More

    ‘Big Brother 23’ Udvikling forudsigelser: Kan Sarah Beth Steagall undgå at blive sparket ud af cookouten?

    For den tredje uge løber Tiffany Mitchell hendes cookout allieret xavier prather i vores guld derby forudsigelser for at vinde sæsonen, men hendes regeringshovedet i denne uge kommer med en masse magt. Siden starten af ​​hendes sejr har Tiffany rettet mod at magt helt på bagsiden af ​​ Sarah Beth Steagall , hendes primære mål i uger og den førende forudsigelse, der skal udvises i denne uge med næsten enstemmige 9/100 odds . Sarah Beth (SB) blev nomineret af Tiffany på søndag aften sammen med hendes nærmeste allieret Kyland Young . I den samme episode blev Tiffany denhronet fra Hoh Post, men sikkert, fordi hendes eget plot til at have en allieret vinder skæbnesmønten udarbejdet. Faktisk Tiffany’s ven i spillet, Claire Rehfuss , tjente den magt og holdt nomineringerne det samme. For en tid blev SB og Kyland sluttet sig til blokken af ​​Xavier, der blev lagt der som en straf, han « tjente » i den foregående uges magt af Veto-konkurrence, men Hannah Chaddha fjernede ham fra nomineringsstole efter Vindende POV i denne uge. Efter Claires hemmelige renom af SB og Kyland var skrivningen på væggen til duoen, der længe var blevet set som en trussel mod Tiffany. SB vidste, at kun en af ​​dem ville have mulighed for at tage sig af blokken med POV, og at den anden i det bedste tilfælde vil sandsynligvis blive udsat. Uundgåeligheden af ​​hendes splittede fra Kyland følte sig som et dødsfald til SBs spil, men hun var ikke engang klar over, hvor dybt i den pit hun faktisk var. Den foregående uge i sin egen HOH havde hun mulighed for at tage sit eget skud på Tiffany, men besluttede i stedet at stole på, hvad vi alle vidste var en spinkende aftale, hun havde med Tiffany og Claire. I sidste ende er SB bare et andet offer i en lang række af dem, hver udsat for manglende bevidsthed om, at huset er blevet kontrolleret af en 6-persons alliance hele sommeren. Kraften i cookout stammer til dels fra deres loyalitet over for hinanden på trods af at de har gjort stærkere personlige forbindelser med ikke-alliance houseeguests. Under normale omstændigheder kunne SB have haft en kamp chance i denne uge, hvis hun havde været i stand til at stole på Kyland som advokat for hendes sted i huset. Men en ting, alle i cookoutet ved, er, at de hver især skal sende et af deres venner hjem for at gøre det til de sidste seks. I sidste uge måtte Hannah sidde, mens Xavier skubbede til Derek Xiao s udsættelse og i den forudgående uge Derek FrazaMier og azah awasum havde nej Valg, men for at lade gruppen udskyde Britini d’Angelo . Denne uge vidste Kyland, at SBs tid var op, og at han skulle lade hende forlade, ud over at give Tiffany tilladelse til at nominere ham mod hende som en bonde. Venstre i huset som sandsynlige mål for næste uge vil være Xavier’s allieret Alyssa Lopez og Tiffany’s Ally Claire. Claire er allerede blevet offer for plotting af cookouten. Tiffany overbeviste hende om at tage mantlen af ​​mønten af ​​skæbnen i denne uge, fordi det ville forhindre hende i at spille i den kommende HOH. Denne beslutning betyder, at Claire vil være tilgængelig som en nomineret, uanset hvad, forsinker vendepunktet i spillet, når cookouten bliver nødt til at kannibalisere, nominere og til sidst udskyde deres egne medlemmer. Men det kommer vej foran os selv, er det ikke? Det er næsten svært ikke, når denne uge oddsene taler så højt af SBs skæbne. Suk. Sørg for at lave dine « Big Brother » forudsigelser for at påvirke vores reality tv-racetrack odds. Du kan fortsætte med at ændre dine forudsigelser, indtil lige før eviction Episode Airs live på CBS. Du vil konkurrere om at vinde et $ 100 Amazon gavekort og et sted på vores « BB23 » leaderboard. Se vores konkurrenceregler og lyd af med andre fans i vores reality tv-forum. Læs mere Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts