More

  ‘Queer Eye’ på vej til at binde ‘Shark Tank’s Emmy-rekord for flest sejre i det bedste realityprogram

  Ifølge de kombinerede forudsigelser fra Gold Derby-brugere er « Queer Eye » den store favorit til at vinde sin fjerde Emmy i træk for Best Structured Reality Program. Hvis vi har ret, vil det være uafgjort for flest sejre i kategorien. Rekorden er tilfældigvis holdt af en anden nomineret i løbet i år, « Shark Tank », som kunne blokere Fab Five og forlænge sin rekord i stedet. Hvilken vej tror du, det vil gå?

  « Queer Eye » får førende odds på 31/10 med enstemmig støtte fra de Expert-journalister, vi har undersøgt fra store medier, da dette skrives. Netflix-serien har yderligere nomineringer til casting, instruktion, redigering, kinematografi og bedste realityvært. « Shark Tank » har halvt så mange nomineringer i alt: dens eneste andre bud er for casting og Bedste Reality-vært. Så chancerne er gode for, at « Queer Eye » vil fortsætte sin sejrsrække og matche alle tiders rekord, selvom en af ​​vores redaktører og to af vores All-Star Top 24 tror, ​​at « Shark Tank » vil tage sin titel tilbage.

  Prisen for bedste strukturerede virkelighedsprogram har kun eksisteret siden 2014, hvor tv-akademiet besluttede at opdele strukturerede shows (som « indeholder konsistente historieelementer, der for det meste overholder en tilbagevendende struktureret skabelon ») fra ustrukturerede shows (som « indeholder historieelementer drevet ved karakterers handlinger og mangler en konsekvent struktureret skabelon »). Men rekorden holder, selv når man tænker på den ustrukturerede kategori og de år før 2014, hvor der var én samlet pris for reality-programmer.

  Kun to andre shows har vundet Bedste Reality Program lige så mange gange som « Queer Eye »: « United Shades of America med W. Kamau Bell » (som nu konkurrerer i kategorien Best Hosted Nonfiction Series eller Special-kategorien) og « Deadliest Catch. » Men det ser ud til, at « Queer Eye » er ved at skilles fra flokken og slutte sig til hajerne i rekordbøgerne.

  Lav dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple/iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører om de bedste prædiktionspræcisionsresultater. Se vores seneste forudsigelse champs. Kan du toppe vores værdsatte ranglister næste gang? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racerbaneodds, som skræmmer Hollywood-høvdinge og -stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Sig op og del dine huffy meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz-ledere lurer hver dag for at spore de seneste præmier. Alle vil gerne vide: Hvad synes du? Hvem forudser du og hvorfor?

  Latest Posts