More

  Alyssa Lopez (‘Big Brother 23’) exit-interview om, om hun ville have taget Xavier Prather til finale 2: ‘Jeg kan godt lide fyren, men sandsynligvis ikke’

  Torsdag aftens direkte dobbelte udsættelsesepisode af « Big Brother » afsluttedes med Alyssa Lopez efter Claire Rehfuss til juryhuset. Den 24-årige badetøjsdesigner blev sat på blokken ved siden af ​​sin nærmeste allierede, Xavier Prather, af Head of Household Hannah Chaddha. Efter Xavier vandt magten i veto og reddede sig selv, satte Hannah Kyland Young op som erstatnings-nominerede, og Alyssa blev smidt ud med en stemme på 3-1. Det var det sidste trin i Cookout-alliancens plan om at nå Top 6. Efter at have mødt værten Julie Chen Moonves til sit exit-interview, havde Alyssa stadig ingen anelse om, at Cookout eksisterede.

  « Jeg tror, ​​at hvis det skulle være X, ville det være mig, » sagde Alyssa til Julie, da hun blev spurgt om at blive smidt ud af kampen om Kyland. « Det skulle være planen i sidste uge, og desværre skete det dobbelte, og det er mig, fordi X dræbte den comp. » Inden han satte Alyssa på blokken, havde Hannah fortalt hende, at Xavier var målet.

  Men følte Alyssa sig forrådt af nogen i denne sæson? « Jeg ville sige Hannah, » indrømmede hun. “Jeg prøvede virkelig at spille en loyal kamp hele vejen igennem. Jeg tror, ​​at alle så det. Jeg prøvede virkelig at hjælpe Hannah, da Derek [Xiao] forlod. Jeg troede virkelig, hun mente det med at arbejde sammen. Jeg tror, ​​Claire snakkede lidt lige før [hun gik], og det var, hvad der skete.

  Med sin showmance-partner Christian Birkenberger smidt præ-juryen ud, havde Alyssa nogen nære allierede udover Xavier tilbage at arbejde med? « Helt ærligt nej, » afslørede hun. « Jeg prøvede hver uge. Jeg prøvede at stole på Hannah. Det var egentlig bare X, jeg fortalte alt til. Jeg forsøgte at fortælle nogle få mennesker her og der for at opnå mere loyalitet, men Kings var altid de mennesker, de ville have ud, så jeg burde have vidst, at jeg bare skulle lukke min mund. »

  På trods af at Xavier var Alyssas nærmeste allierede, var hun ikke dum om hans holdning i spillet. Da hun blev spurgt, om hun ville have taget ham til de to sidste, trak Alyssa stregen. « Jeg ville have taget X til de sidste tre, » forklarede hun. « Dette er et individuelt spil, men hvis jeg tog ham til de sidste to, ville jeg have givet ham en $750.000 check. Jeg kan godt lide fyren, men sandsynligvis ikke. »

  « Jeg er så glad for, at jeg var en del af det, » sagde Alyssa om sin tid på « Big Brother. » « Jeg tror, ​​jeg spillede hele kampen. Havde altid lagt strategier, måtte altid ikke føle sig sikker. Jeg er virkelig stolt af mig selv, og jeg elsker dette show. Bare det at være med i dette show er en sejr for mig. » Alyssa vil nu slutte sig til Claire, Sarah Beth Steagall, Derek X. og Britini D’Angelo i juryhuset.

  Alyssas dag 65-udsættelse blev forudgået af Claire Rehfuss på dag 65, Sarah Beth Steagall på dag 58, Derek Xiao på dag 51, Britini D’Angelo på dag 44, Christian Birkenberger på dag 37, Whitney Williams på dag 30, Brent Champagne på dag 23 , Brandon “Frenchie” French på dag 16 og Travis Long på dag 9. En ny HOH vil blive kronet og nominere yderligere to spillere til udsættelse søndag den 12. september på CBS .

  Sørg for at lave dine « Big Brother »-forudsigelser for at påvirke vores odds på reality-tv-racerbane. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser, indtil lige før udsættelsesepisoden sendes live på CBS. Du vil konkurrere om at vinde et $100 Amazon-gavekort og en plads på vores « BB23 »-rangliste. Se vores konkurrenceregler, og hør af med andre fans i vores reality-tv-forum. Læs flere underholdningsnyheder om Gold Derby.

  Latest Posts