More

  ‘Big Brother 23’-spoilere: Cookout-mændene planlægger at fortsætte den store tradition med ‘bros before hos’, og vi er trætte

  Endnu en uge, endnu en langsom dødsmarch indtil torsdagens « Big Brother 23. » Kyland brugte ikke vetoet i mandags (duh), så Tiffany og Hannah forbliver på blokken, og førstnævnte bliver den første Cookout medlem at gå til juryen. Lad os bare sætte farten op nu, for intet vil ændre sig mellem nu og da.

  Tiff forsøger stadig at blive og føre kampagne for sin røv, men det er et tabende forslag, da det kun er tre stemmer i denne uge, og Derek F. og Xavier er dem, der vil have hende mest ude. Og tænk ikke et sekund på, at de rykker. Tiff gjorde sin sag for dem begge i tirsdags og fortalte dem, at Hannah kom efter dem. Hun fortalte Big D, at han ikke ville slå X, fordi X ville vinde mod nogen, hvilket så ud til at chokere ham (lol), men at Big D kunne vinde mod hende. Hendes tonehøjde til X var centreret om, at hun var et skjold for ham for at beskytte ham mod at blive et mål for Ky (igen ved hun ikke, at Ky idiotisk ønsker at tage X til sidste to). X fortalte Tiff, at hun kom med nogle gode pointer og indrømmede, at han havde hældet til at beholde Hannah.

  X og Big D sammenlignede noter, hvilket dybest set var en Tiff takedown. Big D sagde, at Tiff « prøvede det » ved at fortælle ham, at han ville tabe ved siden af ​​X (um, det ville du). De bekræftede igen, at Tiff skal gå i denne uge, og at Hannah skal gå næste gang. De ville nominere Hannah og Azah, hvoraf sidstnævnte Big D sagde skal « suge det op » og være en bonde. Efter hans samtale med Tiff syntes X at indse, at Kyland har placeret sig pænt til de fire sidste, fordi X ville blive målrettet over ham. Han ærgrede sig over for Big D over, at Ky selv kunne tage et skud på ham ved sidste fire, men Big D afviste disse bekymringer, fordi de har en sidste tre-aftale. De besluttede derefter, at støvlerækkefølgen vil være Tiffany, Hannah og Azah. « Når vi kommer til tre, kæmper venlige herrer, » sagde Big D.

  Suk. For lige så historisk og så vellykket som Cookout er, er en ting, den ikke rettede op på, showets hyppige kvindefjendske, ubevidste eller ej, gameplay. Kvinder bliver oftere end ikke skruet over for mænd, især i erhvervslivet (næsten som om spillet er et mikrokosmos af den virkelige verden!). For at være retfærdig lavede Tiff fejl, der skadede hendes spil og irriterede X og Big D for længe siden, og de har ønsket at målrette hende siden, men selvom du vil have Tiff væk, er der ingen rigtig god grund til ikke at prøve at arbejde med Hannah og Azah for at fremme dine egne spil. Tingene kunne være blevet interessante, da det kom ned til Cookouts sidste seks, men i stedet vil vi have en bro-down nu, fordi X og Ky nemt kan udveksle sejre herfra.

  Så dybest set den eneste måde, hvorpå tingene kan være yderst interessante nu, er, hvis Hannah vinder HOH i doublen igen.

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine ophidsede meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts