More

  Opsummering af ‘America’s Got Talent’ episode 15: Semifinals 1 inkluderer Golden Buzzer-skuespil Jimmie Herrod og World Taekwondo Demo. Hold

  « America’s Got Talent » gik videre til semifinalefasen af ​​sæson 16 i tirsdags med et liveshow med optrædener i en række forskellige formater. I denne semifinalerunde, som består af to episoder, optræder 11 akter per nat, inklusive wild card-udvalg, der er bragt tilbage efter eliminering i en tidligere runde, for dommerne. Efter hver forestillingsrunde går tre akter videre til finalen baseret på publikums stemme natten over. Den 4., 5. og 6. stemmemodtager vil konkurrere live om Dunkin’ Save, hvilken en vil tjene og en anden vil blive reddet af dommerne.

  På liveshowet den 31. august Simon Cowell. Howie Mandel, Heidi Klum og Sofia Vergara vil se en line-up ledet af to Golden Buzzer-aktører: Sofias valg, sangeren Jimmie Herrod og vært Terry Crews‘ valg, World Taekwondo Demonstration Team Martial Arts Group.

  Også i gruppen på 11 er tre andre solosangere – Madilyn Bailey,Peter Rosalita og Tory Vagasy – plus vokalgruppen Korean Soul, stand-up komikeren Gina Brillon, luftspiller Aidan Bryant, tryllekunstner Dustin Tavella og stemmekunstner Michael Winslow. Wild card-pladsen gik til Beyond Belief Dance Company, som blev elimineret i kvartfinale 1, da Madilyn brød dommerstanden ved at vinde den offentlige stemme.

  Følg med på vores liveblog nedenfor, mens vi opsummerer al handlingen på « America’s Got Talent » Sæson 16, afsnit 15 i vores minut-for-minut-blog.

  20:03 – Den første aften i semifinalen startede med Peter Rosalita med Mariah Carey-versionen af ​​balladen « Without You ». Som en professionel vidste han, at han missede målet i starten af ​​sangen og bad bandet om at genstarte, så han kunne komme rigtigt fra start. Uanset om fejlen satte ham i gang med spillet eller ej, kan sangen have været for stor, fordi det ikke var den stærkeste vokal, han har haft i konkurrencen. Alligevel gav dommerne ham et stående bifald og klappede for hans bedring efter hikken i begyndelsen. Simon var imponeret over det faktum, at han vidste, at han gik glip af introen og kommanderede scenen på live-tv i så ung en alder.

  20:14 – Til sit næste sæt stemmer spillede skuespilleren Michael Winslow et spil med dommerne, hvor han fik dem til at vælge en kategori, og han ville lave så mange lyde inden for det sæt som han kunne i sin tid. Simon valgte dyr, Sofia valgte havet, Heidi valgte videospil og Howie valgte hardware. Kategorierne gav ham en chance for at lave et meget bredere udvalg af lyde, end vi hørte ham gøre i tidligere faser af konkurrencen. Howie elskede, at han valgte noget interaktivt denne gang, og Heidi gjorde opmærksom på, at publikum grinede hele tiden. Simon udtrykte respekt for Michael, og at han kom ud i aften mere afslappet end sidste gang og efterladt sidste uges nerver bag sig.

  20:25 – Efter eliminering i kvartfinalen var Beyond Belief Dance Company den eneste heldige akt, der vendte tilbage som dommerens wildcard-valg til at deltage i semifinalen. For deres anden chance bragte de unge piger varmen med endnu en danserutine med høj energi. Heidi fortsatte med at vise støtte til dem og sagde, at hun synes, de fortjener at være med i finalen. Howie sagde, at de leverede denne gang, og Simon sagde, at deres følelse af optimisme, som de repræsenterer, er en af ​​hovedårsagerne til, at de bragte dem tilbage, og hvad de bringer til konkurrencen. Han tilføjede, at denne præstation var bedre end deres tidligere.

  20:35 – På scenen næste gang var antennen Aidan Bryant med sit forsøg på at perfektionere den kunst, han lærte sig selv i sin egen have. I aften brugte han et apparat med tre ringe flettet sammen til at lave en globus, som han vævede ind og ud af, mens den snurrede fra spærene. Den dramatiske musik var med til at hæve en handling, der på sit farligste tidspunkt involverede ham kun at snurre fra toppen af ​​kloden ved sine ankler. Sofia udbrød, at det lignede at se et Vegas-show og sagde, at denne gang var produktionen så glat. Simon gentog, at han kun er 16 år gammel og autodidakt, og kaldte det en præstation på guldmedaljeniveau. Howie indrømmede, at han var kritisk i sidste runde, og at han denne gang tog kritikken og forbedrede sin handling.

  20:46Tory Vagasy har tidligere modtaget hits fra Howie for ikke at måle sig med de andre sangere i konkurrencen, men i aften var hun fast besluttet på at bevise for ham og publikum, at hun hører til i finalen. For at gøre det valgte hun « Can You Feel the Love Tonight » som sin sang. Simon fortalte Tory, at hun var i en svær situation efter Aidan, og at hun i sidste ende var for sikker i aften. Howie erkendte, at hun er en fantastisk sangerinde med en fantastisk stemme, men var enig med Simon i, at hendes stil bare ikke passer til dette show. Heidi adskilte sig fra fyrene og sagde, at de er heldige at have hende, og at ethvert Broadway-show også ville være heldigt at have hende på deres scene.

  SE Hvor er de første 15 ‘America’s Got Talent’-vindere nu: Find ud af, hvad der skete med dine favoritter

  8:57 p.m. – Terry’s Golden Buzzer act World Taekwondo Demonstration Team har en mission om at bringe verden sammen gennem deres atletiske kunstform. I denne uge vendte de tilbage med deres nu varemærke synkronicitet i bevægelse, men hævede barren ved at få kunstnere til at udføre deres færdigheder med bind for øjnene og kun styret af lyden af ​​ringende klokker. De inkorporerede også flere kombinationstricks, hvilket betød, at mere knust træ fløj over det hele. Howie kaldte dem hans yndlingsakt af natten og sagde, at han kunne se den i to timer i træk. Heidi sagde, at det, de laver, er så inspirerende, og hun kan forestille sig, at alle folk derhjemme ønsker at lære taekwondo selv. Sofia troede, at alt var større og sværere denne gang, men Simon sluttede med at antyde, at de i sidste uge ikke var så gode, som han oprindeligt troede, og i denne uge rejste de sig ved at yde deres bedste præstation i konkurrencen.

  21:09 – Til hendes seneste to optrædener gav Madilyn Bailey os én original sang og én coversang. Hun brød slipset i aften og valgte en anden original kaldet « Red Ribbon » om mindet om sin bedstemor. Howie har ikke været en stor fan af Madilyn i denne sæson, og i aften var det ikke anderledes, da hun sammenlignede hende med Tory, fordi hun ikke har været så original, som hun var i sin første audition. Heidi erkendte, at det var en hård sang for Madilyn at synge, og at hun i aften vandt hende. Simon mente, at hun var tro mod, hvem hun er som kunstner i aften, og at hun har taget kritik rigtig godt gennem konkurrencen.

  21:20Dustin Tavellas kærlighed til sin familie er kernen i den magi, han udfører, og i aften var ikke anderledes. Til handlingen fik han dommerne til at tænke på særlige mennesker i deres liv og vælge genstande i rækkefølge, der minder om dem. På trods af tilfældigheden af ​​deres valg, var Dustin i stand til at bevise, at han havde forudsagt dem, fordi han havde sedler i lommen, der sagde det. Sofia blev blæst bagover på trods af hvor nervøs han var, og Simon gentog, at han er speciel på grund af sin historiefortælling.

  21:34 – Baseret på Simons kritik i sidste runde kom Korean Soul til semifinalen med et mål om at forbinde mere med publikum med deres sang. For at gøre det valgte de Lauren Daigles « You Say », men dommerne kunne ikke blive enige om, hvorvidt de lykkedes. Simon syntes ganske vist, at sangvalget var godt, men han syntes også, at for mange dele af sangen lød ustemt. Sofia var uenig og sagde, at de er ved at blive bedre, og at de anvendte dommernes kommentarer. Howie adskilte sig igen ved at sige, at han bedre kunne lide dem sidste gang, inklusive sangvalget sidste gang.

  21:45 – Komikeren Gina Brillon leverede i aften et sæt, der var centreret om hendes rolle som forælder og de udfordringer, der følger med, at børn finder sprog og ændringerne i en kvindes krop efter graviditeten. Howie påpegede, at Gina er i komediens år som en af ​​fire tegneserier til at lave semiserie, og at hun er hans kones favorit. Heidi kaldte hende modig, Sofia kaldte hende relateret og Simon sagde, at han tog fejl, fordi han var så kritisk over for hende sidste gang, fordi han elskede hende i aften.

  21:55 – Nattens sidste optræden blev gemt til Sofias Golden Buzzer-akt, sangeren Jimmie Herrod. I aften sang han Pinks ikoniske ballade « Glitter in the Air ». I et sjældent syn for aftenen rejste dommerne sig igen i et stående bifald med Sofia, der kaldte ham en showstopper og hævede barren igen. Simon kaldte det en « masterclass » og foreslog, at han ville klare sig meget godt i Vegas-showet. Heidi og Howie omtalte ham begge som den bedste, og at der ikke er nogen måde, nogen kunne følge sådan en optræden.

  Latest Posts