More

  ‘America’s Got Talent’: Nightbirde replaced by wildcard singer Storm Large

  Den 2. august blev « America’s Got Talent »-fans kede af at høre, at Nightbirde, Simon Cowells Golden Buzzer og en af ​​frontløberne til at vinde sæson 16, havde at trække sig fra konkurrencen på grund af hendes kamp mod kræften. « Siden min audition har mit helbred taget en drejning til det værre, og kampen mod kræften kræver al min energi og opmærksomhed, » skrev hun dengang. « Jeg er så ked af at meddele, at jeg ikke vil være i stand til at fortsætte i denne sæson. » Da « AGT »-producenterne allerede havde planlagt, at Nightbirde skulle optage en af ​​de 36 bedste liveshow-optrædener, havde de en beslutning at tage: Lad hendes plads stå åben eller udfyld den med et wildcard? De valgte det sidste.

  For to uger siden blev « AGT: America’s Wildcard » sendt på Peacock-netværket, hvor fem også løb ud for seernes stemmer. De var: sangeren Dylan Zangwill, tryllekunstneren Patrick Kun, sangeren Storm Large, komikeren Mike Goodwin og sangeren >Matt Mauser. Den akt, der modtog flest stemmer, blev endelig afsløret på live-tv under præstationsafsnittet den 24. august: Storm Large!

  Storm stood out during her original audition for the sultry rock ‘n’ roll twist she gave to Frank Sinatra‘s “I Got You Under My Skin.” The panelists voted to send her through to the Judge Cuts round, where she was eliminated (off-camera). The singer previously competed on the reality TV show “Rock Star: Supernova,” where she came in fifth place, and appeared on “The Ellen DeGeneres Show” in 2006.

  “AGT” host Terry Crews recently checked in via satellite with Nightbirde, real name Jane Marczewski, during the August 11 results show. Howie Mandel remarked on her poise, beauty and courage. Simon explained that she hasn’t let down any of her fans and that she’s already won the show, as her audition impacted millions of people around the world.

  “Sharing my heart with the world on ‘AGT’ has been an honor and a dream come true,” Nightbirde wrote on social media after leaving the show. “My point of view this summer has been astounding. What a miracle that the pain I’ve walked through can be reworked into beauty that makes people all over the world open their eyes wider … Thank you for all your support, it means the world to me. Stay with me, I’ll be better soon. I’m planning my future, not my legacy. Pretty beat up, but I’ve still got dreams.”

  Be sure to make your “AGT” predictions to influence our reality TV racetrack odds. You can keep changing your predictions until just before the results episode airs live on NBC. You’ll compete to win a $100 Amazon gift card and a spot on our “America’s Got Talent” leaderboard. See our contest rules and sound off with other fans in our reality TV forum. Read more Gold Derby entertainment news.

  Latest Posts