More

  ‘RuPaul’s Drag Race All Stars’ 6 episode 11 resumé: i ‘The Charisma, Uniqueness, Nerve and Talent Monologues’

  I denne uge på 6. sæson af « RuPaul’s Drag Race All Stars », de fire tilbageværende dronninger, Kylie Sonique Love, Ra’Jah O’Hara, Ginger Minj og Trinity K. Bonet, blev mødt af den femte finalist, der ville deltage i konkurrencen igen om en chance for at snuppe kronen. Sidste uges episode endte i en cliffhanger: fortsatte Silky Muskat Ganache sin sejrsrække gennem « Rudemption Lip-Sync Smackdown » eller leverede Eureka Silkys dødelige slag mod boomerangen tilbage i konkurrencen?

  Nedenfor kan du se vores minut for minut opsummering af « RuPaul’s Drag Race All Stars » sæson 6 afsnit 11 for at finde ud af, hvis scenetilstedeværelse og historiefortælling i « The Charisma, Uniqueness, Nerve and Talent Monologues » gav dem en plads i finalen , sidste fire. All Stars 6 sendes til sommer på Paramount+ med nye afsnit tilføjet til streamingtjenesten hver torsdag kl. 3 ET.

  01 min – Baseret på deres præstationer i slutningen af ​​sidste afsnit afslørede RuPaul Charles sin beslutning om at give Eureka « shantayen », hvilket betyder, at Silkys damprulle gennem de andre var kommet til en ende. Selvom det var trist at se Silkys hårde arbejde ramme en mur, var Eureka fast besluttet på at få mest muligt ud af hendes tilbagevenden.

  05 min – Det var ikke før næste dag, før de sidste fire fandt ud af identiteten på den uhøflige dronning. Ru sluttede sig selv til pigerne i Werk Room for at genintroducere Eureka for dem og for at gøre det klart, at hun er helt tilbage i konkurrencen med en chance for at vinde kronen. For at byde hende velkommen tilbage, kastede Ru en mini-udfordring på deres vej: en Pride-fotooptagelse med tilpassede Levi’s-tøj, der viser deres stolthed. Efter nogle hurtige snapshots foran den grønne skærm blev Kylie kåret som vinderen.

  09 min – Til deres maxi-udfordring fik dronningerne til opgave at fortælle historier om deres liv som drag-queen i sceneproduktionsspoofen « The Charisma, Uniqueness, Nerve and Talent Monologues. » Ru forklarede, at bedømmelse ville være baseret på deres evne til at fortælle en historie og røre publikum med følelser.

  11 min – Da de forberedte sig til udfordringen, fik pigerne endelig snakket om Eurekas tilbagevenden. Hun forklarede, at hun var nervøs for deres reaktioner på hendes tilbagevenden, men syntes, at de var imødekommende. Når det så er sagt, ved hun, at hun skal vinde udfordringen for at undgå at give dem mulighed for at stemme hende tilbage. Med sin egen status i konkurrencen følte Trinity også, at hun skulle vinde, ellers ville hun blive elimineret som den største trussel.

  12 min – For at hjælpe med at forberede dem til scenen mødtes hver af dronningerne med Alec Mapa og Jermaine Fowler for at gennemgå deres ideer og øve . Da Ra’Jah kom til scenen klistret til sine noter, måtte Jermaine forklare, at det at være i zonen er det vigtigste aspekt ved at forbinde sig med publikum. Han fortalte hende, at hun naturligt er sjov og at hun ruller med sine styrker. Kylies historie handlede om hendes første gang i drag, og Alecs eneste noter var at omarrangere nogle af koncepterne for at øge den følelsesmæssige rejse. Til sin monolog lyste Trinity efter at være lidt mere komisk som en chance for at forløse sig selv fra en tidligere udfordring. Jermaine troede, at hun skyndte sig gennem historien og rådede hende til at sætte farten lidt ned, så intet ville blive savnet. Alec fortalte Ginger, at hendes levering lød for meget som skrevet ord, og det ville være vigtigt for hende at tale, som hun ville til sine venner, for at undgå at lyde til fest. Eurekas emne (poop) rykkede grænserne mere end de andre dronninger var, men Alec og Jermaine var OK med det, så længe hun fandt en måde at gøre det mere til en metafor for et større koncept.

  19 min – Tilbage i Werk Room trak Trinity Kylie til side for at udtrykke sin bekymring over, at hun har mere pres på sig selv end de andre piger, fordi hun føler, at nogle af de andre piger er « størknet » som finalister . Kylie sagde, at hun ikke er enig, men det var tydeligt, at Trinity kom ind i hendes eget hoved og overbeviste sig selv om, at hun ikke er god nok til at nå slutningen. Kylie understregede behovet for ikke at blive fanget af, hvad der kunne ske, og i stedet forblive i nuet og fokuseret på at gøre sit bedste.

  24 min – På hovedscenen fik Ru selskab af seriedommerne Michelle Visage og Carson Kressley samt special guest dommer Justin Simien. Trinity åbnede produktionen med sin historie, « Bamboozled », om at blive catfished online. Det viser sig, at havkatten i historien egentlig bare ønskede en mulighed for at takke Trinity for at redde hans liv, da han så hende komme ud som HIV-positiv i showet. Hjertet i slutningen af ​​historien tjente en god balance til begyndelsens komedie, men det virkede som om, at Trinity stadig skyndte sig igennem det, som hun havde gjort i øvningen i stedet for at lade sine ord ånde. Kylie var den næste med « First Time », historien om hendes første gang i drag og afsløringen af, at det gav hende muligheden for at udtrykke sin femininitet. Ginger fulgte med « My Ruby Slippers » om rædslen over, at hendes far fangede hende i hendes mors hæle og den uventede samtale med hendes mor senere, hvor hun skænkede hende et første par egne rubinsko-hæle.

  32 min – Ra’Jahs historie « Bunny Tail » startede med et par hikke af glemte ord, men hun vendte hurtigt tilbage til en jævn fortælling om en gang, hvor hendes tuck faldt ud på scenen tidligt i hendes karriere. Eureka afsluttede med sit mest pinlige øjeblik i træk i historien « A Benefit for Boom Boom », en fortælling om hende, der poopede sine bukser på scenen efter en dårlig timet middag med osteagtige jalapeño-majshunde og uventede ekstraoptrædener på scenen. Begge dronninger brugte humor til at understrege deres evne til at overvinde pinlige øjeblikke på scenen, og pakkede et følelsesmæssigt slag, mens de stadig fik grinene med.

  38 min – Efter monologerne gik dronningerne på « Ups… I Did It Again » modefejlbanen. Trinity åbnede i en smuk kjole holdt sammen af ​​store sikkerhedsnåle i ryggen, Ra’Jah fulgte efter i en kjole, der var stilet til at se ud, som om den faldt af hendes krop, Kylie gik som en rodet spisende majshund-medarbejder, Ginger kom med et hjemligt bal kjole og krøllejern til scenen som en pige, der skulle lave sin egen kjole, og Eureka lukkede som en vindblæst og rodet Askepot.

  40 min – Dommerne startede deres kritik med Trinity og fortalte hende, at hendes komfortniveau og farende gennem ordene ikke gav publikum plads til at nyde og absorbere, hvad hun sagde. De syntes dog, hun så smuk ud på landingsbanen. Ra’Jah blev klokket for, at hun snublede i begyndelsen og fortalte, at hun ikke var så samtaleagtig, som hun burde have været, men de elskede den måde, hendes præstationer på landingsbanen forbedrede hendes smukke udseende. Carson fortalte Kylie, at hun er en naturligt født historiefortæller, men kunne ikke lide, at hun sad ned i det meste af forestillingen. Justin kunne dog godt lide at sidde ned, fordi han sagde, at det gjorde historien mere kraftfuld. Dommerne kunne godt lide, at Ginger bragte sit karakteristiske sydlige koncept til både historien og landingsbanens look, men at hun stadig er en smule for poleret. Justin fortalte Eureka, at han havde høje forventninger til hende, og at hun leverede med sårbarhed og en klar historie og budskab. Af alle dronningerne mente dommerne, at Eureka var den mest konverserende, og det var derfor, det var sådan en succes.

  46 min – Baseret på kritikken stod det klart, at Eureka var Rus valg som vinder. Det leverede Eurekas første udfordringssejr i sæsonen og sikrede hende en plads i finalen. Med kun én vinder, gjorde det igen de resterende fire sårbare til, at afstemningen skulle elimineres. Bag scenen stod dronningerne tilbage i den vanskelige position at diskutere deres synspunkter om, hvem der skulle tage hjem. Ra’Jah lod Eureka vide, at hun tabte bolden i sin præstation, men håbede, at hun var den slags konkurrence, som Eureka ønsker at gå imod. Hun fremlagde Trinitys navn som det, der skulle elimineres for at falde i bunden mere end nogen af ​​de andre. Man kunne se det på Trinitys ansigt, at hun vidste, at der stod skriften på væggen, at de andre piger ville sende hende hjem. Forfærdelsen over Eurekas tilbagevenden betød for Trinity, at hun var så tæt på at klare finalen, og hun syntes ikke, det var rimeligt, at hendes drøm blev forpurret af forløsningsøjeblikket. Eureka fortalte Trinity, at hun virker besejret og opfordrede hende til at kæmpe for at blive. I sine samtaler med Kylie og Ginger lærte Eureka, at de også ville stemme for, at Trinity skulle forlade alene baseret på track record.

  54 min – For at afgøre, hvem der skulle træffe beslutningen om eliminering, stod Eureka over for ugens lipsync-morder Jaida Essence Hall til « Good Golly Miss Molly » af Lille Richard. Jaidas tilgang til at gyrere over hele scenen til musikken var stærk, især med de følelsesladede udtryk i hendes ansigt, men Eurekas klovnekjole revet væk i en kattedragt og hendes splittelser og dyk hen over scenen gav Ru kun én beslutning at tage: en binde! Som før betød et uafgjort resultat, at beslutningerne fra begge læbestifter potentielt kunne sende to dronninger hjem. Først afslørede Jaida, at gruppen stemte i flertal for at eliminere Trinity. Dernæst afslørede Eureka sit eget valg, og det var også Trinity. Som sådan blev kun Trinity elimineret, hvilket efterlod os med en anden sidste fire, end det oprindeligt var meningen.

  NÆSTE UGE: De fire bedste konkurrerer i « The Grand Finale » om et samarbejde om Rus sang « This Is My Country », der vil teste deres tekst- og koreografiske færdigheder. Til sidst ved vi, hvem af de fire der er den næste til at slutte sig til Drag Race Hall of Fame som vinder.

  Latest Posts