More

    ‘Big Brother 23’S’ Sarah Beth: ‘Det er skadeligt, at Kyland var mere loyalt over for sin hemmelige alliance

    Sarah Beth Steagall gik fra den højeste højeste til de laveste af nedture på « Big Brother 23, » Går fra HOH i sidste uge – og tager ud Fan Favorite Derek X. – til ud af døren torsdag efter at hun blev nomineret ikke en gang, men to gange, først ved den oprindelige HOH, Tiffany og derefter ved den anonyme HOH, Claire via mønten af Skæbne, til sidst at blive udsat 5-1. Når Sarah Beth mistede vetoret til Hannah blev hendes skæbne forseglet, da Hannah tog tredje nomineret Xavier fra blokken og cookouten havde tallene for at holde Kyland over hende og fortsæt sin hovedplan for at tage ud hvert medlems bonde en efter en. Kyland tilstod at være i en « hemmelig alliance » i sin farvel-besked til sin nr. 1 ikke-cookout allieret, som var chokeret over at høre om eksistensen af ​​en torsdag aften. Så hvad tænker hun på det nu, da hun leder til juryen? Find ud af nedenfor. Gold Derby: Før du backde Dereek X. I sidste uge ønskede du oprindeligt at fortsætte jackpotten med Tiffany og Claire. De var meget tæt på Derek X. Hvor meget af en indvirkning tror du, at du retter sig mod ham, havde på dem rettet mod dig i denne uge? Sarah Beth: Jeg tror, ​​at Kyland og jeg allerede var på Tiffany’s og Claires radarer på det tidspunkt. Jeg tror helt sikkert, om jeg ikke havde vundet HOH, da jeg gjorde, og en af ​​dem havde vundet, ville jeg have været på blokken ved siden af ​​Kyland alligevel. Jeg tror, ​​at den største forskel er, hvis Derek X. havde været i huset, ville han helt sikkert have kæmpet for Kyland. Selvfølgelig vidste jeg ikke om den hemmelige alliance på dette tidspunkt. Det syntes virkelig som Derek X. var virkelig stærkt forbundet med folk i spillet. Da jeg selv så på bageste ham, var der så få mennesker, som jeg troede kunne sidde ved siden af ​​ham, der rent faktisk ville sende ham hjem. Det føltes virkelig, at han måtte sidde ved siden af ​​Claire eller Tiffany for mig at endda have stemmerne, og det var virkelig skræmmende og definitivt førte til min beslutning om at ønske at gå videre og få ham ud. Og så vidt jeg tror, ​​hvis det var en fejl, fordi Tiffany og Claire målrede mig, nej, det gør jeg ikke, fordi jeg tror, ​​at de allerede skulle målrette mig og Kyland. Og jeg tror, ​​at selvom jeg ikke havde backdeboored Derek X., og de havde ikke det på deres mening, ville de stadig have lagt mig op med nok hensigten om at få Kyland ud. Og på det tidspunkt, hvis Derek X. stadig havde været i spillet, tror jeg, at han ville have arbejdet rigtig hårdt for at holde Kyland over mig, fordi det gjorde mere fornuftigt for hans spil. Og jeg følte, at jeg ikke ønskede at blive sat i den position, hvor jeg ikke havde en kæmper chance. Selvfølgelig blev jeg stadig sat i denne stilling alligevel på grund af den hemmelige alliance, men jeg havde ikke disse oplysninger på det tidspunkt. Gold Derby: Hvorfor beklager du ikke at gå efter Derek X.? Sarah Beth: Jeg beklager ikke at gå efter Derek X. Fordi jeg virkelig ikke så på tidspunktet for mig at slå Derek X. Hvis han opholdt sig i spillet længere. Jeg er enig i, at han ikke selv kom efter Kyland eller [mig], så det er muligt, at jeg kunne have varet lidt længere længere i spillet, hvis han havde været der. Men på et tidspunkt ville nogen sætte Kyland og mig på blokken, og hvis derek X. var der, skulle han kæmpe for Kyland for at blive, ikke for mig. Og hvis jeg var på blokken ved siden af ​​Derek X., var jeg helt sikker på, at jeg skulle være den, der gik hjem, fordi han havde så stærke forbindelser med andre houseguests, og han var en bedre konkurrent end mig og ville have slået mig i konkurrencer. Så jeg følte mig længere, jeg holdt ham i spillet, jo mere farligt var han til mit personlige spil. Gold Derby: Er du såret, at Kyland ikke var så loyalt over for dig, som du var til ham, da han prioriterede denne hemmelige alliance over dig? Hvorfor eller hvorfor ikke? Sarah Beth: det er sårende. Jeg kan ikke lyve og sige, at det ikke er. Jeg troede helt sikkert, at han var mere loyal over for mig end det. Men ser på det, at være uden for huset nu og med information fra AZAH og Kyland, er jeg temmelig sikker på, at jeg ved, hvad der foregår. Og jeg ved, at han nævnte mig, at det, han vil gøre i dette spil, er for sin karriere og for hans billede. Når jeg tager alt det i betragtning, forstår jeg, hvorfor han gjorde hvad han gjorde. Jeg ved også, at han kendte mig som en konkurrent, og hvis han havde fortalt mig om den hemmelige alliance, da jeg var på blokken, ville jeg have udet det. Jeg ønskede at bo i spillet, jeg ville have gjort hvad det tog, så han var ikke engang i en stilling, hvor han i slutningen af ​​spillet kunne have været ærlig med mig. Han vidste, at jeg ville have blæst det op, så jeg respekterer hans beslutninger. Gold Derby: Nu hvor du ved, at der er en hemmelig alliance, gør mange af Houseguests ‘handlinger og hvad de har sagt til dig, giver mere mening? Sarah Beth: Ja, absolut! Især mange af de ting, Kyland har sagt, men så har mange af de ting, Kyland har sagt, gør mindre mening for mig. Jeg tror måske, at han tog lidt lidt længere end nødvendigt for at skjule sin hemmelige alliance. Men helt sikkert, som Azah er blevet lukket til mig siden Veto-mødet, som jeg absolut har hentet på og mistænkte, var der noget, men vidste ikke, hvad fordi hun normalt er meget venlig med mig. Jeg kunne fortælle, at hun kæmpede med noget, så det gør meget mere mening nu. Og generelt er der lidt ting, der skete, begyndt at tilføje op for mig. Gold Derby: Fortryder du at fortælle Amerika, at det kan tørre sin røv med BB Bucks? Sarah Beth: Du ved, nej det gør jeg ikke. Fordi selvom jeg ikke havde, ville jer stadig ikke have stemt for mig, og jeg ville stadig ikke have været i stand til at spille, så du ved det ikke, jeg fortryder det ikke. Gør dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple / iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelsesmester. Kan du top vores værdsatte leaderboards næste? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racetrack odds, som skræmmer Hollywood-chefer og stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal op og del dine høflige meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz ledere lurer hver dag for at spore de nyeste priser buzz. Alle ønsker at vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

    Latest Posts