More

    Hvor ofte vinder nye shows de øverste priser på Emmys?

    Efter vært Jimmy Kimmel åbnede publikum-mindre 2020 primetime Emmys ceremoni fra Los Angeles, den metaforiske spotlight forblev fast i et stykke tid på den socialt distancerede « Schitt’s Creek » visning fest i Toronto som serien blev den først for at erobre enhver større komediekategori i et enkelt år. Efter « The Mary Tyler Moore Show » og « veep », blev det kun det tredje show for at vinde bedste komedie serie for sin sjette sæson, og bare den niende at vinde for sin sidste sæson efter « Fleabag » gjorde det en år tidligere. I hele Emmys historie er både komedie og dramaserier normalt blevet hædret betydeligt tidligere i deres løb. I år har TV-akademiet nomineret otte shows i hver af de to fortsættende seriekategorier, herunder flere, der premierede i den seneste støtteberettigelsesperiode. Som regerende Drama Champ « Succession » startede ikke sin tredje sæson i tide, vil dette være det andet på hinanden følgende år, hvor ingen af ​​de senest Laude serier vil forsvare deres titler. Bortset fra « The Handmaid’s Tale », har ingen af ​​de shows, der i øjeblikket viger for den øverste dramapris, nogensinde har været gældende, hvilket betyder, at et mindeværdigt resultat praktisk talt er sikret. Hvad angår spørgsmålet om, hvilke serier der vil triumfere, kan svaret ligge i en undersøgelse af hvilke årstumre der var mest fordelagtige for tidligere vindere. Den bedste Comedy Series-pris blev først skænket i 1952 og har oftest gået til shows, der har været i luften for en eller to sæsoner. Dem, der passer ind i disse to grupper, tegner sig for i alt 48% af alle sejre i kategorien. 16% og 10% er kommet til henholdsvis tredje og fjerde årstider, mens de resterende 26% har været i femte årstider og videre, med det højeste antal er 11 (« The Jack Benny-programmet » 1961). 13% af sejre her har været til sidste årstider, med disse årstider tal, der spænder fra en til ni. Af de otte komediprogrammer, der er nomineret i år, er nøjagtigt halvt nye: « Emily i Paris », « Flyveselskabet », « Hacks » og « Ted Lasso. » Emmy Newcomers « Pen15 » og « Cobra Kai » modtog bud for deres respektive anden og tredje årstider, mens « The Kominsky Method » er tilbage efter først at konkurrere her på fortjenesten i sin anden sæson for et år siden. Den endelige slot er fyldt af « black-ish », som for nylig afsluttede sin syvende og næstsidste sæson og ikke var blevet anerkendt her siden den fjerde. Den bedste Drama Series-pris er normalt blevet givet til shows, der kun har været på et år, med disse tilfælde, der repræsenterer 23% af alle sejre i kategorien. 22% har været for anden sæson, 20% for tredje, 13% for fjerde og 12% for femte. De resterende 10% har været i sjette årstider og ud over, idet det højeste antal er 14 (« Hallmark Hall of Fame, » 1965). Kun 9% af de sejre her har været til sidste årstider, med tal, der spænder fra en til otte. Kun to af de otte nuværende dramatiske contenders – « Bridgerton » og « Lovecraft Land » – premiere inden for det sidste år. « Drengene » og « Mandalorian » er hver for deres anden sæson, og « Pose » er blevet nomineret til sin tredje. Både « The Crown » og « Handmaid’s Tale » er blevet anerkendt for deres fjerde årstider, mens « dette er os » prale af gruppens længste ansættelse på fem årstider. De fleste af de shows i kørslen for disse priser vil være (eller allerede er) fortsat forbi deres nuværende nominerede årstider, som kun « Kominsky-metoden » og « Lovecraft-land » har logget af for godt. Den førstnævnte ville være den tredje komedie-serie i træk for at vinde for sin farvel-sæson, mens sidstnævnte kun kunne blive det andet single-sæsonprogram for at vinde bedste dramaserier, efter « de dristige: senatoren » (1971). Vinderne af årets bedste komedie-serie og bedste Drama-serie-priser vil blive afsløret under den 73. primetime Emmys ceremoni, lufting 19 september på CBS og Paramount +. Gør dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple / iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelsesmester. Kan du top vores værdsatte leaderboards næste? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racetrack odds, som skræmmer Hollywood-chefer og stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal op og del dine høflige meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz ledere lurer hver dag for at spore de nyeste priser buzz. Alle ønsker at vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

    Latest Posts