More

  Jimmy Kimmel vender tilbage fra sommerferien for at spøge med ‘hesteormmedicin’

  Jimmy Kimmel vendte tilbage fra sin forlængede sommerferie i tirsdags. Det var hans første show siden slutningen af ​​juni, og han satte pris på, at studiepublikummet klappede for ham. « Jeg må sige, når jeg går ind i et værelse derhjemme, er der ingen, der klapper, » sagde han.

  Meget har ændret sig siden Kimmel tog en pause – og ikke som han havde håbet. « Jeg lader jer være alene i to måneder, begynder I at tage hesteormemedicin?! » han sagde. Han håbede, at han ved sin tilbagevenden til Labor Day kunne vende tilbage til at have fuld kapacitet, umaskerede publikummer. Men dette var ikke i kortene for den sidste ferieweekend. Nye COVID-tilfælde er steget 300 % i forhold til et år siden, og Dr. Anthony Fauci sagde, at hvis hospitaler bliver mere overfyldte i visse områder, bliver de nødt til at begynde at træffe « svære valg » om, hvem der får en intensivseng.

  « Jeg ved det ikke, det valg virker ikke så svært for mig, » sagde Kimmel. « Vaccineret person med et hjerteanfald? Ja, kom lige ind. Vi tager os af dig. Uvaccineret fyr, der slugte heste smuts? Hvil i fred, hvæsende. »

  Kimmel kan ikke komme over « pandimwits », der nægter at blive vaccineret, men som gladeligt vil tage husdyrkvalitet ivermectin for at forsøge at behandle virussen. « Det er ligesom, hvis du er veganer, og du siger: « Nej, jeg vil ikke have en hamburger. Giv mig den dåse Alpo i stedet,’ sagde Kimmel.

  Kimmel erkendte, at folk, der tager ivermectin i stedet for vaccinen, fordi de ikke stoler på medicinalvirksomheder, gav en vis mening – bortset fra det faktum, at ivermectin er lavet af Merck, det fjerdestørste medicinalfirma i verden, og selv Merck siger ikke at tage ivermectin mod COVID. « Hvis en medicinalvirksomhed siger ‘vær venlig ikke at tage det lægemiddel, vi sælger’, skal du nok lytte til dem, » sagde Kimmel.

  « I mellemtiden er disse stakkels heste ligesom » hej, jeg har orme. Jeg har brug for den ting. Der er orme i min numse. Forstår du det?’” sagde Kimmel.

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine ophidsede meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts