More

  ‘Big Brother 23’s’ Derek X.: ‘Der kan være en alliance, som jeg mangler’

  Uge 7 var en række uheldige begivenheder for Derek Xiao på « Big Brother 23. » Han tabte næppe HOH til Sarah Beth og valgte derefter at stole på hende og spillede ikke i roulette for at prøve at sikre sig selv sikkerhed og tage Claire ud af blokken. Så blev han ikke valgt til Veto – og tilføjede spot til skade, trak Claire Derek F.s chip – og sikrede, at han ville få bagdør.

  Cookout-kvinderne ville have ham til at blive – og Tiffany forsøgte at bearbejde sin magi for at vende huset – men Cookout-mændene, inklusive en af ​​hans nærmeste allierede, Kyland, ville have ham væk, og så blev Baby D nævning nr. 2 torsdag efter en 5-2 afstemning. Du behøver ikke at fortælle ham to gange, at han har rodet ved ikke at spille roulette, men hvad fortryder han ellers? Find ud af det nedenfor.

  Gold Derby: Du lavede nogle overbevisende pitches, og mange mennesker fortalte dig, at du ville være god til deres spil. Hvorfor tror du, at de i sidste ende ikke beholdt dig?
  Derek X:
  Jeg følte, at jeg også gav nogle overbevisende pitches. Måske var jeg naiv, men jeg troede virkelig, at for Big D og for Azah var det bedste for deres spil at beholde mig. Så jeg tror, ​​der kan være en alliance, som jeg mangler, som enten Big D og Azah er en del af, og de er på samme side som potentielt [Xavier] og Kyland. Det er én teori. Men også, de prøver at spille et flyderspil, og måske vil de bare have mindre stærke konkurrenter i huset. Kan ikke klandre dem for begge argumenter.

  Gold Derby: Føler du dig mere forrådt af Kyland eller af Sarah Beth?
  Derek X:
  Sjovt nok føler jeg mig mere forrådt af Sarah Beth. Jeg bliver nødt til at se sæsonen tilbage og se, hvor hårdt Kyland påvirkede hende under hendes HOH. Hvis Tiffany var HOH, hvis hun ville tage Kyland ud, for at være retfærdig, ville jeg ikke have tøvet der. Så jeg bebrejder Kyland ikke for måske ikke at stå op for mig med SB, men jeg føler mig ret svigtet af hende, fordi hun kom med nogle ret dristige udtalelser til mig og gik på en måde tilbage på det hele.

  Gold Derby: Hvad tror du var din største fejl end ikke at spille roulette?
  Derek X:
  Jeg er sikker på, at mange smidte husgæster siger dette, men jeg følte mig alt for godt tilpas, og jeg tror, ​​at det generelle ordsprog er, når du føler dig for godt tilpas i « Big Brother », når du bliver sendt hjem. Og jeg tror, ​​det skete for mig. Jeg holdt op med at stille mig selv større spørgsmål omkring, hvad der ellers foregår i spillet, og jeg tror i sidste ende, at der var en hel side af spillet, som jeg fuldstændig savnede, som Kyland gjorde tydeligt i sin farvel-besked til mig.

  Gold Derby: Hannah foreslog dig at sige, at Sarah Beth spiller et Nicole F.-spil. Du nævnte ikke Sarah Beth i din tale, men jeg tror, ​​at alle ved, at du henviser til hende. Hvordan tror du, at Sarah Beth og huset vil reagere på, at du kalder hende sådan, og hvilken slags indflydelse håber du, det vil have?
  Derek X:
  Da jeg holdt min udsættelsestale, vidste jeg stort set, at jeg var på vej ud af huset, så det eneste, jeg virkelig ønskede at opnå, var at male et mål på Sarah Beth og hendes allierede og flytte alle øjnene væk fra Tiffany, Hannah og Claire. Og jeg håbede ved at komme med denne udtalelse, at folk ville indse, « Åh, måske er Sarah Beth Nicole F. » men tænk også på Nicole F. og det faktum, at hun omgav sig med stærke allierede, og forhåbentlig ser den anden side af huset dette, og de kan tage de skud.

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine huffy meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts