More

  ‘Hell’s Kitchen 20’ sidste 3 kokke afsløret: Stem på din yndlings ‘Young Gun’

  Og så var der tre. I løbet af det to timer lange afsnit af 6. september af « Hell’s Kitchen » sæson 20 blev de sidste 3 kokke afsløret: Trenton Garvey (23 år) fra Union, Missouri, Megan Gill (23 år) fra Denton, Texas og Kiya Willhelm (22 år) fra Barrelville, Maryland. Inden næste uges brændende finale sendes på Fox, vil vi gerne vide, hvilken af ​​disse kok-testanter der er din favorit. Er du Team Trenton, Team Megan eller Team Kiya? Stem i vores afstemning og forsvar derefter dit valg i kommentarfeltet.

  Trenton startede sæsonen stærkt ud, selvom han fik et kort hik i tredje afsnit, da Gordon Ramsay kaldte ham ned (sammen med Antonio Ruiz og Sam Garman strong>) for at prøve at finde ud af, hvad der skete med Alex Leniks « kyllingeleg » fiasko. Ingen syntes at huske, hvem der bragte Alexs rå kylling til passet, selvom det i sidste ende var ligegyldigt, fordi Gordon sendte trioen tilbage efter en kort diskussion om, hvordan man arbejder som et team. Omkring midtvejs i sæsonen begyndte værten at trække Trenton til side og give ham opmuntrende ord, hvilket måske signalerede en smule favorisering over for ham. Efter at showet gik ind i den sorte jakke-fase, vandt Trenton begge de individuelle udfordringer – Instagram-udfordringen og beach-dish-udfordringen – og cementerede sin frontløber-status.

  Megan fløj under radaren indtil fjerde episode, hvor hun fik besked på at skifte fra det blå hold til det røde hold i et forsøg på at skabe to stærkere hold. (På samme tid sendte Gordon også Victoria Sonora og Emily Hersh til det blå køkken og Payton Cooper og Sam til det røde køkken.) Senere i konkurrencen imponerede Megan virkelig Gordons datter, Megan Ramsay, som valgte sine sojanudler som dagens bedste ret på vej til sin 21-års fødselsdagsmiddag. Men det var i 10. afsnit, da Megan blev kaldt ud af Gordon for at være « lederen » af det blå hold, hvilket gav hende muligheden for at nominere én person til eliminering. I denne uge optjente Megan ekstra kreditpoint ved at være den eneste spiller, der bemærkede begge hendes « sabotager », orzo-pasta i stedet for ris og zucchini i stedet for ærter.

  Kiya startede sæsonen som en af ​​de mest uerfarne « Young Guns », men hun lod det ikke stå i vejen for at komme til finalen. Da hun blev udnævnt til « lederen » af sit røde hold i 10. afsnit, påtog hun sig selv at nominere Josie Clemens som den svageste kok i konkurrencen; Gordon indvilligede og sendte Josie med at pakke. Kiya var tæt på at vinde udfordringen ved stranden og tabte i sidste ende til Trenton med kun tre stemmer. Under « sabotage »-middagsservicen klarede hun sig godt ved passet, men forsømte at bemærke, at der manglede en hovedret på en seks-top og bemærkede ikke, at der var hummer på hendes risotto i stedet for rejer. Kiya brød sammen i gråd, men Gordon gav hende en peptalk og hævdede, at han også har begået « tusindvis » af fejl i sin karriere.

  Som en påmindelse har de seneste syv vindere af « Hell’s Kitchen » alle været kvinder: Kori Sutton, Ariel Contreras-Fox, Michelle Tribble, Kimberly-Ann Ryan, Ariel Malone, Meghan Gill og La Tasha Mccutchen. Betyder det, at der er gode nyheder i horisonten for enten Megan eller Kiya? Sæson 12’s Scott Commings er den sidste mand til at sejre, en taberrække, som Trenton håber at sætte en stopper for i år.

  Latest Posts