More

  Hvem skal være vært for ’Jeopardy!’, nu hvor Mike Richards-sagaen endelig er slut?

  Hvem skulle have troet, at en af ​​sæsonens største tv-skandaler ville komme ud af « Jeopardy! » Showet modtog en strøm af kærlighed efter den mangeårige vært Alex Trebeks død i november sidste år på grund af kræft i bugspytkirtlen. Men kontroversen omkring Mike Richards – som var den udøvende producer af showet, dengang tog værtsjobbet for sig selv, og nu har ingen af ​​opgaverne – førte til et tilbageslag, hvilket lod døren stå åben for en anden træde ind. Så hvem synes du skal være vært, nu hvor Richards-dramaet er slut? Rul ned for at stemme i vores afstemning.

  Richards var en af ​​de tidlige gæsteværter « Jeopardy! » optrådt i 2021, da showet søgte efter en ny vært til at prøve at udfylde Trebeks sko – en stor ordre, faktisk. En række celebs fyldte op, hvoraf mange havde tilknytning til showet (tidligere mestre Ken Jennings og Buzzy Cohen) eller var i videns- eller informationsfag (journalister som >Anderson Cooper, skuespillerinde og neurovidenskabsmand Mayim Bialik). Så det var mærkeligt, da det blev annonceret, at Richards, der kun havde været programmets EP i omkring et år, ville få jobbet.

  Det åbnede en dåse med orme. En uretmæssig opsigelsessag fra da han arbejdede på « The Price is Right » dukkede op igen, ligesom kommentarer han fremsatte under en tidligere podcast, der var så stødende, at Anti-Defamation League talte om det. Så han trak sig som vært for « Jeopardy! » men i første omgang forventedes at blive på som EP. Så den 31. august blev det annonceret, at Richards også blev droppet som producer. Søgningen efter en ny vært genoptages i hans fravær, men fra de hidtil omtalte gæsteværter i år, hvem synes du skal være vært for « Jeopardy! » fuld tid?

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine huffy meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts