More

  ‘Big Brother 23’ vinder forudsigelser: The Cookout fortsætter med at dominere med Xavier Prather på toppen, Hannah Chaddha stiger

  Frisk fra at fjerne sig selv fra blokken med en veto-sejr onsdag aftens afsnit af « Big Brother », Xavier Prather holder nummer et på toppen af ​​vores Gold Derby-forudsigelser for anden uge i træk. Seerne mener, at den 27-årige advokat fra Milwaukee spiller det bedste spil (indtil videre) og er højst sandsynligt, at han vil tage den store præmie på $750.000 hjem. Xavier befandt sig på blokken i denne uge ved siden af ​​Claire Rehfuss, selvom husstandschefen Sarah Beth Steagall ikke nominerede ham. I stedet afgjorde et spin af roulettehjulet efter Alyssa Lopezs sejr i High Roller’s Room hans skæbne. Da Xavier trak sig ud af blokken, erstattede Sarah Beth ham med Derek Xiao.

  På vej ind i torsdagens syvende live-udsættelsesepisode forventes Xavier at vinde sæson 23 med 14/5 odds. Tiffany Mitchell er på andenpladsen med 37/10 odds og Kyland Young forbliver på tredjepladsen med 5/1 odds. Hannah Chaddha rykkede op til fjerdepladsen med 13/2 odds, og Claire er fortsat det eneste ikke-Cookout-medlem i top fem med 14/1 odds.

  Xaviers Veto-sejr i onsdags gjorde hans vej til sejr alt andet end glat. Ud over prisen tog han tre uheldige straffe i besiddelse. Han blev frataget sine BB Bucks, så han kommer ikke til at spille i næste uges High Roller’s Room-konkurrence. Frontløberen skal også holdes i isolation i 24 timer forud for denne uges udsættelse. Det værste af alt er, at Xavier kan blive sat på blokken som en tredje nomineret, når muligheden næste gang byder sig.

  Selvom Xavier er i en sårbar position, har hans dominerende Cookout-alliance bestående af ham selv, Tiffany, Kyland, Azah Awasum og Derek Frazier numrene til at holde ham sikker. Hans worst case scenario ville være, at Claire vinder den næste HOH og stiller ham og Kyland op som nominerede. Den 25-årige AI-arkitekt fra New York har udtrykt interesse for at gøre netop det, men med Tiffany i øret kan Claire være overbevist om at sætte Sarah Beth eller Alyssa på blokken i stedet for. I så fald ville Cookout stadig afgøre afstemningen. Det eneste andet ikke-Cookout-medlem, der er kvalificeret til at spille i den næste HOH-konkurrence, er Alyssa, som betragter Xavier som sin nærmeste allierede i huset.

  Det afhænger selvfølgelig af, at Derek X. bliver smidt ud på torsdag. Han er Sarah Beths mål, men han er også en formidabel forkæmper og håber at overbevise huset om at vende afstemningen og smide Claire ud i stedet. Hvis Derek X. forbliver i spillet, er han den største trussel mod Cookout, hvorfor det er så usandsynligt, at det sker. Se torsdagens live-udsættelsesepisode på CBS, og følg med på vores liveblog for at finde ud af, om det bliver Claire eller Derek X., der chatter med værten Julie Chen Moonves på vej til juryhuset.

  Sørg for at lave dine « Big Brother »-forudsigelser for at påvirke vores odds på reality-tv-racerbane. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser, indtil lige før udsættelsesepisoden sendes live på CBS. Du vil konkurrere om at vinde et $100 Amazon-gavekort og en plads på vores « BB23 »-rangliste. Se vores konkurrenceregler, og hør af med andre fans i vores reality-tv-forum. Læs flere underholdningsnyheder om Gold Derby.

  Latest Posts