More

  Seth Meyers læsser af på ‘usammenhængende’ Rudy Giuliani efter ‘vandrende’ mindeoptræden den 11. september

  For tyve år siden var Rudy Giuliani « Amerikas borgmester », en elsket skikkelse, der ledede New York City efter 9/11. Men nu er han kendt som en vanæret advokat og uvidende « Borat »-punchline, hvis nylige bizarre optræden ved en mindemiddag den 11. september gik viralt i weekenden. Under begivenheden nægtede en vandretur Giuliani, apropos ingenting, endda at tilbringe tid med Jeffrey Epstein-forbundet britisk kongefamiliemedlem, prins Andrew, som ingen spurgte om. Han har det ikke så godt.

  Han er « i det væsentlige en storfod i New York City, der hænger ud med østeuropæiske gangstere og trimmer sine tånegle i Panera-badeværelser, » sagde Seth Meyers i mandagens « Late Night ».

  « I 2001 var han på forreste række ved Yankees playoffs, og nu er jeg ret sikker på, at han sælger off-brand merchandise på fortovet uden for stadion, » jokede Meyers.

  Så lørdag, « under en optræden til hvad der traditionelt har været en dyster begivenhed », gik Giuliani på en « usammenhængende rant », hvor han gjorde et indtryk af dronning Elizabeth og gjorde en uopfordret benægtelse af, at han nogensinde hang ud med prins Andrew og unge piger .

  « Jeg siger ikke, at Rudy var fuld, » sagde Meyers efter at have rullet nogle udvalgte klip fra Giulianis tale. « Men det er normalt, når fyre fra Brooklyn begynder at prøve at efterligne dronningen af ​​England. »

  Meyers jokede med, at Giuliani kan tilføje sit dronning Elizabeth-indtryk til sin rulle, hvis han nogensinde går til audition til « America’s Not Talent », og spillede derefter en samling af bizarre tv-indtryk, som Giuliani har lavet gennem årene, som inkluderer Mitt Romney og Robert Mueller og alle  » lyder som en tegneseriehund. »

  « Han lyder som om McGruff the Crime Dog forsvandt fra hans sind på noget cola, han konfiskerede fra en buste, » sagde han.

  Under sin tale ønskede Giuliani, at alle skulle vide, at han ikke var fuld. « Og han lod alle vide det på en måde, der er meget ukarakteristisk for fulde fyre, og han gav en række lange, brokkelige svar, hvor han gentog sig selv og gav ingen mening, » sagde Meyers. Han fortsatte derefter med at lave et beruset Giuliani-aftryk, mens han læste udskriften af ​​et interview, Giuliani gav til Daily Mail. « Ja, jeg havde en skotsk. Men jeg var ikke fuld. Der er et bevidst forsøg [fra] venstrefløjen på at male mig på den måde, siger Giuliani til Daily Mail. Han gjorde dog ikke et indtryk af dronningen.

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine ophidsede meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts