More

  Opsummering af ‘America’s Got Talent’ episode 17: Semifinals 2 inkluderer Golden Buzzer-skuespil Victory Brinker, Lea Kyle …

  « America’s Got Talent » rykkede et skridt tættere på sæson 16-finalen med den anden af ​​de to semifinaler, der blev sendt live tirsdag den 7. september. I denne runde, 11 acts per nat, inklusive wild card-valg bragt tilbage efter eliminering i en tidligere runde , optræde for dommerne. Tre akter går videre til finalen baseret på publikums stemme natten over. Den 4., 5. og 6. stemmemodtager vil konkurrere live om Dunkin’ Save, hvilken en vil tjene og en anden vil blive reddet af dommerne.

  På liveshowet den 7. september Simon Cowell. Howie Mandel, Heidi Klum og Sofia Vergara vil se en line-up ledet af en trio af Golden Buzzer-skuespillere: Heidis valg, hurtig ændring kunstner Lea Kyle; Howies favorit, Northwell Nurse Choir; og panelvalget, operavidunderbarnet Victory Brinker.

  Også i jagten på sæson 16 mesterskabet er: vokalgruppen 1aChord, mentalisten Peter Antoniou, stand-up komikerne Josh Blue og >Kabir Singh, dansetruppen ChapKidz, akrobaterne Rialcris, sangeren Brooke Simpson og unicyclists UniCircle Flow .

  Følg med på vores liveblog nedenfor, mens vi opsummerer al handlingen på « America’s Got Talent » Sæson 16, afsnit 17 i vores minut-for-minut-blog.

  20:04 pm. – Først i aften var 1aChord, sangtrioen, der mødtes ved et tilfælde for syv måneder siden i deres college cafeteria og knyttet sammen over deres fælles kærlighed til tro og sang. I aften sang de « Every Breath You Take », og harmoniserede deres stemmer, mens et medlem akkompagnerede på klaveret. I slutningen af ​​sangen fik de selskab af et lille omkvæd for at tilføje noget tyngde til præstationen og skrue det hele et par hak op. Dommerne var alle smilende, elskede, at de inkluderede koreografi og forstærkede det fra deres tidligere optrædener. Heidi skreg, at det var fantastisk, de forvandlede en rocksang til en salme. Simon sagde, at arrangementet af sangen var hit eller miss, men at deres vokal var sindssyg (på en fantastisk måde).

  20:14 – Kvinderne i UniCircle Flow var fast besluttede på at forløse sig selv i denne runde efter et par fejl i deres tidligere præstation. I aften skuffede deres 80’er-diskotema-optræden til Dua Lipas « Physical » ikke med de talrige akrobatiske løft og mere forhøjede balancetricks. Heidi sagde, at det var let og sprudlende i aften, hvilket beviser, at de er en alsidig handling med et stort potentiale. Sofia kunne godt lide, at deres outfits ikke dækkede unicyklerne, og så for første gang kunne vi se rekvisitten bedre. Simon tilføjede, at de tidligere var kedelige, men med musikskiftet denne gang var det en helt anden handling, og de kan have hævet sig nok til at komme i finalen.

  8:25 p.m. – Quick-change-kunstneren Lea Kyle overvældede også nogle af dommerne i den foregående runde, og så i aften var endnu en chance for at (klæde sig på) imponere. Endnu en gang brugte hun teknikker, der fik tøjet til at se ud til at forsvinde ud af den blå luft, ligesom hun inkorporerede dem med rekvisitter som flyvende butteries og kronblade, der flyver gennem luften. Heidi forstærkede, at hun synes, Lea er den bedste hurtigskiftekunstner, de nogensinde har haft, og Sofia indvilligede i at sige, at alt det arbejde, der går i hendes tøj og tricks, er fantastisk. Simon skiftede sin melodi denne gang og kaldte det en ægte million-dollar-forestilling og sagde, at hun ville blive et kæmpe hit i Vegas. Howie tilføjede, at hun fortjener at have sit eget show i Vegas, og det ville være underholdende nok.

  20:34 – Tegneserie Kabir Singhs mål med AGT er at leve op til det løfte, han gav sin far, om at udleve sin drøm og tage sig af sin mor. I aften gik hans komediesæt omvej fra det typiske emne for hans mor og vendte sig mod hans datingliv. Desværre var sættet rystende, så meget, at Simon mod slutningen af ​​sin tid slog sit røde X i et forsøg på at udtrykke misbilligelse. Simon indledte kritikken med at sige, at sættet ikke gik godt, og buzzet på en eller anden måde gjorde akten bedre. Howie bemærkede, at der er meget pres, og komedie er hårdt, idet han erkendte, at det ikke gik så godt, som Kabir ville have det til. Heidi sagde, at hun hørte grin fra publikum, og at uanset hvad han er sympatisk og nem at se. Sofia sluttede sig til Simon i misbilligelsen og bemærkede, at han var synligt nervøs, og at hans energi var slukket.

  8:45 p.m.Northwell Health Nurse Choir er en gruppe, der inspirerer deres kolleger, patienter, familier og hele verden, hver gang de synger. I aften fortsatte de den tradition med en fortolkning af « Don’t Give Up on Me » af Andy Grammer med en blanding af kor-øjeblikke og perfekt placerede soloer. Dommerne tildelte dem nattens første stående bifald med deres Golden Buzzer-supporter, der fremhævede, hvor rørende og nødvendige de er som handling. Sofia troede i denne uge, at hun kunne høre deres stemmer tydeligere, og så det gjorde det sjovere. Simon sagde, at deres sangvalg altid er perfekt, og at de i denne uge gjorde ham taknemmelig for, at de besluttede at lave showet i år.

  8:57 pm – Mentalist Peter Antoniou fik Terry til at hjælpe ham på scenen med en tilfældig samling af billeder, som blev indsendt af fans derhjemme for at udnytte tankerne baseret på billeder alene. Han fik også Sofia til at vælge et af billederne tilfældigt og kommunikere telepatisk til Peter, hvad der var på billedet. Desværre virkede det trick ikke, da han ikke beskrev det korrekte billede, der var i hendes hænder, men da han lukkede sættet med at projicere sine egne tanker ind i Terrys hoved, så Terry beskrev korrekt, hvad der var på billedet i Simons hænder, var han virkelig indløste det hele. Heidi sagde, at Peters scenetilstedeværelse er fantastisk, og at han er perfekt til Vegas. Samlet set var Simon forvirret over, hvorfor tricket med Sofia gik galt, og det gav Peter en mulighed for at adressere, at tingene ikke altid går rigtigt med mentalisme, men Simon ramte alligevel sit røde X.

  21:12 – I sidste runde forudsagde Simon, at Victory Brinker vil være en af ​​de største stjerner, der nogensinde er dukket op fra et konkurrencetalentshow. Efter endnu en operaforestilling i aften, imponerede Victory yderligere Simon, som sagde, at hun lød som om hun besteg det største bjerg af en sang. Han tilføjede, at hendes talent matches af hendes frygtløshed. Heidi opfordrede Victory til at lave et mikrofonfald (hvilket hun gjorde) for at fejre den slags præstationer, der er værdig til at vinde konkurrencen. Howie og Sofia var enige om, at det var en fantastisk præstation, og at hun kunne være en frontløber til at vinde.

  SE Hvor er de første 15 ‘America’s Got Talent’-vindere nu

  21:23ChapKidz danseholdet indtog scenen i aften med en hiphop-rutine, der fremhævede deres synkronicitet og tutting-evner, mens de understregede, at de er en af ​​de mest høje sæsonens energihandlinger. Dommerne stod begejstret i ovationer for dem, mens publikum jublede højere, end de gjorde for nogen anden handling. Heidi sagde, at deres præcision var perfekt, og at de måske har sikret sig en plads i finalen. Simon toppede den spænding ved at kalde det nattens bedste præstation, og Sofia gav udtryk for, at hun allerede ikke kan vente med at se dem optræde igen i finalen.

  21:33 – Det er vigtigt at huske på, at det kan tage måneder og måneders øvelse for brødrene til Rialcris at perfektionere den 2-minutters handling, som de samler til en AGT præstation. I aften leverede den træning flere menneskelige tower-acts, hvor fyrene løftede og balancerede hinanden på, hvad der synes at være de mest umulige måder, som fødder hægtet om halsen og dobbelte enarmede håndstående. Endnu en gang var Simon sur og slog sit røde X (tredje gang i aften!), da de andre dommere begejstret klappede for handlingen. Sofia kaldte det kreativt og spændende, men Simon bemærkede, at det har været den samme langsomme handling, hver gang de har ramt scenen. Heidi og Howie nød begge forestillingen og sagde, at tillid, styrke og fare kombineres i deres handling.

  21:44 – Nattens anden tegneserie, Josh Blue, centrerede hans sæt om de paralympiske lege, og hvordan han var på fodboldholdet før, men hans bedste øjeblikke var off-the-manchet reaktioner på klap fra publikum. Sofia startede kritikken ved at fremhæve, hvor meget dommerne griner under alle hans sæt og klappede ham for at være et multitalent. Simon kan godt lide, at Josh er ligeglad, og det er derfor, han er en elskelig komiker. Howie gjorde opmærksom på, at han måske er den stærkeste tegneserie i konkurrencen i et år, som han flere gange har sagt er komikerens år.

  21:56 – Afslutningen af ​​aftenen og semifinalerne var Brooke Simpson, sangerinden, der ønskede at blive den største indfødte popstjerne. I aften sang hun « Bad Habits » af Ed Sheeran ved at injicere sin egen pop-stemning i det skarpe lys og ved at arbejde med scenen og kameravinklerne som en professionel. Simon blev synligt blæst bagover af forestillingen og sagde, at anden halvdel af den var spektakulær. Sofia kommenterede, at Brooke er så selvsikker på scenen og sagde, at det er tydeligt, at hun er født til at gøre det.

  Latest Posts