More

  Ups! Det ser ud til, at JoJo Siwa ved et uheld afslørede sin ‘Dancing with the Stars’-partner

  Ring til JoJo SiwaTom Holland, fordi hun sandsynligvis helt sikkert har spoleret identiteten på sin « Dancing with the Stars »-partner. Kendis-pro-partnerskaber vil ikke blive afsløret før live-premieren for sæson 30 den 20. september, men YouTuberen smuttede i et interview med E!s « Daily Pop » torsdag.

  Siwa, som vil være en del af det første par af samme køn i seriens historie, sagde, at hendes kæreste, Kylie Prew, jokede med, at hun kom for tæt på Jenna Johnson. « Før jeg gik til den første øvelse, siger Ky til mig: ‘Sig til hende, fortæl Jenna, at hun skal efterlade plads til Jesus’, » sagde Siwa. « Entertainment Tonight » har også separat bekræftet, at Siwa faktisk er parret med Johnson.

  Parret er en drøm, der går i opfyldelse for Siwa, som for to uger siden sagde efter hendes og Suni Lees casting-annoncering, at hun ville elske at blive partner med Johnson, Lindsay Arnold strong> eller Britt Stewart. « Der er så mange piger, der er så fantastiske i dette show, som jeg ville elske at blive parret med, » sagde hun under programmets TV Critics Associations sommerpresse-turnépanel. « Jeg synes, Lindsay er fantastisk. Jenna er utrolig. Britt er fantastisk. Jeg tror, ​​at hvis jeg fik en af ​​de tre, ville jeg bare være så glad.”

  Johnson, Arnold, der gik glip af sidste sæson på grund af graviditet, og Stewart, som fik sin pro-debut sidste år, er tre af de 15 professionelle, der skal konkurrere på den milepæls 30. sæson.

  Siwa, som har været på « Dance Moms » og « The Masked Singer », sagde, at « Dancing »-producere spurgte, om hun kunne tænke sig en mandlig partner eller en kvindelig, og hun tøvede ikke med at vælge det sidste. Den 18-årige håber, at hendes banebrydende ophold på den langvarige serie vil bryde døre ned for LGBTQ-samfundet.

  « Det er normalt for en pige at danse med en fyr, og jeg synes, det er rigtig fedt. Men jeg synes, det er helt specielt, at jeg nu ikke kun får delt med verden, at du kommer til at elske den, du gerne vil elske, men også at du kan danse med den, du vil danse med,” sagde hun. « Der vil være en masse barrierer, vi bliver nødt til at bryde igennem. Hvem leder? Hvordan klæder du dig? Hvilke sko har du på? Jeg tror, ​​det er alt sammen noget, som jeg glæder mig til og gøre noget, der aldrig er blevet gjort før. Det bliver svært, men det vil give så meget til folk derude – folk fra LGBTQ-samfundet, alle, folk, der bare føler sig lidt anderledes. Det vil give dem en følelse af: ’Vent et øjeblik, en pige kan danse med en pige?’ Hvorfor ikke? Og jeg synes, det er helt specielt, at jeg får lov til at gøre det i dette show. »

  For hendes vedkommende har Johnson gjort et bedre stykke arbejde med at holde sine læber forseglet om sin celeb-partner, selvom hun nok er vant til det, da hun skal gøre det hver sæson. Sæson 26-mesteren væltede om sin unavngivne partner i en række Instagram-historier i mandags. « Min partner er lige forbi. Den energi, som de bringer ind i rummet hver dag, er smitsom, » drillede Johnson. « Jeg har det så sjovt, og jeg kan bare ikke for jer alle finde ud af, hvem det er. »

  « Dancing » har premiere mandag den 20. september kl. 20.00 på ABC.

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine ophidsede meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts