More

  ‘The Masked Singer’ vinder 2021 Emmy for kostumer: Andre jurybedømte vindere inkluderer ‘For All Mankind’, ‘The Simpsons’ …

  « The Masked Singer » er nu en to gange Emmy-vinder for sine vilde, skøre og betagende kostumer. (Vi kan allerede høre Pattegrisen hygge af glæde.) Kostumedesignerteamet, ledet af Marina Toybina (se vores seneste interview), hævdede sit første trofæ sidste år ved 2020 Creative Arts-ceremonien, men nu er dette kategori er blevet ændret til en jurybedømt pris, så den bliver stemt om uger før alle de andre løb. Foxs « The Masked Singer » deler sin anden pris i kategorien Variety/Nonfiction/Reality Costumes med to andre programmer – Disney+’s « Black Is King » og IFC’s « Sherman’s Showcase Black History Month Spectacular » – da juryer kan vælge at uddele alle de nominerede, nogle af de nominerede eller ingen af de nominerede. Rul ned for at se den komplette liste over 2021-juryerede vindere.

  Fox’ langvarige animerede serie « The Simpsons » tog Emmy hjem for individuel præstation i animation. Den deler æren med Adult Swims « Genndy Tartakovsky’s Primal » og fire animatorer fra Netflix’ « Love, Death + Robots ».

  To andre jurybedømte Emmy-priser blev tildelt Apple TV+. « For All Mankind: Time Capsule » hævdede kategorien Innovation in Interactive Programming, og « Calls » tog trofæet for Motion Design hjem.

  Vinderne af alle disse jurybedømte løb vil modtage deres gyldne statuetter under 2021 Creative Arts Emmy Awards, som finder sted på L.A. LIVE weekenden den 11. og 12. september. Den primære Primetime-udsendelse sendes på CBS den 19. september.

  Stadig forvirret over begrebet juryerede priser? Lad os konsultere tv-akademiets regelbog: « Deltagere i jurykategorien bliver screenet af et panel af fagfolk i de relevante peer-grupper (animation, kostumedesign, interaktiv programmering og bevægelsesdesign) med mulighed for, at en, mere end én eller ingen bidrag tildeles en Emmy. Som følge heraf er der ingen nominerede, men i stedet en et-trins evaluerings- og afstemningsprocedure. Overvejelser omfatter åbne diskussioner af hver deltagers arbejde med en grundig gennemgang af fordelene ved at tildele Emmy. »

  Her er et nærmere kig på alle vinderne af de juryerede priser for 2021 Emmys:

  Individuel præstation i animation

  De juryerede priser, der tildeles for individuel præstation i animation, afspejler de mange forskellige kunstneriske præstationer, der bidrager til skabelsen af ​​2D- og 3D-animeret indhold, og de talentfulde kunstnere, der driver animationskvalitet.

  Genndy Tartakovsky’s Primal • Plague of Madness • Adult Swim • Cartoon Network Studios
  David Krentz, Storyboard-kunstner

  Love, Death + Robots • Ice • Netflix • Blur Studio for Netflix
  Robert Valley, produktionsdesigner

  Love, Death + Robots • Ice • Netflix • Blur Studio for Netflix
  Patricio Betteo, baggrundskunstner

  Love, Death + Robots • All Through the House • Netflix • Blur Studio for Netflix
  Dan Gill, Stop Motion Animator

  Love, Death + Robots • Automated Customer Service • Netflix • Blur Studio for Netflix
  Laurent Nicolas, Character Designer

  The Simpsons • Wad Goals • FOX • A Gracie Films Production in association with 20th Television Animation
  Nik Ranieri, Lead Character Layout Artist

  Costumes for a Variety, Nonfiction or Reality Program

  “In this year’s Emmys competition, Variety, Nonfiction and Reality returns to a Juried Award to recognize excellence in a category that has grown to include so many genres,” said Luke Reichle, costume design and supervision governor. “All three winning shows are superb examples of the art of costume design and supervision, showing great creativity in the conception and execution of each unique vision,” added Governor Laura Guzik.

  Black Is King • Disney+ • Walt Disney Studios
  Zerina Akers, Costume Designer
  Timothy White, Costume Supervisor

  The Masked Singer • Super 8 – The Plot Chickens! Part 2 • FOX • FOX Alternative Entertainment
  Marina Toybina, Costume Designer
  Grainne O’Sullivan, Costume Supervisor
  Gabrielle Letamendi, Assistant Costume Designer
  Lucia Maldonado, Assistant Costume Designer

  Sherman’s Showcase Black History Month Spectacular • IFC • The Riddle Entertainment Group, Emerald Street, Get Lifted and RadicalMedia
  Ariyela Wald-Cohain, Costume Designer
  Patty Malkin, Costume Supervisor
  Erica Schwartz, Assistant Costume Supervisor

  Innovation in Interactive Programming

  “The excellent work in For All Mankind showcases the power of an interactive and immersive story to provide a unique, one-of-a-kind experience for the audience,” said Interactive Media Governor Lori Schwartz. “This creative team embraced new technology that will inspire better and even higher-quality use of AR storytelling in the future,” added Governor Chris Thomes.

  For All Mankind: Time Capsule • Apple TV+ • Apple / Tall Ship Productions
  Apple
  Tall Ship Productions

  Motion Design

  “The work of this motion design team was innovative and original and truly carried the narrative like nothing we had ever seen,” said Greg Kupiec, motion and title design governor. “This Emmy-winning work encourages others to continue raising the standard of motion design and to bring awareness of the art and significance of motion design in creating television excellence,” added Governor Lauraine Gibbons.

  Calls • Apple TV+ • Apple / Studiocanal / Bad Hombre Productions in association with CANAL+
  Alexei Tylevich, Creative Director
  Ethan Stickley, Designer/Animator
  Scott Ulrich, Animator
  Daisuke Goto, Animator
  Chi Hong, Animator
  James Connelly, Editor

  Make your predictions at Gold Derby now. Download our free and easy app for Apple/iPhone devices or Android (Google Play) to compete against legions of other fans plus our experts and editors for best prediction accuracy scores. See our latest prediction champs. Can you top our esteemed leaderboards next? Always remember to keep your predictions updated because they impact our latest racetrack odds, which terrify Hollywood chiefs and stars. Don’t miss the fun. Speak up and share your huffy opinions in our famous forums where 5,000 showbiz leaders lurk every day to track latest awards buzz. Everybody wants to know: What do you think? Who do you predict and why?

  Latest Posts