More

  Resumé af ‘Big Brother 23’ episode 21: Reddede vetoretten Claire eller Xavier den 25. august?

  Et af Cookouts værste mareridt på « Big Brother » var, at Sarah Beth Steagall skulle blive Head of Household, men det viser sig ikke at være så dårlig en uge for dem. Efter at SB nominerede Claire Rehfuss og Derek Frazier til udsættelse, resulterede High Roller’s Room-twistet i, at Alyssa Lopez fjernede Big D fra blokken. Hun drejede derefter roulettehjulet og sikrede tilfældigt, at Xavier Prather gik op i stedet. SB har tidligere antydet, at hvis vetoretten blev brugt på enten Claire eller Xavier, ville hun nominere Derek Xiao i hans sted … hvilket er præcis, hvem Cookout ønskede at få ud i denne uge. Så rystede Veto op i kampen onsdag aften?

  Nedenfor kan du læse vores minut for minut « Big Brother » opsummering af sæson 23, afsnit 21 for at finde ud af, hvad der skete onsdag den 25. august kl. 20.00. ET/PT. Så sørg for at lyde fra i kommentarfeltet om dine yndlings « BB23 »-husgæster på CBS’s reality-tv-show, hvem der irriterer dig mest, og hvem du tror i sidste ende vil slutte sig til « Big Brother »-vinderlisten og vinde den store præmie på $750.000. De resterende spillere er: Alyssa Lopez, Azah Awasum, Claire Rehfuss, Derek Frazier, Derek Xiao , Hannah Chaddha, Kyland Young, Sarah Beth Steagall, Tiffany Mitchell og Xavier Prather.

  Fortsæt med at opdatere/genindlæse denne « Big Brother 23 »-liveblog for at få de seneste opdateringer.

  8:00 p.m. – « Tidligere på ‘Big Brother’! » I det 20. afsnit fejrede Sarah Beth at være den første kvindelige HOH i denne 23. sæson. Hun rådførte sig derefter med sin BFF Kyland om, hvem hun skulle nominere til udsættelse. Han blev ved med at svaje hende mod Claire og Derek X., og han ønskede ikke, at nogen af ​​hans andre Cookout-alliancemedlemmer skulle se blokken. Andetsteds græd Azah over udsættelsen af ​​Britini D’Angelo, Derek F. og Tiffany kom i en kæmpe kamp, ​​og Alyssa reddede sig selv (og dømte Xavier) ved at vinde High Rollerens værelse. Tid til at tage hul på aftenens afsnit!

  8:10 p.m. – Alyssa er knust over, at Xavier er på blokken på grund af hendes roulette-spin. Han forbliver rolig, fordi Cookout har hans ryg, men Xavier håbede virkelig på at få en perfekt sæson uden at se blokken én gang. Nåh, øjne på præmien! Claire er lettet, fordi hun sidder ved siden af ​​en kæmpe trussel nu, men hun har ingen anelse om, at Cookout ville skære hende før den største trussel inden for deres egen alliance. Alyssa hulker, mens Xavier trøster hende, selvom han er den, der er på blokken. Oppe i HOH-rummet mødes SB med Claire. SB siger, at hun skal tale med folk og se, hvor alles hoveder er, men hun vil ikke have, at Claire skal hjem. Claire er ingen dummy og forstår, at DX er bagdørsmuligheden. Claire giver udtryk for sin bekymring over for DX, og han er forfærdet. Tiffany deltager i samtalen, og hun vil med rette, at DX bliver. Hun ved, at hvis han rammer blokken, vil Cookout ikke redde ham. Senere fortæller SB til Alyssa, at hvis Xavier dukker op, vil DX tage hans plads. Dette begejstrer Alyssa.

  20:15 – DX går op til HOH-rummet for at tale med SB. Han starter blødt med at spørge, hvordan SB ville have det, hvis Claire valgte ham til Houseguest’s Choice. SB ser ud som om hun er ved at tisse i bukserne, men siger, at hun er ligeglad. Næste DX spørger, om SB vil have Veto brugt. SB giver ikke afkald på noget! DX ved, at han er i problemer og fortryder ikke at spille roulette-spillet. Senere putter DX og Hannah (er de i SBs seng?), mens de diskuterer Veto. Hun ved, at DX skal vinde Veto for at forblive sikker, men hvis hun skulle vinde den, ville hun også gøre sit bedste for at holde ham sikker.

  8:20 p.m. – Det er tid til at vælge spillere til Veto-konkurrencen! Med SB, Claire og Xavier er Azah (tegnet af SB), Big D (tegnet af Claire) og Alyssa (tegnet af Xavier). DX mærker hans spil smuldre omkring sig. Claire begynder at græde i Dagbogsrummet. Dette er det værste scenario for dem begge. Claire siger, at hun ikke har andre muligheder end at sikre, at Xavier bliver på blokken.

  20:30 pm. – Det er tid til Veto-konkurrencen! Spillerne vil konkurrere alene i baghaven. Det ligner et safari-tema, og spillerne skal opsætte dominobrikker langs banen, der falder perfekt ned, slår en buzzer og sætter deres tid. De har en mulighed for at gå efter Veto eller en præmie. Der er også flere straffe langs deres vej. Alyssa går efter Veto. Big D går til pengepræmien. Azah våben til Veto. SB, Claire og Xavier vælger naturligvis at gå efter Veto. Jeg elsker, at SB giver nul F’er, hvis Amerika kan lide hende. Mens de tager ruten med en BB-konkurs, fortæller SB til Amerika, at de kan « tørre deres numser » med BB Bucks, fordi de alligevel ikke giver hende noget. Ha!

  8:40 p.m. – Det er tid til at lære resultaterne af Veto-konkurrencen. Big D vandt 100 BB Bucks og $7.500 i kontanter. De afslører ikke, hvem der vandt præmierne til de andre husgæster, men alle ved, at det var ham. Xavier har vundet Power of Veto, men må udstå tre straffe: Han mister alle sine BB Bucks, må gå i isolation i 24 timer og kan blive en tredje nomineret ved næste lejlighed. Claire er knust og føler, at hun svigtede alle. Tiffany giver hende en peptalk og fortæller hende, at hun skal holde sammen og være stærk. Tiffany føler sig i konflikt, fordi hun elsker DX og Claire. Hun prøver at tænke på en plan for at holde DX væk fra blokken.

  20:55 – Gæsterne erfarer, at de vil pakke Røde Kors nødhjælpssæt til katastrofehjælp. De nyder muligheden for at tage en pause fra spillet og lave noget frivilligt arbejde. Øjeblikke senere er det tilbage til spillet. DX chatter med Tiffany. Tiffany siger, at han burde overbevise SB om at sætte Hannah på blokken, fordi Hannah ville have stemmerne til at blive. Tiffany er mere villig til at miste Claire end DX, fordi DX er mere værdifuld for hendes spil. Skærende! DX tager Tiffanys råd og bringer ideen til SB. DX vil garantere SB-sikkerhed i to til tre uger, hvis hun holder ham sikker i denne uge. SB spørger Derek, om han tror, ​​at Hannah rent faktisk ville tage hjem, hvis hun var på blokken ved siden af ​​Claire. DX siger, at hvis Hannah forlader spillet, vil SB og Kyland blive hans nærmeste allierede. SB behandler forslaget.

  20:59 p.m. – Det er tid til Veto-mødet. Som forventet har Xavier fjernet sig selv fra blokken. SB vælger at erstatte ham med DX. Planen om at bagdøre DX er i fuld gang. « Jeg tror, ​​at hvis jeg ikke skulle tage dette billede, mens det er perfekt linet op, ville det vise hensynsløs overmod fra min side, » siger SB, mens han knuser DX’s drømme. SB har ingen anelse om, at hun sandsynligvis vil følge ham ud af døren inden længe.

  Sørg for at lave dine « Big Brother »-forudsigelser for at påvirke vores odds på reality-tv-racerbane. Du kan blive ved med at ændre dine forudsigelser, indtil lige før udsættelsesepisoden sendes live på CBS. Du vil konkurrere om at vinde et $100 Amazon-gavekort og en plads på vores « BB23 »-rangliste. Se vores konkurrenceregler, og hør af med andre fans i vores reality-tv-forum. Læs flere underholdningsnyheder om Gold Derby.

  Latest Posts