More

  Emmy-hævn for Oscar-snubbede dokumentarfilm? ‘Welcome to Chechnya’ hals-og-hals med ‘Dick Johnson is Dead’ i vores odds

  HBO’s « Welcome to Chechnya » og Netflix’ « Dick Johnson is Dead » var stærke kandidater til bedste dokumentarfilm ved Oscar-uddelingen det sidste år, men ingen af ​​dem nåede med filmakademiet. Oscars tab er dog Emmys’ gevinst, da begge nonfiction-film er nomineret til enestående fortjeneste inden for dokumentarfilm, sammen med en anden film, der lige gik glip af Oscar-uddelingen, « 76 Days ». Men hvilken film vinder?

  I modsætning til tidligere år er der ingen Oscar-nominerede i dette års Emmy-lineup; Dokumentarer plejede at være unormale, idet de ofte var berettigede til begge arrangementer. Men Emmys indførte en ny regel, der siger, at « alle programmer, der er blevet nomineret til en Oscar, er ikke længere berettiget til at deltage i Primetime Emmy Awards-konkurrencen. » Så ikke flere sager som « Free Solo », der vinder Oscar og vinder Emmy’en et par måneder senere.

  Alle tre af dette års Exceptional Merit Emmy-nominerede var på Oscar-shortlisten over 15 film for bedste dokumentarfilm – og « Chechnya » blev endda nomineret en anden gang for sine visuelle effekter – men ingen af ​​dem nåede det sidste snit, hvilket efterlod dem tilgængelige til Emmys nu. Når dette skrives, er « Chechnya » Emmy-frontløberen med førende odds på 8/5 baseret på de kombinerede forudsigelser fra Gold Derby-brugere for at fortælle den rystende historie om LGBTQ-samfundet i den russiske republik, som har været ofre for en voldsom udrensning.

  Blandt dem, der forudser, at det vil vinde, er tre af de ekspertjournalister, vi har undersøgt fra store medier, otte Gold Derby-redaktører, 13 af de 24 bedste brugere, der fik de højeste scores ved at forudsige sidste års Creative Arts Emmy-vindere, og 14 af vores Alle -Star Top 24, der fik de højeste scores, når man kombinerer de sidste to års præmieringer. Men dette er den eneste nominering til « Chechnya », hvorimod « Dick Johnson » også er op til sin instruktion og film.

  « Dick Johnson » styres af Kirsten Johnson og fokuserer på sin far, der lider af demens, og som hun filmer i vidtrækkende scenarier, der dramatiserer hans død. I betragtning af den ekstra støtte fra tv-akademiet giver det mening, at det faktisk har mere støtte fra vores eksperter end « Tjetjenien », med fire journaler, der satser på den unikke film, sammen med tre redaktører, otte topbrugere , og ni All-Stars.

  Så det kan gå begge veje mellem de to frontløbere, mens « 76 dage » – om udbruddet af COVID-19 i Wuhan, Kina – følger med kun én ekspert, der forudsiger det. « 76 Days » har ligesom « Chechnya » ingen andre Emmy-nomineringer. På papiret får det det til at se ud som om « Dick Johnson » har den største støtte, men vælgerne kan blive tiltrukket af de to andre film for deres bredere geopolitiske betydning. Hvilken vej tror du, dette tætte løb vil gå?

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine huffy meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts