More

  Vil Britt Stewart vende tilbage til ‘Dancing with the Stars’? Hun siger…

  Britt Stewart fik sin « Dancing with the Stars » pro-debut i sidste sæson, og hvis hun havde sine trommeslagere, vil hun forblive med i programmet i meget lang tid. « Jeg vil absolut fortsætte i mange sæsoner fremover, » sagde hun til magasinet Dance i sin forsidehistorie i september.

  Et tidligere trupmedlem, Stewart blev det langvarige shows første sorte kvindelige pro sidste år efter en fanbegæring, der opfordrede til hendes forfremmelse. « Dancing » har haft sorte mandlige professionelle, inklusive Brandon Armstrong og Keo Motsepe, men ingen kvindelige indtil da. Hun blev parret med den tidligere kunstskøjteløber Johnny Weir, og sluttede på en sjetteplads.

  « Jeg håber, at jeg kan inspirere sorte balsaldansere til at se, at det virkelig er tilgængeligt, » sagde Stewart og tilføjede, at hun følte sig « virkelig støttet » af ABC, som forberedte hende til det nye søgelys og niveau af granskning. ”Der var interne samtaler om, hvordan jeg ville blive stillet spørgsmål af pressen, og at de ønskede, at jeg var forberedt. Selvfølgelig kan sociale medier også være det værste, og selvom der var et par negative ting, jeg så, følte jeg mig virkelig støttet.”

  Der har endnu ikke været noget om sæson 30-castet, men Stewart har taget danse- og koreografikoncerter omkring hendes potentielle « Dancing »-program. Hun har allerede Aaron Sorkins « Being the Ricardos », med Nicole Kidman i hovedrollerne som Lucille Ball og Javier Bardem som Desi Arnaz, i dåsen, og for nylig fungerede som danseinstruktør for Octavia Spencer, som forberedte sig til en kommende rolle. Og hvis hun får opkaldet, er hun tilbage på tv til efteråret. « Jeg spiste for nylig middag med en ven, der sagde til mig: ‘Britt, jeg tror ikke, du er klar over, at du er med i et stort tv-show’, » sagde Stewart. « Det har ikke ændret sig meget for mig. »

  Sæson 30 af « Dancing with the Stars » har premiere mandag den 20. september kl. 20.00 på ABC.

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine huffy meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts