More

  ‘Big Brother 23’-spoilere: Tiffany påberåber sig sin sag, men det ser ikke særlig godt ud

  Hele sæsonen på « Big Brother 23 » har vi sagt, at når først Cookout har nået de sidste seks, kan det rigtige spil begynde, da de bliver nødt til at tænde på hinanden. Det er tilsyneladende rigtigt, men som næsten hvert eneste twist på dette show, flopper det. Så vi venter på endnu en kedelig uge.

  Kyland vandt Veto i lørdags, hvilket gav ham al magten i denne uge, så Tiffany er dømt. Det eneste lidt interessante i denne uge vil være at se, hvem der ellers går i den dobbelte udsættelse, hvilket kun vil være interessant, hvis Hannah vinder HOH, ellers er hun dømt. Tiff giver ikke op og siger, at hun havde en plan efter vetoet, og at hun stort set har brugt resten af ​​weekenden på en undskyldningstur med alle for at forsøge at få gunst/stemmer. Hun har arbejdet sammen med Ky og forsøgt at få ham til Xavier i bagdøren ved at fortælle ham, at det vil være den eneste måde, han kan vinde på (sandt), og du ved, hvis ikke nu, hvornår? Han insisterer på, at han ikke har stemmerne til at starte X.

  « Du vil sende mig hjem, men ikke Xavier? » Tiff cam-talte. « Du vil sende den lille baby Chaddha hjem, men ikke Xavier, fordi du ikke har stemmerne til at få ham ud herfra? Og du er ved at sende en person hjem, der vil stemme for at få ham ud herfra? Giver det mening for jer? Kyland vil have Superman vs. Batman i dette hus. Han vil have en hel Marvel-film til at gå ned mellem ham og Xavier. »

  Tiffany taler med Amerika, frustreret over at Ky er villig til at vælge Xavier frem for hende og Hannah. « Kyland vil have Superman vs. Batman i dette hus. Han vil have en hel Marvel-film til at gå ned mellem ham og Xavier. » #BB23 pic.twitter.com/DAE9VoZnJI

  — Reality Realm (@RealityRealm) 13. september 2021

  Nå, det er DC, Tiff, men ved siden af. Tiff er forståeligt nok frustreret, fordi det sandsynligvis ikke engang har strejfet hende, at Ky ønsker at beholde X i huset og tage ham med til de to sidste… fordi, ja, hvilken fornuftig person ville gøre det? Men fyren vil bare gerne ud med X, som ville knuse ham i de sidste to. Det er et frygteligt træk for Kys spil at udelukke Tiff, for selvom han ikke selv vil udelukke X, kunne han beholde dem begge i spillet og lade dem gå efter hinanden. Derudover er det en fejl at sende Tiff som det første Cookout-medlem til juryen, fordi hun kan og vil styre fortællingen til de andre nævninge om Cookout’en, men Ky, X og Derek F. er så dødelige på. drenge-vil-være-drenge-ing til det sidste, og X og Big D. har ønsket Tiff ud i evigheder, at intet vil ændre deres mening.

  Ky så kortvarigt ud til at betragte Big D som et renomm. Han spurgte Azah, hvad hun ville gøre, hvis Big D var på blokken, og hun sagde, at hun ville beholde ham, og hvis X var på blokken, ville hun gøre, hvad Ky ville. Ky fortalte hende derefter, at hun var i god behold og « velkommen til finale fem. » Ky havde også overvejet at bruge Vetoet på Hannah – som tilbød at stemme, som han vil, hvis han gør, en sidste to-aftale og en sidste tre med X – for at opbygge tillid til hende, men efter at have talt med X besluttede han, at han ville beholde nomserne det samme. « Jeg kan ikke sikre 3-0, men medmindre der sker noget forbløffende, ser det ud til, at du er i de sidste fem på begge måder, » sagde han til Hannah, der var skuffet over, at Ky ikke ser en måde at arbejde sammen med hende og Tiff på fremadrettet. . Men den bedste del af mødet mellem sindene, der førte til dette, var at Ky og X blev enige om, at Hannah ikke har mistanke om, at de arbejder sammen. « Jeg tror stadig ikke, [Hannah] ved, at vi kommunikerer så meget, som vi gør. Det tror jeg ikke nogen gør. Det er chokerende, » Um, bogstaveligt talt ved alle. Du er ikke så glat.

  Men ja, forvent at Veto ikke bliver brugt og endnu en forudsigelig nedtælling indtil torsdag.

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine ophidsede meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts