More

    NAT Geo bestiller et andet ‘liv under nul’ spin-off og 2 globe-trotting serie

    National Geographic oceefing up sin uscripted skifer med ordrer til tre nye serier, der alle fokuserer på udforskning, herunder en spin-off af sin Emmy-vindende serie « Livet under nul. » « Livet under nul: Første Alaskans, » « De 7 hårdeste dage på jorden » og « appetit for eventyr » er « spændende tilføjelser til vores stabile af populære, returnerbare, skalerbare serier ledet af karismiske personligheder, » Courteney Monroe , formand for det nationale geografiske indhold, sagde i en erklæring. « Talentet i centrum af hver af disse serier har unikke stemmer og perspektiver, der utvivlsomt vil inspirere udforskeren i os alle. » Den seneste tilføjelse til « Life under nul » franchise, som omfatter « liv under nul: næste generation, » « Livet under nul: Første Alaskans » er den første NAT Geo Nonfiction Series med et indfødt amerikansk kastet og produktionsteam. Set til at begynde produktion i denne måned fokuserer serien på Alaskan-indfødte og « deres ret til at bevare deres truede livsformer, fordoble ned på den gamle visdom for at sikre dens overlevelse for de næste tusind år, » pr. Netværket. « Livet under nul » franchise har vundet fem Emmys og har tre i år til lydblanding, redigering og cinematografi. « De 7 hårdeste dage på Earth » Stars Explorer Dwayne Fields Da han er faldet ind i nogle af jordens mest ekstreme steder i deres dødbringende tider i syv dage. Hans mission er at « holde sig selv og hans lille filmpersonale levende og lede dem til et ekstraktionspunkt, » ifølge Nat Geo. Så dette er dybest set et Escape-værelse i naturen. Produktionen vil begynde om vinteren. Starring BBQ Pitmaster og tidligere US Navy Veteran Big Moe Cason , « appetit til eventyr » vil krønike Casons globale trek for at finde de bedste retter kogt over en åben ild, da han også lærer om retternes historier og påvirkning på deres respektive samfund. Produktionen er planlagt til at påbegynde i oktober. Intet ord endnu på, når nogen af ​​de tre shows vil luft, men alle kunne teoretisk luft, før den nuværende Emmy-cyklus er overstået. NAT Geo modtog 10 nomineringer i år på tværs af fem shows: « Livet under nul, » « By så ægte, » « Genius: Aretha, » Rebuilding Paradise « og » Running Wild With Bear Grylls.  » Gør dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple / iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelsesmester. Kan du top vores værdsatte leaderboards næste? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racetrack odds, som skræmmer Hollywood-chefer og stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal op og del dine høflige meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz ledere lurer hver dag for at spore de nyeste priser buzz. Alle ønsker at vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

    Latest Posts