More

    Kylie Sonique Love var den fortjenende vinder af ‘Rupaul’s Drag Race All Stars’ sæson 6, siger seerne

    Den sjette vinder af « Rupaul’s Drag Race All Stars » blev kronet i løbet af den 2 september finale, og fans er generelt tilfredse med, hvem der vandt. Faktisk en flerhed af seere, der vælger i vores seneste afstemning, sagde Kylie Sonique Love var den fortjeneste vinder. Denne skønhedsdronning fra Georgien blev oprindeligt konkurreret om den anden sæson af hovedserien i 2010, hvor hun var den fjerde person, der stemte ud. Nu er hun i Hall of Fame sammen med de kan lide Tchad Michaels , Alaska , trixie matel , Monet x Skift , Trinity the Tuck og shea coulee . Her er de fuldstændige afstemningsresultater for, hvem vores læsere troede fortjente at blive kronet: 42% – Kylie Sonique Love 35% – Ginger Minj 15% – ra’jah o’hara 8% – Eureka Host RuPaul Charles tog sin beslutning efter en grusoms endelige udfordring, hvor pigerne skulle skrive tekster til rupaul sang « Dette er vores land » og udføre dem på hovedstadiet. Herefter måtte de gå ned ad bane med et tema for « All Star Hall of Fame Eleganza Extravaganza. » Mama Ru troede Kylie ville være en værdig ambassadør af reality tv-showets højeste ære, især efter hendes bemyndigelse til en kvinde. Kylie er nu den første transgender vinder på nogen af ​​ »Drag Race » cyklusserne. « Lev livet i din sandhed og kærlighed vinder altid, » erklærede Kylie på banen efter at have vundet konkurrencen. Senere talte hun direkte til seerne derhjemme. « Jeg har ventet på dette øjeblik for 11 mor-f *** ing år, » sagde hun i reference til den tid, det tog mellem sæsoner. « Det betyder alt for mig. Jeg fandt mig selv gennem træk. Træk har været mit liv, det har været min besparende nåde. Det har givet mig et sted at udtrykke mig selv. Og at vinde denne titel er bare beroligelse til, at jeg fulgte den rigtige vej. Tæve, jeg drømmer ikke. Dette s *** sker virkelig. Det er mit liv. Dette er min virkelighed. Og tæve, det føles så godt. Og det føles så rigtigt.  » Kylies andre udfordring vinder denne sæson var « Rumerican Horror Story: Coven Girls » I uge 6 takket være hendes uhyggelige Jessica Lange upersonlig. Hvad angår de andre piger, havde Ginger to udfordring sejre (« Pink Bord Talk » og « Snatch Game of Love »), Ra’jah hævdede også to (« The Blue Ball » og « Drag Tots ») og Eureka tjente en ( » Karisma, unikhed, nerve og talent monologer « ). « Rupaul’s Drag Race All Stars » Sæson 6 streamet på Paramount + hele sommeren. Den 13. cyklus af hovedvisningen udluftet på VH1 tidligere i år og er blevet nomineret til ni Emmy Awards, herunder Best Reality Host og Best Competition Program.

    Latest Posts