More

  Seth Meyers mener ikke, at Donald Trump skal rose Taleban

  I onsdagens « Late Night » kritiserede Seth Meyers de « højreorienterede ghouls », der opfører sig som USAs deprimerende og kaotiske tilbagetrækning fra Afghanistan, er helt og holdent præsident Joe Bidens skyld, og ikke det kumulative, sandsynligvis uundgåelige resultat af 20 års beslutninger truffet af Afghanistan. både demokrater og republikanere.

  Tidligere præsident Donald Trump – hvis administration forhandlede en exit-aftale med Taleban – har forudsigeligt taget sin kritik af Biden for langt. Han er gået forbi at sige, at Biden gør et dårligt stykke arbejde, og at han ville have håndteret tilbagetrækningen bedre ved at rose Taleban for deres kamp- og forhandlingsevner.

  Dette fik Meyers til at omskrive dril. « Du behøver ikke give Taleban æren for noget – de er Taliban! » sagde Meyers. « Det er især sindssygt at kalde dem ‘gode forhandlere’, som om de forsøger at tale en brugtbilssælger ned. »

  Meyers riffede på Trumps ros af Taleban og forestillede sig, at han spillede golf med Taleban-lederen Abdul Ghani Baradar (« Frygtelig fyr, men jeg så ham ørn en par fem fra roughen ») og fungerede som politichef i San Francisco under Zodiac drab (« Dårlig fyr, grim fyr, men du er nødt til at give ham æren for én ting: smuk, smuk skrivekunst »).

  Meyers svarede også til den tidligere pressesekretær i Det Hvide Hus, Kayleigh McEnany, som han sagde « bebor en alternativ virkelighed fuldt ud. » Hun gik på Fox News og sagde, at da Trump var præsident, « så man ikke krise efter krise. »

  « Nå, hun har ret i én ting, » sagde han. « Du så ikke krise efter krise, hvis du så Fox. » Meyers listede derefter den stadig forbløffende lange liste af kriser, som Trump skabte under sit præsidentskab, og sluttede med dengang, han fortalte en gruppe spejdere om at feste på William Levitts yacht.

  Moralen i historien er, at Biden-administrationen ikke håndterer tilbagetrækningen godt, men der er ingen grund til at tro, at Trump ville have håndteret det bedre, og masser af grund til at forvente, at han ville have håndteret det endnu værre.

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine huffy meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

  Latest Posts