More

  28 % af « Lego Masters »-seerne siger, at sushikokkene Zack & Wayne fortjener at vinde sæson 2

  Efterhånden som kapløbet om at vinde « Lego Masters » sæson 2 slutter, fremhæver seerne brødrene Zack & Wayne som deres favorithold, der stadig er med i konkurrencen. Disse sushi-kokke fra Stockton, CA har kun vundet en enkelt udfordring indtil videre (den indledende « LEGO Day Parade »-komp), men vores læsere har udnævnt de elskelige brødre som det hold, der mest fortjener at tage hjem med $100.000-præmien og « Lego » Masters” trofæ. Det er et tæt løb, da der faktisk er uafgjort om andenpladsen mellem yderligere to sæt brødre, Caleb & Jacob og Mark & ​​Steven.

  Her er de komplette afstemningsresultater fra vores seneste Top 5-afstemning:

  28 % — Zack & Wayne (brødre)

  25 % — Caleb & Jacob (brødre)

  25 % — Mark & ​​Steven (brødre)

  13 % — Dave & Richard (venner)

  9 % — Natalie & Michelle (venner)

  Top 5-holdene blev officielt annonceret i sidste uge, efter at broder-søster-duoen Bryan & Lauren blev skåret ud af konkurrencen på en sjetteplads. « Det var en oplevelse for livet, » sagde Bryan & Lauren efter deres tårefulde eliminering. « Vi ønskede at bringe fantasi og glæde og lykke til hver eneste af vores byggerier og fortælle historier, der ville få folk til at smile og forhåbentlig bringe glæde til en masse familier. Så det håber vi, vi gjorde. »

  Søskende blev fordrevet på grund af deres præstation i episoden « Puppet Masters », der krævede, at holdene byggede bevægelige dukker med sjove personligheder. Deres skabelse var en sød hund ved navn Hazel the Princess Pup, komplet med en britisk accent og store øjne. Desværre mente Brickmaster-dommerne Amy Corbett og Jamie Berard, at Bryan & Laurens dukke manglede bevægelse og var for blokeret.

  Også i bunden i denne uge, men sikre, var Michelle & Natalie med deres syngende bedstemor-kreation ved navn Betty Bricks. Vennernes bygning var for tung, og dens arm brækkede af midtvejs i dukketeateret, hvilket efterlod dommerne, der ønskede mere. De blev i sidste ende reddet af dommerne, da de knap nok knirkede ind i Top 5.

  Er du enig i, at Zack & Wayne skal være dem, der vinder Fox’ reality tv-show? Her er en påmindelse om track records for hvert af de sidste fem hold i « Lego Masters » sæson 2:

  3 udfordringssejre
  Dave & Richard (« Make And Shake », « Demolition Derby » og « Bricking Wind »)

  2 udfordringssejre
  Mark & ​​Steven (« One Floating Brick » og « Puppet Masters »)

  1 udfordringssejr
  Natalie & Michelle (« Hats Incredible! »)
  Zack & Wayne (« LEGO Day Parade »)

  0 udfordring vinder
  Caleb og Jacob

  Latest Posts