More

  John Oliver sprænger ‘business daddy’ AT&T for stilling til Texas abortlovgivning

  John Oliver – tilbage i studiet med et personligt publikum for første gang i 18 måneder – åbnede søndagens « Last Week Tonight » ved at lægge sig ind i Texas for dens straffe nye abortlov, som reelt forbyder aborter i staten og stedfortræder for private borgere at sagsøge folk, der yder hjælp til kvinder med behov for en abort. « Denne lov har på en eller anden måde formået at gøre det umulige og gjort det endnu værre at være Uber-chauffør, » sagde Oliver.

  Oliver bemærkede, at da Texas-guvernør Greg Abbott blev spurgt på CNBC, om han var bekymret for, at loven kunne skræmme investorer væk fra hans stat, sagde han: « Du skal forstå, at der er mange virksomheder og mange amerikanere, der kan lide det sociale. holdninger, staten Texas indtager. » Indtil videre er corporate America generelt ikke gået ud og sagt, at de kan lide, hvad Texas laver, men har heller ikke været imod det. Dette står i skarp kontrast til virksomhedernes støtte til andre spørgsmål om social retfærdighed.

  I stedet støtter nogle virksomheder stille og roligt lovforslaget. Et af disse virksomheder er HBO’s « business daddy », AT&T. Oliver forklarede, at et politisk aktionsudvalg tilhørende kommunikationsgiganten var en stor donor til lovforslagets sponsorer og medsponsorer. Oliver sagde, at « Last Week Tonight » bad moderselskabet om at kommentere, og de sagde « AT&T har aldrig taget stilling til abort. Medarbejdernes PAC-bidrag til Texas lovgivere gik til både tilhængere og modstandere af Texas-lovgivningen. »

  Oliver fandt dette utilstrækkeligt. « At ikke tage stilling til dette spørgsmål lige nu er at tage stilling, » sagde han. « Og abort på begge sider er ikke rigtig den PR-slam dunk, som de synes at tro, det er. »

  « Selvom det bestemt er on-brand for dem, » tilføjede han. « AT&T kan tydeligvis godt lide deres offentlige udtalelser på samme måde, som de kan lide deres cellesignal – hylende morsomt svagt. »

  Segmentet kan ses på HBO Max. Olivers hovedhistorie, om den hviderussiske diktator Alexander Lukasjenko, er på YouTube.

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine ophidsede meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts