More

    ‘Big Brother 23’ Spoilers: Tiffany alt andet, men kommer ren til Claire om cookouten, mens Alyssa mener, at hun er et ‘f-ing geni’

    Det tog kun indtil uge 9, men noget endelig går ikke efter planen på « Big Brother 23. » Alyssa vandt veto på lørdag og selvfølgelig tog sig fra blokken på mandag – på trods af en sidste grøft indsats fra tiffany for at overbevise hende om at bruge den på Xavier < / strong> – og så, fordi TIFF ikke vil gå imod cookout, Claire er nu renom og vil gå ud af døren på torsdag. Ironien er selvfølgelig, at TIFF vandt denne HOH, som hun absolut ikke behøvede at vinde og ikke var en del af cookoutens plan, for at forsøge at beskytte Claire siden Xavier har været skubbet for EONS for Alyssa at være den sidste bonde stående. Det var en risiko, og hun troede sandsynligvis, at Alyssa ikke ville vinde vetoet. Desværre. Nu taber hun hende nærmest allieret og gjorde sig selv i tankerne som det første cookout-mål for at gå imod planen i HOH Comp. Claire tager det godt, for det meste fordi TIFF forberedte hende til det på forhånd på søndag ved næsten at komme rent om cookouten. Hun sagde aldrig sit navn, men hun fortalte Claire, at Claire skal være RENOM, fordi TIFF fortalte sig før spillet, at hun ikke ville sende Xavier, Kyland , Azah , Derek f. eller Hannah . Claire læste mellem linjerne og straight-up spurgte, om de var i en alliance, som TIFF sagde nej. « Jeg har mine egne personlige følelser om, hvordan jeg ønskede at spille dette spil, » sagde hun. Pige, bare fortæl hende sandheden. Hvad betyder det nu, når hun ved, at hun er 99 procent, der går (selvom Hannah har forsøgt at give hende noget håb) og sagde, at hun får det? Og hvis hun ikke allerede har gjort det i hendes tanker – i betragtning af hvor ofte hun og Derek x. Halv-sjovt talte om dette – Claire vil stikke det sammen i juryen siden Kyland fortalte DX og Sarah beth om hans « hemmelige alliance » i deres farvel meddelelser. Helvede, KY vil nok fortælle Claire det samme i hendes. Det vil være interessant at se, hvor meget claire kæmper for at blive. Hun var meget forstående og blev såret, ikke ked af det, i Tiffs beslutning, og de havde en lang sobfest, hvor de erklærede, at de vil forblive venner uden for huset. Claire virker som en god person, men hendes spil har manglet på trods af at hun har tilsyneladende studeret en « BB » Bibel. Hun spillede hele sit spil for TIFF, som valgte at forblive loyale over for cookoutens kommunale mission, selvom det er dårligt for hendes individuelle spil. Dette betyder også, at X vil få det, han ønsker, med Alyssa, der er den sidste ikke-cookout houseguest tilbage, og han er allerede at smugede om det. Men det bedste twist af hele denne debacle (som virkelig kun er en debacle for Tiffany) er, at Alyssa mener, at hun masterminded denne plan for at starte Claire for at skade Tiffany. Efter Veto Comp havde Hannah sagt, at hun vil tale med Alyssa og plantefrø til Alyssa at komme op med « ideen » for claire for at være renom. Det er uklart, hvad der netop blev sagt under TIFF og Alyssas endelige konvo før veto ceremonien, hvor TIFF forsøgte at få hende til at bruge den på X, da feeds var nede, men Alyssa blev hyped efter ceremonien om, hvordan planen arbejdede og de kan få claire ud 4-1 og hun er et « f-ing geni. » « Jeg kan ikke tro, at det fungerede. Jeg er ikke så dum trods alt, « sagde hun til Azah og Big D og henviste til Zingbots zing om hende. « Hun ikke sætter op KY og derefter sætter mig og x, og at sætte op claire får mig til at forstå, at hun virkelig bare tænker på sig selv. Hun ønsker at holde KY omkring årsagen KY er hendes skjold. Du har det fint med at risikere din nr. 1 sidder der?  » Alyssa var stadig gloating i slutningen af ​​mandag aften, hvilket er, da hun indså, at efter Claire blade, vil det være alt POC tilbage. Azah og Big D måtte nikke og spille sammen ved sin åbenbaring. « Jeg ved, det er ikke grunden til, at vi slet ikke gør det, men hvis det følger igennem, er de sidste syv alle minoriteter, » sagde hun. Big D: « Jeg tænkte ikke engang på det indtil nu. » AZAH: « Yup. » Det er « Yup » for mig. Hun nævnte derefter, at hun er halvhvid og spurgt, om hun var næste. « Hvorfor ville du tro det? » Big D sagde. Oy. Alyssa er ikke dum, men hun vil føle sig meget dum, når hun sandsynligvis følger claire ud af døren torsdag i dobbeltvisningen. Gør dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple / iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelsesmester. Kan du top vores værdsatte leaderboards næste? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racetrack odds, som skræmmer Hollywood-chefer og stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal op og del dine høflige meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz ledere lurer hver dag for at spore de nyeste priser buzz. Alle ønsker at vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

    Latest Posts