More

  ‘Hell’s Kitchen’: Trenton Garvey om at vinde sæson 20 og den ‘foragt’, hans rivaler havde for ham

  Trenton Garvey blev kåret som sæson 20-vinderen af ​​ »Hell’s Kitchen » mandag aften, da Gordon Ramsay valgte chefkokken frem for Megan Gill efter deres finale middagsservice udfordring. Som mester i denne « Young Guns »-udgave blev den 23-årige den yngste vinder siden Danny Veltri i sæson 5 og den første mand til at tage prisen siden Scott Commings > i sæson 12. Den indfødte fra Missouri vandt $250.000 og en chefkok-stilling hos Gordon Ramsay Steak i Paris Las Vegas. Se Trentons eksklusive videointerview ovenfor.

  « Jeg lagde alt på bordet, så jeg var helt i fred, » siger Trenton om de øjeblikke, der førte til, at vinderen blev offentliggjort. « Enten tabte jeg til en fantastisk deltager, eller også lægger jeg det hele på bordet, og kokken Ramsay ser, hvad jeg gjorde, og vil have mig til at vinde denne ting. Jeg havde allerede sat det hele på spil, så jeg var klar til, hvad der end ville ske. »

  Hvis det at vinde « Hell’s Kitchen » ikke var grund nok til at fejre, tog Trenton det et skridt videre og friede til sin kæreste, Macee, efter sin store sejr. « Vi havde været sammen i ni år, » forklarer Trenton. »Vi havde aldrig brugt så meget tid væk fra hinanden. Jeg havde heller ikke behøvet at bruge så meget tid sammen med andre på min alder. Jeg tænkte: ‘Ved du hvad? Vi er stort set perfekte for hinanden. Jeg får ikke andre mennesker på vores alder.’ Jeg vidste, hvad jeg skulle gøre.”

  Da Trenton nåede frem til den sidste middagsservering, valgte Trenton tredjepladsen Kiya Willhelm som sin første holdkammerat til at hjælpe med at kaste ham til vindercirklen. På det tidspunkt anede han ikke, hvor meget Kiya hadede ham. « Da programmet blev sendt, blev jeg klar over, hvor meget foragt hun havde for mig, » indrømmer han. « Da vi var i Austin for omkring en måned siden, sagde hun: » Mand, du er en af ​​mine yndlingsmennesker at hænge ud med. Jeg plejede at hade dig.’ Vi sidder der og ligger i en pool og [synger karaoke] klokken 5:00 om morgenen, og hun sagde: ‘Ja, det her er fantastisk.’ Jeg anede ikke, at [hun] gjorde det’ kan ikke lide mig. »

  Før Trentons fly til Los Angeles for at mødes med « Hell’s Kitchen »-producenter, havde han aldrig selv været på et fly før. « Jeg havde aldrig rigtig forladt de to stater, jeg har boet i, Missouri og Arkansas, » afslører han. « Det var en sjov, eventyrlig dag. Mit sind var blæst. Nu føler jeg mig som en proff!

  Trentons næste eventyr starter sit nye job hos Gordon Ramsay Steak i Paris Las Vegas. « Jeg vil dykke direkte ned i det og lære så meget, som jeg kan, » siger han. « Jeg ønskede en mulighed for at blive sat i en position til at lære. Jeg kom ikke fra en hel masse, så det er utroligt at få noget stabilitet i mit liv. »

  Latest Posts