More

  Opsummering af ‘Big Brother 23’ episode 22: Blev Claire eller Derek X. smidt ud den 26. august?

  På vej ind i torsdagens live-afsnit af « Big Brother » havde Derek Xiao førende 21/50 odds for at blive smidt ud sammenlignet med kun 12/1 odds for hans blokkammerat, Claire Rehfuss stærk>. Overhoved for husstanden Sarah Beth Steagalls ultimative plan var at afsætte Derek X., fordi han var den største trussel i spillet. Medmindre flertallet af seks-personers Cookout-alliancen havde en massiv overraskelse i ærmet, var det sandsynligt, at han ville være den, der havde en meet-and-greet med Julie Chen Moonves i slutningen af ​​natten. Så fandt Cookout-medlemmerne Tiffany Mitchell og Hannah Chaddha en måde at redde deres nære allierede?

  Nedenfor kan du læse vores minut for minut « Big Brother » opsummering af sæson 23, afsnit 22 for at finde ud af, hvad der skete torsdag den 26. august kl. 20.00. ET/PT. Så sørg for at lyde fra i kommentarfeltet om dine yndlings « BB23 »-husgæster på CBS’s reality-tv-show, hvem der irriterer dig mest, og hvem du tror i sidste ende vil slutte sig til « Big Brother »-vinderlisten og vinde den store præmie på $750.000. De resterende spillere er: Alyssa Lopez, Azah Awasum, Claire Rehfuss, Derek Frazier, Derek Xiao , Hannah Chaddha, Kyland Young, Sarah Beth Steagall, Tiffany Mitchell og Xavier Prather.

  Fortsæt med at opdatere/genindlæse denne « Big Brother 23 »-liveblog for at få de seneste opdateringer.

  8:00 p.m. – « Tidligere på ‘Big Brother’! » I det 21. afsnit græd Alyssa i soveværelset, fordi hendes roulettehjul utilsigtet satte hendes bedste ven, Xavier, op på blokken. Men Xavier var ikke deroppe længe, ​​da han hævdede sejren i Veto-konkurrencen og tog sig selv ud af blokken. Derek X. vidste, at han ville være den nominerede afløser, men han forsøgte stadig sit bedste for at overbevise Sarah Beth om at stille Hannah op i stedet for. SB forklarede ved Veto-ceremonien, at hun ville være et fjols ikke at målrette mod Derek X., og så gik Amerikas yndlingshusgæst op på blokken. Skal han hjem i aften?

  20:10 – Julie byder os alle velkommen til en levende udsættelsesaften ved at sige, at sommertemaet « Ingen risiko, ingen belønning » har aldrig været mere sandt. DX’s manglende evne til at spille i High Roller’s Room kan ende med, at han går ud af døren. Efter en hurtig opsummering af ugen går tingene op igen med DX, der erstatter Xavier ved siden af ​​Claire på blokken. Huset virker ret tilfreds med DX på vej ud af døren, men Tiffany tror, ​​at DX ville gavne hendes spil mere end Claire. Tiffany bringer sin idé til Azah og Hannah. Man skulle tro, at dette ville være noget, Hannah er med på, men i stedet løber hun hurtigt til Xavier for at fortælle ham, at Tiffany forsøger at vende afstemningen. Hannah er lusket! Og jeg kan lide det. Xavier forbliver rolig og beslutter sig for at tale fornuft ind i Azah, mens han vugger hende i sine arme. Han ved, at Tiffany ikke bliver så let at overbevise. Xavier og Kyland slår sig sammen om Tiffany, og hun bliver irriteret over hykleriet fra dem. Hun vil ikke blive mobbet af Kyland om hendes personlige forhold, mens han fortsætter med at holde Sarah Beth under sine vinger. Xavier undskylder Kyland, så han kan tale med Tiffany alene. Han går på Tiffany med en meget mere sympatisk tone. Han er så god til dette spil!

  8:12 p.m. – Tiffany fortæller Xavier, hvad han vil høre, men forsikrer os i Dagbogsrummet om, at dette spil ikke er slut! Tiffany taler til Azah og siger, at hun er træt af fyrene, og hun ved, at de vil slå dem. Tiffany ønsker, at de sidste tre skal være hende selv, Azah og Hannah. Tiffany tror, ​​at fyrene gerne vil tage æren for alt, selvom hun lavede masterplanen, der har ført til, at de alle dominerede dette spil.

  20:20 – Husgæsterne samles i stuen for at sige farvel til Xavier. Han bliver låst inde i Have Not-rummet i 24 timer og bliver ikke løsladt, før Julie ringer til ham for at afgive sin stemme ved aftenens udsættelse. Med Xavier af vejen, håber Tiffany at vende afstemningen og beholde DX i huset. Tiffany trækker DX til side og beder ham om at bede Azah om en sympatistemme. Hvis DX får sympatistemmer fra Azah og Kyland og faktiske stemmer fra Tiffany og Hannah, kan planen om at redde ham fungere. Tiffanys sind snurrer altid. DX går over til Azah og siger til hende, at hvis han bliver, vil han ikke være i huset meget længere. Han vil simpelthen blive lidt længere og tage nogle flere mål ud. Han vil beskytte Azah, Hannah og Tiffany, hvis de vil beholde ham. Han smider endda et par tårer ind for en god ordens skyld. Azah mener, at DX-bliver kunne være en game changer, som gavner hende.

  20:35 – Det er tid til live-afstemning og udsættelse. Vil DX’s sidste forsøg på at blive i huset virke? Nej. Ved en stemme på 5-2 bliver DX smidt ud af « Big Brother »-huset. Hannah og Kyland var de to stemmer for at beholde DX i huset.

  20:53 p.m. – Det er nu tid til live HOH-konkurrencen. Som den afgående HOH er Sarah Beth ikke berettiget til at spille. Aftenens kamp afhænger af, hvor godt husgæsterne har husket klip vist på hukommelsesvæggen i løbet af ugen. Julie vil stille en række sandt eller falsk spørgsmål om, hvad de har set. Hvis en spiller tager en forkert, vil de straks blive elimineret. Den sidste person, der står, vinder denne uges HOH. I runde 1 er Xavier, Azah og Claire elimineret. I runde 2 er Kyland og Big D elimineret. I runde 3 er ingen elimineret. I runde 4 er Alyssa og Hannah elimineret. Tiffany er den nye HOH! På vej tilbage ind i huset griber hver spiller en kuvert, der har en tilfældig mængde BB Bucks indeni.

  8:59 p.m. – Selvom Tiffany er denne uges HOH, kan hendes regeringstid blive overhalet af nogen i High Roller’s Room, hvis de vinder Skæbnens mønt. Men indtil videre er Tiffany begejstret for sin sejr. Vi vil finde ud af søndag, om Tiffanys nomineringer er oppe på blokken, eller om en anden tager kontrollen.

  Sørg for at lave dine « Big Brother »-forudsigelser for at påvirke vores odds på reality-tv-racerbane. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser, indtil lige før udsættelsesepisoden sendes live på CBS. Du vil konkurrere om at vinde et $100 Amazon-gavekort og en plads på vores « BB23 »-rangliste. Se vores konkurrenceregler, og hør af med andre fans i vores reality-tv-forum. Læs flere underholdningsnyheder om Gold Derby.

  Latest Posts