More

  Seth Meyers er bange for hvilken « kur » af coronavirus, der kommer efter heste-ormemiddel-trenden

  Du har sikkert hørt om Ivermectin, den formodede Covid-kur, der er primært og påtænkt brug som et ormemiddel til husdyr. FDA måtte for nylig komme ud og råde folk til ikke at tage den hestemedicin, de hørte om på Fox News.

  « Du er ikke en hest. Du er ikke en ko. Seriøst, allesammen. Stop det,« tweetede FDA faktisk.

  Seth Meyers bemærkede hykleriet i konservative mediefigurer, der råder seerne til at tale med deres læge, før de får Covid-vaccinen, der ville redde deres liv, men ikke før de tager ubeviste, eksperimentelle behandlinger af lægemidler, der er beregnet til at behandle malaria eller, du ved, ormedyr. .

  « Fox News er dybest set blevet til en af ​​de spam-e-mails, der lover dig gratis naturlige boner-piller for livet, » sagde « Late Night »-værten. « Hver gang nogen forsøger at sælge dig et ‘mirakelmiddel’, som ‘de’ ikke vil have dig til at vide om, bør du være mistænksom. »

  Meyers afspillede nogle klip fra ikke-højreorienterede nyhedskilder, der dækkede rapporter om folk, der blev syge af at lege læge med dyremedicin. Ifølge Rachel Maddow har 70 procent af de seneste opkald til giftkontrolcentre været relateret til mennesker, der tager animalsk ivermectin. Ivermectin kan tages af mennesker til en række tilstande, men det er receptpligtigt ivermectin af farmaceutisk kvalitet, ikke hestepiller, du har købt hos en traktorforsyning.

  « Jeg må sige, at da jeg først hørte, at Fox News pressede på Ivermectin, vidste jeg, at det ville være slemt, men jeg havde ikke forventet, at det var hesteormemiddel, » sagde Meyers. « Det lyder som navnet på et stof, de giver supersoldater i en Paul Verhoeven-film for at gøre dem til Robocops. »

  « Du kender en fra firmaet, der fremstillede Ivermectin, der engang sagde: ‘Hey, skal vi sætte « ikke for folk » på hestepille-etiketterne?’ og en anden sagde: ‘Der er et billede af en hest på flasken, det er fint! ‘ » han tilføjede.

  « Hvordan bliver det dummere og dummere det her? » sagde Meyers. « Først var det hydroxychloroquin, så var det blegemiddel, kraftige lys, nu er det hesteormemiddel? Jeg er ærlig talt bange for at forestille mig, hvad der er det næste. En dag vil vi vågne op, og Brian Kilmeade vil fortælle folk, at du kan helbrede Covid ved at spise kibble og sove i en seng med kattegrus. »

  Han lukkede det ud ved at anerkende de virkelige ofre i alt dette: « De heste, der ikke kan få deres ormepiller. »

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine huffy meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts