More

    Emmy Eksperter Typing: Hvem har The, Uh, skriv ting for at vinde skrive og lede?

    Velkommen til Emmy Eksperter, der skriver, en ugentlig kolonne, hvor Gold Derby Redaktion og Eksperter Joyce Eng og Christopher Rosen Diskuter Emmy Race – Via Slack, selvfølgelig. I denne uge tager vi en gander på skrive- og styringskategorier. Christopher Rosen : Hej, Joyce! Emmy Voteing sluttede mandag, og Creative Arts Emmys ceremonier er lige rundt om hjørnet, så hvad bedre tid end nu for at skrive om hjernerne bag årets største nominerede: skribenterne og direktører. Lad os starte med Comedy Side of Things: Vi har begge haft « Flight Attendant », der vinder i styrekategorien. Det sporer: Susanna Fogel vandt også direktørerne Guild Award for hendes arbejde på showet og Kaley Cuoco serien er bestemt flashier end de andre nominerede her. Men jeg begynder at spekulere på, om det rent faktisk betyder noget. Når man står over for flere muligheder fra den elskede « Ted Lasso », « et show, der ikke kun kunne vinde bedste komedie-serien, men flere skuespil, skal tingene bryde rigtigt, vil vælgerne bare tjekke det ned ad hele afstemningen? Hvis det sker, vil jeg sætte « kiks », instrueret af Zach Braff , som vinderen – selv om min personlige præference ville være for « gøre Rebecca stor igen », uden at være den bedste episode fra hele sæsonen 1. I mellemtiden har jeg længe haft fast, at « Hacks » er den mest « forfatterly » af de nominerede – showet er bogstaveligt talt om at skrive materiale – men jo mere jeg har troet det over, jo mere jeg Tænk « Ted Lasso » er en vinder for sin pilot. Folk elsker « Ted Lasso » og showets hele bue og tone er etableret i den første episode! Dette føles som en af ​​de kategorier, vi ser tilbage på i eftersyn og spekulerer på, hvorfor vi troede, at det ville gå nogen anden vej i første omgang. Hvad tænker du i øjeblikket? Er « flyveselskab » om at ramme lidt turbulens? Joyceeng : Oy. Jeg føler mig forfærdelig, fordi jeg virkelig elsker « flyveselskabet », men jeg forlader det venstre og højre. For det første var det Cuoco måneder siden, og nu, ligesom dig, er det herkludt at afstigere denne « flyvning » (undskyld). Så snart « Ted Lasso » fik tre dirigere noms, satte jeg « flyveselskabet » i første omgang. Det har den flauseste retning, Fogel vandt DGA (hvor der var en dobbelt stemme-split med to « TED » eps og to « curb din entusiasme » eps), og direktør er den mest afstemning-split-y af alle filialer. « Folket v. O.j. Simpson: Amerikansk kriminalitetshistorie « og » Watchmen « kunne ikke overleve tre direkte nommer. Men i stedet for « Ted », går jeg nok til at board « hacks » (OK, den sidste). Ligesom « Ted » har det ikke den showiest-retning, men det har kun en nominering her (for sin pilot), den over-udført med 15 nomineringer og er den formodede nr. 2 i serie. Hvis « Ted » splitter afstemningen, tror jeg, at modtageren vil være showet, de kunne lide næstbedste, baseret på NOM Totals. Jeg har stadig « hacks » vindende skrivning, så det betyder, at jeg vil have « hacks », der tager at skrive og lede, men « Ted », der stadig hævder serien. Det lyder vildt, men det er det der skete med 2016 og 2017 Comedy Series Champ « Veep » – det tabte skrivning til « Master of None » begge år og havde tre direkte nominerede begge år, der også faldt til « gennemsigtige » i 2016 og  » Atlanta « i 2017. Det tabte også at lede i 2015 til » Transparent « (ingen stemme-splittet det år) på vej til vindende serie, og som jeg noterede i sidste uge i alle tre år, gik direktøren til showet i anden år plads til serie i oddsene. Så … er « Ted Lasso » den næste « veep »? Christopher Rosen : Her er hvorfor jeg vil sige nej: De « Veep » splittelser mellem skrivedirektør og serie skete, da showet var godt i sit vellykkede løb og med nyere, flashier muligheder i disse kategorier til lokke væk Emmy vælgere. « Ted Lasso » er fuldt ud dannet: Det er stadig det nye og prangende show for Emmy-vælgere og accepteret som yderst vellykket og anerkendt. Det er at sige, det er en større version af « hacks ». Jo mere vi skriver, desto mere overbevist er jeg i en « Ted » Sweep her: Serie, Skrivning, Direkte. Hvorfor ikke? Det ville ærligt være underligt, hvis noget andet resultat opstod. Men lad os lægge det drama for nu og flytte på drama. Her er igen kategorier, hvor serien favorit – i dette tilfælde « kronen » – forventes at feje. Det er det, jeg har, med « The Crown » vindende skrivning og leder. Jeg har ærligt svært ved at tænke på, at alt andet er muligt, men hjælper mig med at gøre sagen for en forstyrrelse. Joyceeng : Ja, men hvilken « krone » episode i at lede?! Dette er mit dilemma med « Ted », selvom jeg er meget tættere på at forudsige « Ted » for at vinde skrivning (omend jeg foretrækker « Gør Rebecca stor igen » af de to) end at lede. « Kronen » kan vinde at lede på trods af to nomineringer, men jeg har ikke besluttet, hvilken endnu engang, så jeg har stadig « mandalorianen » som pladsholder. « Fairytale » er den foretrukne, forståeligt nok og det sikreste valg, men jeg kan se sidste års twist udfolde igen og « krig », min skriftlige pluk, vinde. « Succession » blev forventet at vinde for sin finale, men det var « Boar på gulvet » time, der var den sidste, um, stående. Hvad hvis vi forudsiger den forkerte episode i serien champ igen? Direktøren har tilbudt overraskelser her de sidste tre år – « The Crown » og « Ozark » forstyrret i 2018 og 2019. Ironisk nok « Succession » tabte for sin finale og vandt for sin tredje episode, hvilket ville være det modsatte for  » Krone « hvis » krig « hersker. Og mens jeg i øjeblikket har Mando, tror jeg, om det ikke er « kronen », den mørke hest er « den håndpaids fortælling », en anden tidligere champ med en morder finale. Men er jeg helt overhinkende, hvad der nok vil være en god afslutning for « eventyr »? Christopher Rosen : Jeg kan godt lide, hvor dit hoved er på: « Håndpasens fortælling » føles som den mere sandsynlige alternative end « mandalorianen » (jeg tror stadig den forkerte episode af « mandalorianen » blev endda nomineret ). Men hvem laver vi sjov? « Fairytale » er episoden af ​​ »The Crown », der skiller sig ud blandt sæsonen: Det er Charles og Diana time og funktioner to ledende forestillinger fra skuespillere De fleste mennesker tror vil vinde deres respektive kategorier. Som sådan føles det som et automatisk valg. Så ja, det hersker jeg bare kridt. Men før vi går ud i natten, giv mig din grund til at vælge « Mare of Easttown » i den styrende kategori for begrænset serie, en stedet alle – mig selv inkluderet -seems at have « The Queen’s Gambit » vinder i en tur. Er vi alle oprettet for en checkmate? (Det er en skakreference.) Joyceeng : Åh, tak Gud, du forklarede, fordi jeg virkelig ikke var sikker på, om det var en bonde, er, ordsprog. Ok, så ja, jeg sagde tidligere i ugen, jeg overvejede at flytte til « Mare » for at lede. Jeg har ikke gjort det endnu, men jeg vil nok. Jeg arbejder baglæns her, og da du har « Dronningens Gambit » -vindende serie, ville denne switch ikke give mening for dig. Men jeg har « mare », der tager den store, og under det nuværende system har begrænset serie og direktiver opstillet hvert år, undtagen to: når de nævnt tredobbelt leder nominerer « O.J. » og « watchmen » tabt til « night manager » og « unorthodox », « henholdsvis. (Selvom du går til båndsystemet, gik den sidste gang, der ikke gik til den begrænsede serie eller tv-filmvinder – du ved, når tv-film var en større aftale end begrænset serie – var 2007.) Jeg ved hvad du ‘Re tænker: « ‘ Dronningens Gambit ‘har ikke tre nomineringer, Joyce! Kan du ikke matematik?!  » Jury er stadig ude. Men det er nok bedre at fejle på siden af ​​disse to kategorier, der matcher, end ikke, spærre flere nommer, som igen har du allerede med et andet show. Så jeg tror jeg skulle nu gåethrone « Queen ». Emmy odds for bedste komedie, der styrer flyveselskabet, er foran Gør dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple / iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelsesmester. Kan du top vores værdsatte leaderboards næste? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racetrack odds, som skræmmer Hollywood-chefer og stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal op og del dine høflige meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz ledere lurer hver dag for at spore de nyeste priser buzz. Alle ønsker at vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

    Latest Posts