More

    Alt for at vide om ‘cirkel’ sæson 3 på netflix

    « Cirklen » fans har kørt rundt i … Nå, cirkler … Venter på den nye sæson til at begynde, og nu er ventetiden næsten forbi. Netflix har afsløret, at sæson 3 udgivelsesdato vil være 8. september 2021, og det vil finde sted over fire uger. I slutningen af ​​sæsonen vil den spiller, der tjener den højeste rating fra deres medfølgende sekvestrerede konkurrenter $ 100.000 grandprisen. Læs videre for alt for at vide om « The Circle » sæson 3 på Netflix, herunder Cast and Episode Format. Hvem er de kastede medlemmer? Som sædvanlig har nogle af deltagerne valgt spil som sig selv, mens andre vil spille som en helt anderledes, AKA en havkat. De otte kastede medlemmer, der vil starte spillet, er Ruksana Carroll (fra NJ), Nick Uhlenhuth (fra Seattle), Calvin Kiing Crooks (fra Miami), Michelle Rider (fra South Carolina), Kai Ghost (fra Nashville), Daniel Cusimano (fra Florida), Ava Marie Capra & Chanel Marie Capra (fra Los Angeles) og Matthew Pappadia (fra Long Island). Mere vil blive tilføjet senere. Se billeder af spillerne ved at klikke gennem vores galleri ovenfor. Hvad er episodeformatet? Marker dine kalendere, fordi de 13 episoder i sæson 3 vil blive opdelt i løbet af fire uger. Episoder 1-4 vil streame 8. september, episoder 5-8 vil streame den 15. september, episoder 9-12 vil streame den 22. september, og finalen vil streame den 29. september. hvem er værten? Michelle Buteau Returnerer for at være vært for det sjove og flirtende reality tv-show, selvom hun ikke kommer til officielt at møde deltagerne indtil finalen. Denne entertainer vandt 2021 Critics Choice Award for Best Comedy Special til hendes Netflix Project « Michelle Buteau: Velkommen til Buteauupia. » den fine print Her er den officielle synopsis fra Netflix: « Cirklen » er tilbage og sæson 3 lover flere vendinger og overraskelser i butikken. En cast på otte nye deltagere indtaster « cirklen », hvor de flirter, vender sig, piss off og konkurrerer i udfordringer mod hinanden på en unik social media platform for at tjene den ultimative pengepræmie som topinfluencer. Med $ 100k på linjen, vil de kunne tjene klut og finde ud af, hvem der er ægte, og hvem er en havkat? Critics Choice Award Winner Michelle Buteau returnerer for at være vært for konkurrence serien. « Cirklen » er en fire-ugers must-watch Social Media Competition Lancering den 8. september og fortsætter med nye episoder den 15. september 22 og Finale den 29. september. « Cirklen » er produceret af Studio Lambert og Motion Content Group. Executive producenter til Studio Lambert er Stephen Lambert og Tim Harcourt, med Lauren Hicks, Charlotte Smith og Sarah Fay. Executive producenter til Motion Content Group er Richard Foster og Chet Fenster. traileren Den 1. september udgav Netflix en video teaser til de nye episoder. Blandt de quirky hemmeligheder lærer vi, at Ava & Chanel er søstre, der spiller som en person, mens Michelle er en person, der tilsyneladende har to konti. Se sæsonen 3 officielle trailer lige her: Hvem er de tidligere vindere? For dem med kortvarige hukommelsesproblemer har « cirklen » allerede kronet to vindere: Joey Sasso (sæson 1) den 15. januar 2020 og Deleesa St. Agathe ( Sæson 2) den 5. maj 2021. Joey spillede som sig selv, mens Deleesa spillede som en havkat ved navn Trevor, en « single far » og hendes virkelige mand.

    Latest Posts