More

  Opsummering af ‘Big Brother 23’ episode 28: Hvem tog hjem under dobbelt udsættelse den 9. september?

  På vej ind i torsdagens live-afsnit af « Big Brother », var Top 8 ved at blive Top 6, alt takket være den dobbelte udsættelse. For første gang denne sommer blev to husgæster elimineret i løbet af en time. Det betød, at der var to konkurrencer (Head of Household og Power of Veto), to udsættelser og to exit-interviews med Julie Chen Moonves. Gold Derbys odds forudsagde, at det ville blive en dårlig aften for ikke-Cookout-medlemmer Claire Rehfuss og Alyssa Lopez, men smed nogen af ​​comps en skruenøgle ind i hovedalliancens planer?

  Nedenfor kan du læse vores minut for minut « Big Brother » opsummering af sæson 23, afsnit 28 for at finde ud af, hvad der skete torsdag den 9. september kl. 20.00. ET/PT. Så sørg for at lyde fra i kommentarfeltet om dine yndlings « BB23 »-husgæster på CBS’s reality-tv-show, hvem der irriterer dig mest, og hvem du tror i sidste ende vil slutte sig til « Big Brother »-vinderlisten og vinde den store præmie på $750.000. De resterende spillere er: Alyssa Lopez, Azah Awasum, Claire Rehfuss, Derek Frazier, Hannah Chaddha , Kyland Young, Tiffany Mitchell og Xavier Prather.

  Fortsæt med at opdatere/genindlæse denne « Big Brother 23 »-liveblog for at få de seneste opdateringer.

  8:00 p.m. – « Tidligere på ‘Big Brother’! » I det 27. afsnit gik Tiffanys værste mareridt i opfyldelse, da Alyssa vandt Veto og trak sig ud af blokken. Det betød, at Tiffany kun havde to muligheder: nominere sin BFF Claire eller forråde Cookout ved at nominere en af ​​dem. Hun valgte at sætte Claire på huggeklossen. I et inderligt øjeblik forklarede Tiffany, hvordan hun ikke ønskede at være ansvarlig for at smide en sort person ud, og en tårevædet Claire sagde, at hun fuldt ud forstod. Aww. Hvordan forløber aftenens dobbelte udsættelse? Lad os gå!

  8:10 p.m. – Alyssa kan ikke tro, at Tiffany er så sikker på, at Xavier bliver smidt ud, at hun ville nominere Claire ved siden af ​​ham. Hun kan ikke vente med at blindside Tiffany ved live-udsættelsen. Åh, Alyssa. Zingbot havde ret, du er lidt sløv. Claire kan være målet for aftenens første udsættelse, men huset er allerede ved at lægge planer for, hvem der skal sendes ud næste gang. Azah spørger Xavier, hvem han vil forlade på torsdag, hvis Alyssa vinder HOH. Big D og Xavier vil målrette mod Tiffany, men Azah vil have Kyland ud først. Senere får Alyssa et pære-øjeblik, da hun indser, at hvis Claire tager hjem, vil de sidste syv alle være minoriteter. Så joker hun, « da jeg er halvt hvid, er jeg så den næste? » Åh Alyssa. Ja. Du er den næste. Ovre på badeværelset forklarer Hannah Azah, at hun planlægger at stemme for, at Claire bliver. Hun vil sætte den stemme på Kyland, så Alyssa vil målrette ham.

  20:15 – Uden nogen tid at spilde, er det tid til nattens første udsættelse. Xavier holder en venlig tale. Så advarer Claire de resterende husgæster om, at hvis de beholder Xavier i spillet, vil han vinde $750.000, og hun vil hjælpe ham med at gøre det fra juryhuset. Det vil ikke ændre mening i aften, men måske vil det gøre Xavier til et større mål fremover. Det er svært at forestille sig nogen, der slår Xavier i en sidste to på finaleaftenen. Derefter, med en stemme på 4-1, bliver Claire smidt ud af « Big Brother »-huset.

  20:27 – Efter Claires korte chat med Julie, er det tid til at krone en ny HOH. Som den afgående HOH er Tiffany ikke berettiget til at spille. Denne konkurrence hedder « Crash, Boom, Pow. » Spillerne får vist en række billeder baseret på klassiske tegneserieord. Når ordene forsvinder, vil spillerne svare på spørgsmål om, hvad de lige har set. Spilleren med flest point efter syv spørgsmål bliver den nye HOH. Efter Azah har fået et spørgsmål forkert, synes hun at tro, at hun er ude af konkurrencen og er ikke opmærksom på det næste spørgsmål. Tag det sammen Azah! Efter syv spørgsmål bliver Hannah kronet som den nye HOH for denne dobbelte udsættelse!

  8:30 pm. – Det lyder som om Hannahs plan er at fortælle Alyssa, at Xavier er målet, og hun går op som en bonde. Alyssa ser bekymret ud og spørger: « Vil jeg dog tage hjem? » Hannah lyver og siger « Det tror jeg ikke. » Det kan være en jurystemme, Hannah taber, hvis hun kommer til finalen, men alle har brug for at få blod på hænderne på et tidspunkt. Desuden er Veto stadig i spil.

  20:33 – Som forventet nominerer Hannah Alyssa og Xavier til udsættelse. Hvis Alyssa vinder Veto kan tingene blive meget interessante! Jeg ville satse penge på, at Xavier skulle hjem på det tidspunkt, men hvem ved?

  8:42 p.m. – Hannah, Alyssa, Xavier, Azah, Big D og Tiffany spiller i denne Power of Veto-konkurrence. Kyland var den eneste husgæst, der ikke blev valgt. I « Logo, Let’s Go », vil spillerne kapløbe om at fuldføre et « BB Comics »-logo-puslespil. Det første stykke er allerede låst ind, så det eneste, de skal gøre, er at bygge videre på det. Den første person, der fuldfører deres puslespil og rammer buzzeren, vil vinde den gyldne vetokraft. Xavier spiller ikke rundt, og han KNUSSER konkurrencen. Det er ikke engang tæt på. Xavier har vundet magten i veto! Nu skal tingene blive mere rodet, fordi Hannah skal finde en afløser-kandidat.

  8:50 p.m. – Det er tid til en hurtig veto-ceremoni. Xavier trækker sig ud af blokken, og Hannah erstatter ham med Kyland. Han ser ekstremt generet ud, selvom alle ved, at Alyssa skal hjem. Jeg kan ikke sige, om Kyland faktisk er ked af Hannah eller bare handler.

  20:55 – Kyland og Alyssa holder korte taler. Kyland siger ikke meget af noget. Alyssa siger, at alle hendes venner forlod præ-juryen, så de har en bedre chance for at slå hende end Kyland. Dernæst fortæller hun dem, at de enten kan beholde hende eller fortsætte med at gøre, hvad Kyland beder dem om at gøre. Brænde! Husgæsterne stemmer derefter for at smide Alyssa ud med en stemme på 3-1.

  20:59 p.m. — Dobbelt udsættelsesaften slutter, og Cookout er de sidste seks. Der er lavet historie, men kun én person kan i sidste ende vinde. Hvem vil stige til magten som den nye HOH på søndag, og hvem vil de nominere til udsættelse?

  Sørg for at lave dine « Big Brother »-forudsigelser for at påvirke vores odds på reality-tv-racerbane. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser, indtil lige før udsættelsesepisoden sendes live på CBS. Du vil konkurrere om at vinde et $100 Amazon-gavekort og en plads på vores « BB23 »-rangliste. Se vores konkurrenceregler, og hør af med andre fans i vores reality-tv-forum. Læs flere underholdningsnyheder om Gold Derby.

  Latest Posts