More

  ‘Nailed It’ kunne forstyrre den regerende Emmy-mester ‘RuPaul’s Drag Race’ for bedste konkurrenceprogram

  « RuPaul’s Drag Race » har været ukuelig i reality-kategorierne ved Emmys i de seneste år, men kunne der være en ked i 2021 for bedste konkurrenceprogram? Et par af de Expert-journalister, vi har undersøgt fra store medier, satser på en forstyrrelse af Netflix-serien « Nailed It ». Kan de være inde på noget?

  Best Competition Program har været tilbøjelig til at vinde streaks lige siden kategorien blev etableret i 2003. « The Amazing Race » vandt de første syv år i træk (2003-2009). Derefter tabte den til « Top Chef » i 2010, før den vandt igen i 2011 og 2012. « The Voice » sejrede i 2013, før « Amazing Race » vandt sin 10. (og indtil videre sidste) pris i 2014.

  Derefter vandt « The Voice » tre gange mere i træk (2015-2017), og derefter tog « RuPaul’s Drag Race » over og vandt de næste tre år (2018-2020). Så viser, at begynde at vinde i denne Emmy-konkurrence har en tendens til at blive ved med at vinde. Men der har været undtagelser fra den regel. Som nævnt ovenfor afbrød « Top Chef » « Amazing Races » dominans, og det samme gjorde « The Voice », før « The Voice » selv blev en flerårig mester. Hver sejrsrække skal starte et sted.

  Susan King (Gold Derby) og Lynette Rice (Entertainment Weekly) satser i øjeblikket på « Nailed It » for at vinde sin tredje nominering i træk. Netflix-bageserien ville være den anden madkonkurrence, der sejrede efter « Top Chef », hvilket måske lover godt, da det var det show, der fældede det gigantiske « Amazing Race » for lidt over et årti siden. « Nailed It » støttes også af en af ​​vores top 24 brugere, som fik de højeste scores ved at forudsige sidste års Emmy-vindere.

  Den store udfordring for « Nailed It » kan være dens begrænsede støtte i andre Emmy-kategorier. Det er kun andet navn, der er Bedste Reality Host (Nicole Byer), mens « Drag Race » har i alt ni, inklusive bud i en række håndværkskategorier, hvilket indikerer støtte over hele linjen fra en række forskellige tv-akademiets afdelinger. Kunne det forhindre « Nailed It » i at nå det, eller vil det være showet, der stopper « Drag Race » i sine spor?

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine huffy meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts