More

  Emmys cliffhanger: Vil vinderen af ​​den bedste komedieserie også tage instruktør- og forfatterpriserne med hjem?

  Komedie-instruktions- og skriveløbene ved dette års Emmys er blandt konkurrencekategorierne. For det sidste år tre år i træk har vinderen af ​​bedste komedieserie – « Schitt’s Creek », « Fleabag » og « The Marvelous Mrs. Maisel » – også taget disse to priser hjem. Den streak kan ende i år.

  Pilotafsnittet « The Flight Attendant », « In Case of Emergency », tippes til at vinde helm-prisen til Susanna Fogel for dets dristige fremvisning af prangende, excentrisk retning. Men HBO Max-hittet vil næppe tage serieprisen hjem. Den ligger på tredjepladsen i vores odds, og ingen af ​​vores eksperter forudser i øjeblikket en sejr.

  Comedy Series-frontløberen er « Ted Lasso. » Kunne det forårsage en forstyrrelse i instruktionen? Tre af dens episoder kæmper: « Biscuits » (2. i vores odds), « The Hope That Kills You » (4.) og « Make Rebecca Great Again » (5.). Overraskende nok indsendte showet ikke sin pilot. Det har vist sig at være en effektiv strategi for førsteårsprogrammer, da det gør det meget nemmere for vælgerne at huske episodeindhold. « The Marvelous Mrs. Maisel » gjorde netop det tilbage i 2018.

  « Ted Lasso » kunne blive offer for stemmeopdeling, med støtten til Apple TV+-showet distribueret på en ufokuseret, spredt måde. Dette giver mulighed for, at en anden nomineret kan flyve under radaren og vinde med kun en flerhed af stemmer. Den faktor er en af ​​grundene til, at The Flight Attendant” sidder i toppen af ​​vores odds.

  Men det ville dog være ret sjældent, at « Stevinden » gik hjem med kun instruktørprisen. Amazons « Transparent » og FX’s « Atlanta » vandt for instruktion, men ikke for serier tilbage i 2016 og 2017. Men hver især vandt en hovedskuespiller Emmy (Jeffrey Tambor og Donald Glover henholdsvis). For at « The Flight Attendant » skal afspejle denne bane, skal Kaley Cuoco udtage odds-on-favoritten Jean Smart (« Hacks »).

  « Hacks »-helmer Lucia Aniello sidder på tredjepladsen for at instruere piloten « There Is No Line ». Da « Transparent » og « Atlanta » hver vandt instruktionen, havde vinderen af ​​bedste komedieserie « Veep » indsendt flere rorpinde.

  Denne multi-submission-faktor kunne også skade « Ted Lasso » i skrivekategorien. Selvom det med rette fører vores odds for dets pilotafsnit, kan Ted og hans skattede AFC Richmond aflyse sig selv på grund af tilstedeværelsen af ​​et andet nomineret afsnit, « Make Rebecca Great Again. » « Fleabag » og « The Marvelous Mrs. Maisel » stod ikke over for dette problem; kunne det føre til en forstyrrelse af « Hacks »?

  « Hacks »-afsnittet, « There Is No Line », ligger på andenpladsen i vores odds mellem de to « Ted Lasso »-indsendelser. Kun to programmer med mere end ét manuskript på spil har sejret i det sidste årti: NBC’s « 30 Rock » gjorde det tilbage i 2013, og Pop TV’s « Schitt’s Creek » formåede at gøre det sidste år i sin sidste sæson. « Schitt’s Creek » var i stand til at overvinde denne skævhed på grund af manglen på et stærkt alternativt valg for vælgerne. Desværre for « Ted Lasso » høstede HBO’s « Hacks » hele 16 nomineringer. Denne fyrværkerikomedie ser klar til at blive forstyrret et eller andet sted.

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine huffy meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts