More

  Cynthia Nixon trolde Andrew Cuomo, efter at tidligere guvernør er blevet frataget Emmy-æren

  To gange Emmy Award-vinder og tidligere kandidat til New York State guvernør, Cynthia Nixon, spildte lidt tid på at håne Andrew Cuomo, da den vanærede politiker blev frataget sin særlige Emmy Award i denne uge.

  « Forskellen mellem mig og Andrew Cuomo? Ingen af ​​os er guvernør, men jeg har stadig mine Emmy(s), skrev Nixon tirsdag på Twitter.

  Forskellen mellem mig og Andrew Cuomo? Ingen af ​​os er guvernør, men jeg har stadig mine Emmy(s).

  — Cynthia Nixon (@CynthiaNixon) 24. august 2021

  Cuomo, der officielt tilbød sin afgang som guvernør i New York i denne uge midt i en skandale om seksuel chikane, blev frataget en særlig Emmy-pris, som tidligere var blevet tildelt ham af International Academy of Television Arts and Sciences.

  « Det Internationale Akademi meddelte i dag, at i lyset af New Yorks justitsministers rapport og Andrew Cuomos efterfølgende tilbagetræden som guvernør, ophæver det hans særlige 2020 International Emmy Award, » sagde akademiet i en erklæring. « Hans navn og enhver henvisning til, at han har modtaget prisen, vil blive elimineret fra International Academy-materiale fremover. »

  Cuomo, hvis nationale profil voksede sidste år, da han holdt pressebriefinger om coronavirus-pandemien, fik sidste år en særlig Emmy-pris af akademiet « som anerkendelse af hans lederskab under COVID-19-pandemien og hans mesterlige brug af tv til at informere og rolige mennesker rundt om i verden. »

  Den daværende guvernør modtog hæderen under den globale sundhedskrise i en på forhånd optaget tale, der omfattede adskillige berømte New Yorkere, herunder Rosie Perez, Spike Lee og Ben Stiller.

  « Tak til alle medlemmer af Akademiet. Jeres arbejde har bragt smil og håb og lettelse til så mange mennesker i disse svære dage,” sagde Cuomo sidste år. « Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at mine daglige COVID-præsentationer er velkoreograferede, manuskripter, indøvede eller afspejler ethvert af de talenter, du fremmer. Det gjorde de ikke. De tilbød kun én ting: autentisk sandhed og stabilitet. Men nogle gange er det nok. »

  Nixon stillede op mod Cuomo i 2018 som kandidat til Working Families Party. Gennem hele sin kampagne forsøgte hun at caste Cuomo som en « korrupt virksomhedsdemokrat » og bad ham åbent om at « holde op med at lyve » under en af ​​deres omstridte debatter. På trods af sin berømthed blev Nixon dog let besejret af Cuomo ved valget i 2018.

  Nixon vandt sin første Emmy-pris for at spille Miranda i « Sex and the City ». Hun blev senere tildelt en Emmy for en gæsteoptræden på « Law & Order: SVU. » Skuespillerinden skal igen spille Miranda i HBO Max-genoplivningen af ​​ »Sex and the City » kaldet « And Just Like That », som streamingtjenesten forventer at få debut til efteråret.

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine huffy meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudser du og hvorfor?

  Latest Posts