More

  ‘AGT’ 2021-program: Hvornår er ‘America’s Got Talent’ sæson 16-finalen?

  Den 16. sæson af « America’s Got Talent » gik officielt ind i den sidste fase af konkurrencen – liveshowene – tirsdag den 10. august. I tre uger optrådte tre grupper af 12 i kvartfinalen for Amerikas stemmer. Nu er « AGT » 2021-cyklussen midt i den to-ugers semifinalerunde, med 11 akter på scenen begge uger i Dolby Theatre. Sæson 16-finalen er planlagt til tirsdag den 14. september (forestillingsshow) og onsdag den 15. september (resultatshow).

  De 36 bedste kvartfinalister, udvalgt af dommerne i hemmelighed, optrådte tirsdag aften i tre uger. Amerika stemte på deres yndlingsdeltagere hver gang, og derefter gik syv akter fra hver gruppe videre til semifinalerne. Det efterlod 21 akter stadig i konkurrencen med dommerne – Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum og Sofia Vergara strong> — derefter vælge Beyond Belief Dance Company som deres jokertegn for at fuldføre Top 22.

  SE ‘America’s Got Talent’: Se alle 55 Golden Buzzers på ‘AGT’ gennem årene

  En af de 36 bedste kunstnere, singer-songwriteren Nightbirde (rigtige navn Jane Marczewski), trak sig fra konkurrencen på grund af sin kamp mod kræft. America erstattede hende med sangerinden Storm Large under kvartfinalen, men hun blev hurtigt elimineret. « Siden min audition har mit helbred taget en drejning til det værre, og kampen mod kræften kræver al min energi og opmærksomhed, » skrev Nightbirde på Instagram. « Jeg er så ked af at meddele, at jeg ikke vil være i stand til at fortsætte fremad på denne sæson af ‘AGT’. Livet giver ikke altid pauser til dem, der fortjener det – men vi vidste det allerede. »

  Fem Golden Buzzer-aktører gik straks videre til liveshows baseret på deres auditions: koralgruppen Northwell Nurse Choir (af Howie Mandel), kampsportsgruppen World Taekwondo Demonstration Team (af < strong>Terry Crews), sangeren Jimmie Herrod (af Sofia Vergara), artisten Lea Kyle (af Heidi Klum) og sangeren Victory Brinker(ved hele panelet). Indtil videre er ingen af ​​dem blevet elimineret, da dette skrives.

  SE Nightbirde ‘vil ikke være i stand til at fortsætte fremad’ på ‘America’s Got Talent’ på grund af kræftkamp: Fuld erklæring

  Her er et nærmere kig på den resterende « AGT » 2021-tidsplan:

  Tirsdag den 31. august – Semifinals 1 forestilling

  Onsdag den 1. september – Resultaterne viser semifinale 1

  Tirsdag den 7. september — semifinale 2-forestilling

  Onsdag den 8. september – Resultater fra semifinale 2 viser

  Tirsdag den 14. september – Finaleforestilling

  Onsdag den 15. september – De endelige resultater viser

  Latest Posts