More

  ‘Survivor 41’ forudsigelser: Nu kan DU forudsige, hvem der vinder, og hvem der bliver stemt først ud

  Nu hvor vi kender identiteterne på 18 helt nye skibbrudne til « Survivor 41 », er det tid til at hoppe ind i Gold Derbys forudsigelsescenter og lave dine forudsigelser. Hvem vinder « Survivor » 2021? Hvem bliver stemt først ud i sæsonpremieren den 22. september? Giv os dine første valg lige nu for at bevise dit værd som den smarteste « Survivor »-fan derude. Jeff Probst er vært for det langvarige program for CBS og har lovet, at dette vil være en af ​​de farligste sæsoner nogensinde.

  Hver uge vil den kvalificerede bruger med den højeste forudsigelsesnøjagtighed optjene evige pralerettigheder og en plads på vores « Survivor » leaderboard. (Se vores konkurrenceregler.) Det er gratis og nemt at oprette en konto via e-mail, Facebook, Google eller Twitter, så hvad venter du på? Du kan til enhver tid ændre dine forudsigelser senere, før næste afsnit sendes på CBS.

  Sidste sæson toppede vores bruger Vinny 525 andre på den samlede sæson 40 leaderboard for at vinde vores « Survivor »-konkurrence. Han forudsagde alle 74 spørgsmål i løbet af sæsonen med førende 68,41% nøjagtighed og en 127.878 pointscore. Som afrunding på top 5 var vores brugere Axolotlman med 66,98 %, Russell_James med 66,98 %, jjherkenhoff med 62,54 % og PlayerOne stærk> på 61,11 %.

  Her er de spørgsmål, du kan besvare hver uge i vores « Survivor 41 » forudsigelsesspil:

  Hvem vinder ‘Survivor’?

  Hvem bliver stemt ud i stammerådet?

  Hvem vinder belønning?

  Hvem vinder immunitet?

  Vil et skjult immunitetsidol blive spillet?

  Vil nogen holde op eller blive udbedret/fjernet?

  De 18 helt nye skibbrudne vil blive opdelt i tre separate stammer. De er: Brad Reese, Danny McCray, David Voce, Deshawn Radden, Eric Abraham strong>, Erika Casupanan, Evvie Jagoda, Genie Chen, Heather Aldret, Jairus Robinson strong>, Liana Wallace, Naseer Muttalif, Ricard Foye, Sara Wilson, Shantel Smith strong>, Sydney Segal, Tiffany Seely og Xander Hastings. Se billeder i høj opløsning af spillerne lige her.

  Sørg for at lave dine forudsigelser for at påvirke vores reality-tv-racebaneodds. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser indtil lige før næste afsnit sendes på CBS. Du vil konkurrere om at vinde evige pralerettigheder og en plads på vores « Survivor » leaderboard. Se vores konkurrenceregler, og hør af med andre fans i vores reality-tv-forum. Læs flere underholdningsnyheder om Gold Derby.

  Latest Posts