More

  Sammenlign rollebesætningen i ‘Impeachment: American Crime Story’ med deres modstykker i det virkelige liv

  Efter tre års pause er Ryan Murphys antologiserie « American Crime Story » tilbage med en ny sæson centreret om endnu en 1990’er true crime-begivenhed. Efter allerede at have fortalt historierne om « The People v. O.J. Simpson » og « The Assassination of Gianni Versace », har Murphy nu valgt at dramatisere de skandaløse aspekter af Bill Clintons præsidentperiode i en sæson, der blot hedder « Retsretssag ». Spekulationerne er vokset, siden de første casting-annonceringer blev offentliggjort for over to år siden, og nu er tiden endelig inde til, at seerne kan bedømme, hvordan disse skuespillere kan måle sig med deres modstykker i det virkelige liv.

  « Retsretssag » fokuserer på Clintons meget omtalte udenomsægteskabelige affære med praktikant i Det Hvide Hus Monica Lewinsky, som angiveligt varede fra 1995 til 1997. Clinton blev allerede efterforsket af særlige anklagere, da nyheden om skandalen brød ud, og dem, der ønskede. at fordrive ham anerkendte en gylden mulighed for at nå deres mål. Da det blev klart, at hans første benægtelse af upassende involvering med Lewinsky var usand, blev han rigsret af det amerikanske repræsentanthus på anklager om mened og hindring af retfærdighed. Selvom han i sidste ende blev frikendt, pletter forsøget stadig hans arv og forfølger fortsat de overlevende, der var tæt involveret.

  Den 10-delte begrænsede serie, der startede den 7. september, vil dykke i detaljer om selve affæren samt de effekter, den har haft på nøglepersonernes liv og på det amerikanske politiske landskab. Efterhånden som den årelange debacle berettes, vil flere modsatrettede synspunkter (hovedsageligt Clintons, Lewinskys og Linda Tripps) blive udforsket for fuldt ud og retfærdigt at male et billede af, hvad der fandt sted. På trods af overdrivelsen af ​​nogle scener og dialog, er formålet med denne serie at fortælle denne historie autentisk, hvor skuespillernes mission er at menneskeliggøre disse virkelige karakterer som aldrig før.

  Når det kommer til netop denne serie, lover Murphy og hans team aldrig en sjov tur gennem fortiden, men præsenterer snarere hver aflevering som en dramatisk og tankevækkende thriller. Som sædvanlig omfatter rollebesætningen adskillige kunstnere, der tidligere har etableret et samarbejde med Murphy, såvel som mange, der ikke har. Tag et kig på vores fotogalleri, der sammenligner 17 « Impeachment »-skuespillere med de virkelige mennesker, de spiller, og sørg for at tune ind på serien på FX.

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine ophidsede meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts