More

  ‘America’s Got Talent’ liveresultater 3 resumé: Hvilke 7 akter gik videre til semifinalerne, og hvem vandt Dunkin’ Save?

  Det tredje og sidste sæt af 12 akter i kvartfinalen optrådte live i tirsdagens to timer lange afsnit af « America’s Got Talent ». Kun syv af disse dusin akter går videre til semifinalerne. Så hvilke handlinger tjente nok stemmer til at optræde igen i næste runde? Seere natten over stemte på deres favoritter, og resultaterne blev afsløret under en times episode af « AGT » onsdag.

  Line-up’et blev ledet af to Golden Buzzer-aktører – værtens Terry Crewss valg, World Taekwondo Demonstration Team Martial Arts Group, og Heidis valg, hurtigt skiftende kunstner < strong>Lea Kyle. Med på jagten er også en trio af solosangere, Anica, Storm Large og Brooke Simpson, danser Keith Apicary, dansegruppen ChapKidz , bandet The Curtis Family C-Notes, tryllekunstneren Klek Entos , akrobatisk trio Rialcris, gruppen UniCircle Flow og stemmekunstneren Michael Winslow.

  Følg med på vores liveblog, når vi opsummerer kvartfinale 3-resultatshowet, som er afsnit 14 af sæson 16. Hvem roder du efter, og hvem ville du blive glad for at se sendt på vej? Sørg for at lyde fra i kommentarerne om nattens mest chokerende snubs.

  SE Hvor er de første 15 ‘America’s Got Talent’-vindere nu: Find ud af, hvad der skete med dine favoritter

  For at sætte gang i resultaterne vil værten Terry Crews annoncere navnene på den sjette, syvende og begge steder, der får stemme. Disse tre akter vil være berettiget til Instant Save, en live-afstemning, der finder sted under resten af ​​showet, hvor den mest populære bliver annonceret i slutningen af ​​timen. Han vil så lade os ind på, hvilke fem akter der fik flest stemmer og automatisk gå videre til semifinalen. Det vil efterlade en uheldig fire akter med den korte ende af stokken og øjeblikkeligt elimineret. I slutningen af ​​episoden vil Terry først annoncere, hvilket nummer der vandt Instant Save og går videre til semifinalen. Mellem de to resterende akter fra den gruppe vil dommerne stemme om, hvilken dommernes redning skal tildeles som den syvende akt, der går videre.

  8:10 p.m. – Under opsummeringen af ​​gårsdagens liveoptræden blev vi mindet om, hvor vild Simon kan være. Han trykkede på sin røde X-brummer to gange, hvilket viste sin utilfredshed med Keith Apicarys dans og Klek Entos’ magi.

  20:15 – Simon siger, at ud af de 12 akter i aftes var det kun tre, der klarede sig bedre end deres første audition. Han minder dem alle om, at de skal medbringe deres « Et spil » hver gang. Den første trio, der bliver kaldt ud, er Michael Winslow, Storm Large og UniCircle Flow. De er i fare for at blive elimineret. En vil vinde den øjeblikkelige lagring, og en anden handling vil blive reddet af dommerne.

  20:30 – Det er tid til at finde ud af, hvem der har nået semifinalerne. Rialcris og Klek Entos kaldes frem. Amerika har stemt for at redde Rialcris. Klek Entos er blevet elimineret. De næste er Keith Apicary og Lea Kyle. Amerika har stemt for at redde Lea Kyle. Keith er blevet elimineret. Så bliver ChapKidz og The Curtis Family C-Notes kaldt frem. Næste akt, der går ind i semifinalen, er ChapKidz. Curtis Family C-Notes sendes hjem. Med kun tre akter tilbage på scenen er Brooke Simpson udnævnt til semifinalist. Simon kalder hende « helt fantastisk » og siger, at hun kunne blive en rigtig overraskelse fremover. Næste akt på vej frem er World Taekwondo Demonstration Team Martial Arts Group. Anica er elimineret.

  20:45 – Top 5-akterne er gået videre til semifinalerne. Mens tre akter mere sveder det og venter på den øjeblikkelige lagring, giver Howie sæson 12-mesteren Darci Lynn en kørelektion. Så vender sæson 13 og « AGT: The Champions »-vinderen Shin Lim tilbage for at udføre lidt magi, mens kvartfinalisten i sæson 5 Lindsey Stirling spiller violin og danser.

  20:55 – Afstemningen til aftenens øjeblikkelige lagring er lukket. Vinderen af ​​Instant Save, som går videre til semifinalen, er Michael Winslow! Storm Large og UniCircle Flow bliver nødt til at vente et par minutter længere, før dommerne bestemmer deres skæbne.

  8:59 p.m. – Dommerne giver UniCircle Flow den sidste plads i semifinalen. De går videre med Rialcris, Lea Kyle, ChapKidz, Brooke Simpson, World Taekwondo Demonstration Team Martial Arts Group og Michael Winslow. Storm Large tager hjem sammen med Klek Entos, Keith Apicary, The Curtis Family C-Notes og Anica.

  Latest Posts