More

  Forudsigelser af ‘Big Brother 23’-vinder: Tiffany Mitchell og Xavier Prather i dødt løb for en præmie på $750.000

  Efterhånden som Tiffany Mitchells turbulente anden regeringstid som overhoved for husholdningen nærmer sig sin afslutning, har den 40-årige phlebotomist formået at vinde vores guldderby-vinderforudsigelser for sæson 23 af « Big Brother ». Den indfødte fra Detroit gjorde nogle af hendes Cookout-alliancer rasende, der omfatter Azah Awasum, Derek Frazier, Hannah Chaddha, Kyland Young og Xavier Prather, da hun nægtede at kaste sidste uges HOH-konkurrence, så de kunne målrette mod hendes bedste ven i huset, Claire Rehfuss. I stedet holdt hun fast i sejren og tog sigte på Xaviers plus-en, Alyssa Lopez.

  Xavier fører stadig førende med 29/10 odds for at vinde, men Tiffany nærmer sig Milwaukee-advokaten med 3/1 odds. De to af dem har været i en magtkamp i ugevis og vil endelig gå i krig, når det sidste ikke-Cookout-medlem bliver smidt ud. Som den regerende HOH satte Tiffany Xavier på blokken ved siden af ​​Alyssa i håb om at sende sin 24-årige sidemand. Tingene gik ikke som planlagt, da Alyssa vandt Power of Veto, og Tiffany havde intet andet valg end at erstatte badetøjsdesigneren med sin egen BFF, Claire.

  Spændingen vil være højere end nogensinde torsdag aften, når værten Julie Chen Moonves officielt afslører for husgæsterne, at det er en dobbelt udsættelse. Claires skæbne er næsten beseglet, men hvis det lykkes Alyssa at vinde HOH eller Power of Veto, vil Cookout’en endelig blive tvunget til at spise en af ​​deres egne. På det tidspunkt vil interne loyaliteter blive afsløret og vil sandsynligvis (forhåbentlig???) begynde en række fyrværkeri, der fører op til finalen den 29. september.

  Hvad angår de andre husgæsters chancer for at vinde, så er Hannah stille og roligt steget op i graderne gennem hele sæsonen og sidder i øjeblikket på tredjepladsen med 71/20 odds. Hun er efterfulgt af Kyland (6/1 odds), Azah (18/1 odds) og Derek F. (25/1 odds).

  Endelig fortsætter et par Claire- og Alyssa-fans med at håbe på et mirakel, hvilket giver dem henholdsvis 48/1 odds og 58/1 odds.

  Sørg for at lave dine « Big Brother »-forudsigelser for at påvirke vores odds på reality-tv-racerbane. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser, indtil lige før udsættelsesepisoden sendes live på CBS. Du vil konkurrere om at vinde et $100 Amazon-gavekort og en plads på vores « BB23 »-rangliste. Se vores konkurrenceregler, og hør af med andre fans i vores reality-tv-forum. Læs flere underholdningsnyheder om Gold Derby.

  Latest Posts