekort og en plads på vores « America’s Got Talent »-leaderboard. Se vores konkurrenceregler, og hør af med andre fans i vores reality-tv-forum. Læs flere underholdningsnyheder om Gold Derby.

  Latest Posts