More

    ‘Hell’s Kitchen 20’ Top 5 Power Rankings: Trenton Garvey eller Steven Glenn kunne blive første mandlige vinder siden sæson 12

    For landemærke 20. sæson af « Hell’s Kitchen », Gordon Ramsay samlet 18 aspirerende kokke yngre end 24 år for at konkurrere på hans « unge våben » cyklus. Hans håb var at finde en fremtidig leder, han kunne mentor i hele deres karriere, med vinderen, der hævder en chef chef position på Ramsay’s Steakhouse på Paris Hotel i Las Vegas. Fem kok-testanter har overlevet denne grusomme jobsamtale hidtil, men kun man kan gå væk med storprisen. Tjek vores « Hell’s Kitchen » Power Rankings på vej ind i episoder 13 og 14 nedenfor. De 13 eliminerede kokke til dato er Ava Harren , Matthew Francis Johnson , Jayuan Smith , Alex Lenik , Morgana Vesey , Payton Cooper , Kevin Argueta , Keanu Hogan , Victoria Sonora , Josie Clemens , Sam Garman , Emily HERSH og Antonio Ruiz . Nedenfor er vores « Hell’s Kitchen 20 » Top 5 Power Rankings for Chef-testanterne stadig i strid med titlen. 1. Trenton Garvey Der er bare noget om Trenton, der giver os en « vinder vibe » denne sæson. Den 23-årige begyndte en lille rystende og har mistet så meget som han er vundet i hele udfordringerne. Hvad der gør Trenton skiller sig ud, er den vækst, vi har set fra ham i løbet af ugerne. I de sidste par episoder har Ramsay trukket Trenton til side for at komplimentere sit store arbejde under spisestue og rose sine madlavningsfærdigheder. Trenton forbliver også temmelig rolig under pres, som vi kender Ramsay værdsætter trods at være en hothead selv. Hold øje med Trenton for at gå stille væk som den første mandlige vinder siden sæson 12 s Scott Commings . 2. Steven Glenn Steven startede som en af ​​de tidlige frontrunners og har vundet mere madlavning udfordringer, end han er tabt. I episode 2 blev han kaldt ud som den bedste kok i køkkenet, men har siden kæmpet for at finde sin stemme. Den 21-årige rolige opførsel har landet ham i varmt vand, med Ramsay, der skreg på ham på et tidspunkt, og spurgte, om den unge kok selv ønsker at være der. Men Ramsays frustration kommer fra potentiale, han ser i Steven, som genopretter sig godt fra modgang og tjener kvalitetsfødevarer. Han har måske været den sidste kok til at vinde sin sorte jakke, men tæl ikke steven ud endnu. 3. Kiya Willhelm Kiya har en kan-do holdning og nægter at opgive, når det bliver hårdt. Hendes lille by sydlige charme gør hende til en sympatisk og mindeværdig deltager. Den 22-årige grit og lidenskab gør hende til en kraft i køkkenet. Kiya vinder mere end hun taber i udfordringerne, men hendes bedste kvalitet er hendes evne til at overtage køkkenet, når tingene bliver opvarmet. Af de fem resterende kokke har Kiya sandsynligvis den stærkeste stemme, når det kommer til lederskab, men hendes retning er ramt eller savnet. 4. Megan Gill Megan er en stabil stemme i køkkenet, men det er en stille stemme. Af de fem resterende kokke i denne konkurrence er Megan sandsynligvis det sværeste at huske og det nemmeste at glemme. Den 23-årige virker generelt godt i udfordringer, der vinder lidt oftere end at miste. Men har hun tilstedeværelsen for at tage kommando af et køkken? Megan ser ud til at falme ind i baggrunden, og om hun kan træde op og imponere Ramsay med nogle ledelsesmæssige færdigheder forbliver at blive set. 5. Brynn Gibson Brynn må ikke helt afslutte sidst på grund af hendes evne til at trække nogle lækre retter ud, når det tæller, men hendes følelsesmæssige ustabilitet er ikke egnet til en lederposition. Den 21-årige har gjort godt i udfordringer, vindende eller scoringspunkter omkring halvdelen af ​​den tid, hun konkurrerer. Brynn er endda blevet kaldt for at have den bedste skål på det røde hold til lejlighedsvis. Problemet er, at hun er en total kurv sag, når den bliver varm i køkkenet. Hendes konstante flow af tårer og dramatiske meltdowns viser manglende lederskabsevne, og det ville være chokerende at se ramsay indsats nogen som Brynn ind i en hovedkoksposition på en af ​​hans høje profilerede restauranter.

    Latest Posts