More

  Derek Xiao (‘Big Brother 23’) exit-interview om fremtidig romantik med Hannah Chaddha: ‘Forvent det uventede’

  På trods af en solid kampagne for at vende huset til hans fordel, blev Derek Xaio sendt pakket til torsdagens live-udsættelsesepisode af « Big Brother ». Den 24-årige nystartede grundlægger fra New York blev bagdøre af husstandschefen Sarah Beth Steagall og smidt ud med en stemme på 5-2 over Claire Rehfuss. Hannah Chaddha og Kyland Young var de to stemmer i hans favør. Derek vil slutte sig til Britini D’Angelo i juryhuset, men først stoppede han for at få en snak med værten Julie Chen Moonves.

  « Selvfølgelig kan du se på mine ansigtsreaktioner, det er ærgerligt, » sagde Derek til Julie under sit exit-interview. « Jeg har så meget fortrudt fra denne uge. Jeg tænkte på et langsigtet spil, da jeg ikke var klar over, at mit kortsigtede spil var i fare. Alt, hvad jeg kan gøre nu, er at håbe, at der er en kamp tilbage. Ingen risiko, ingen belønning, men jeg tog en smule for meget risiko. »

  Derek kan i det mindste være stolt af at vide, at han var en af ​​USAs yndlingshusgæster. Han fik gentagne gange foræret 100 « BB Bucks » til at bruge i High Roller’s Room, men formåede ikke at bruge noget af det i tide. « Amerika jeg elsker jer alle sammen så højt! » udbrød Derek. « Tak, fordi du stemte på mig. Jeg er ked af, hvis jeg svigtede dig. Jeg føler mig dum, men jeg prøvede mit bedste derinde. »

  Julie stillede Derek det spørgsmål, som hele Amerika ville vide. Er der romantik i luften mellem ham og Hannah? « Vi er super spilfokuserede, » sagde han. “Hannah er fantastisk, jeg elsker hende meget. Men derinde skal du virkelig have 100 procent af din energi fokuseret på spillet, ellers ender du med at sidde i denne stol. Vi har begge hovedet på samme sted.” Da Derek blev spurgt, om noget kunne udvikle sig uden for huset, kastede Derek Julies ord tilbage til hende. « Forvent det uventede. »

  Dereks dag 51-udsættelse blev forudgået af Britini D’Angelo på dag 44, Christian Birkenberger på dag 37, Whitney Williams på dag 30, >Brent Champagne på dag 23, Brandon « Frenchie » French på dag 16 og Travis Long på dag 9. Efter live-udsættelsen, Tiffany Mitchell blev kronet som den nye HOH. Hun vil nominere yderligere to spillere til udsættelse søndag den 29. august på CBS. Nå, medmindre nogen vinder Skæbnens mønt og stjæler hendes magt!

  Sørg for at lave dine « Big Brother »-forudsigelser for at påvirke vores odds på reality-tv-racerbane. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser, indtil lige før udsættelsesepisoden sendes live på CBS. Du vil konkurrere om at vinde et $100 Amazon-gavekort og en plads på vores « BB23 »-rangliste. Se vores konkurrenceregler, og hør af med andre fans i vores reality-tv-forum. Læs flere underholdningsnyheder om Gold Derby.

  Latest Posts