More

  Hvem er du enig med? Se vores redaktører Joyce og Christ støde sammen om tilstanden af ​​de (tilsyneladende) tætte løb

  [REDAKTØRENS NOTE: Nu og da planlægger vi af og til at vise artikler/videoer/afstemninger fra Gold Derbys redaktionelle sider, hvis vi mener, de kan fremkalde livlig diskussion eller debat her i foraene. Her er et perfekt eksempel. Sig op for at deltage i debatten! Klik her!] (Indsendt af redaktør Tom O’Neil)

  Af Chris Rosen

  Der er mindre end en uge til Emmy-afstemning og mindre end en måned til det store show, og mens en masse kategorier virker færdige og støvede (trofæet er sandsynligvis allerede indgraveret med Jason Sudeikis‘ navn ), er der nogle tættere løb, især hvis du går efter eksperternes valg. Gold Derby redaktører og eksperter Christopher Rosen og Joyce Eng er her for at se på dem og gøre noget mere andet.

  I komedie er birolle den mindst låste af skuespillerkategorierne med en solid top tre på plads: « Saturday Night Live »-stjernerne Kenan Thompson og Bowen Yang og « Ted » Lasso’s” Brett Goldstein. Bekymringen for « Ted Lasso » var, at den ville stemme-dele sig ud af en sejr med fire mand i rækken, men det bliver tydeligere og tydeligere, at Goldstein er den støttende standout. Der skulle allerede laves en sag baseret på sæson 1, alias sæsonen, der er nomineret til 20 Emmys, men det er i høj grad tilfældet for sæson 2, alias sæsonen, der i øjeblikket sendes midt under Emmy-afstemningen. Goldsteins Roy Kent har været front og center i anden omgang og havde et udstillingsvindue i fredagens afsnit, « Rainbow. » Vil sæson 2 hjælpe ham med at score Emmy-guld?

  Kategorierne for drama-hovedskuespillere er meget tættere nu, end de var for et par måneder siden, selvom « The Crown »-duoen Emma Corrin og Josh O’Connor stadig opretholder sunde leads over « Pose »-stjernerne Mj Rodriguez og Billy Porter. Men i stedet for at forsøge at forudsige, hvilke kategorier « The Crown » vil tabe, er det så bedre at forudsige et « Crown »-sweep, så du er dækket, uanset hvor den taber?

  De begrænsede kategorier tilbyder de tætteste kampe i serier, skuespiller og skuespiller, hvor den sidste af dem uden tvivl er et af årets mest åbne løb. Paul Bettany (« WandaVision ») er frontløberen, men flere eksperter bakker op om Hugh Grant (« The Undoing ») i en kategori, som alle engang troede var Ethan Hawkes (« The Good Lord Bird »). Vi har forskellige valg i to af disse.

  Emmy-odds for bedste komedie-birolle Kenan Thompson er foran

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine huffy meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts