More

    ‘America’s har talent’ episode 16 RECAP: Hvilke fem handlinger avancerede til finalen?

    « America’s har talent » fortsatte den sidste fase af sæson 16 tirsdag med den første af to semifinale præstationshows og onsdag med resultaterne af dette show baseret på publikum stemmer. I denne semi-Finals runde udfører 11 handlinger pr. Nat foran dommere Simon Cowell , Howie Mandel , Heidi Klum og Sofia Vergara . Af de 11 handlinger på live showet August, vil kun fem af dem gå videre til « AGT » finalerne. Disse 11 handlinger omfatter to udpegede ud for den gyldne summer: Sofias valg, sanger Jimmie Herrod og vært Terry crews ‘Pick, World Taekwondo Demonstration Team Martial Arts Group. Også i jagten er der tre andre solo sangere – Madilyn Bailey, Peter Rosalita og Tory Vagasy – plus vokalgruppen koreansk sjæl, stand-up comedian Gina Brillon < / strong>, aerialist Aidan Bryant , tryllekunstner Dustin Tavella og stemmekunstner Michael Winslow . Det vilde kort var ud over tro dance selskab , der blev elimineret i kvartfinals 1, da Madilyn brød dommerne slettet ved at vinde den offentlige stemme. Nedenfor følg videre, da vi anbefaler America’s har talent « sæson 16 episode 16 og giv dig de 1 september semifinale resultater i vores live blog. 8:00 p.m. – Som altid vises resultaterne med en genindstilling af præstationsopgørelsen, der omfattede usynlige optagelser af dommerne på deres DAIS under og mellem handlinger. Recap mindede os om, hvor meget de elskede Aidan, og at natten blev ramt eller savnet, da det kom til positiv feedback for flere af semifinalisterne. Howie var særlig hård, da det kom til koreansk sjæl, Madilyn og Tory’s vokal forestillinger. 8:09 pm – Med 11 handlinger på scenen afslørede Terry de handlinger, der scorede 4., 5. og 6. i den offentlige stemme og er i fare for eliminering: Jimmie Herrod , Michael Winslow , og World Taekwondo Demonstration Team . Af disse tre vil kun to forblive inden for top 5 og gå videre til finalerne: en som den øjeblikkelige gemme og en anden som dommernes gemme. Umiddelbart hoppede Jimmie ud til en 45% bly i live-afstemningen med Michael-efterfølgende på 30% og World Taekwondo, der løber i tredje med 25%. 8:13 p.m. – forud for flere resultater, Ben Platt kom til scenen for at udføre sangen « Du vil blive fundet » fra den nye film « Kære Evan Hansen. » Det var helt sikkert en inspirerende præstation for kunstnerne fra denne sæson og mange af de tidligere, der drømmer om at være på en Broadway-scenen. Chorale grupper vil også have elsket det for de store ensemble øjeblikke, der kom halvvejs i, en masterclass i at sætte en gruppe sangere at ramme følelsesmæssige beats. 8:19 pm – Terry GOOD GOOD COMPANY , Gina Brillon og Tory vagasy at høre deres resultater. Af de tre er den eneste handling, som avanceret til finalen er Gina Brillon! 8:26 pm – ti år gammel shoji ‘s audition fra tidligere denne sæson har over 60 millioner synspunkter, så en særlig godbid til ham showet bragt i champion Shin lim så han kunne mødes og se en af ​​hans afguder på arbejdspladsen. Hvad gjorde det virkelig specielt er, at det hele skete på hans fødselsdag! Se, hvor er de første 15 ‘America’s har talent’ vindere nu: Find ud af, hvad der skete med dine favoritter 8:30 pm – en anden alun, komiker prædikant Lawson , det vil være på Agt Vegas live show (som vært !!), stoppet af for et live sæt i aften som godt. I aften løb han gennem et helt sæt vittigheder centreret omkring hans navn, og hvor ofte folk bliver forvirret af ham, ikke rent faktisk er prædikant i en kirke. Hans evne til at flyve gennem historierne med sådan fluiditet er imponerende og viser, hvor meget vækst han har haft siden at være på showet i sin oprindelige sæson. 8:39 pm – For det næste sæt resultater trukket Terry Aidan Bryant , Madilyn Bailey og koreansk sjæl frem. I den gruppe er den eneste lov til at gå videre til finalen Aidan Bryant! 8:42 p.m. – det forlod Peter Rosalita og Dustin Tavella som de sidste forbliver virker for at høre deres skæbne. Mellem de to vil Dustin Tavella være i finalen! 8:49 p.m. – Den fjerde handling for at gøre finalen blev bestemt af den øjeblikkelige spare stemme. Den handling, der tjente denne forskel i denne uge, var Jimmie Herrod! 8:58 p.m. – Med Jimmies indgang til finalen blev World Taekwondo og Michael Winslows skæbne overladt til dommerne selv. Heidis stemme gik til verden Taekwondo. Sofias stemme gik også til verden Taekwondo. Simon lukkede det ud ved at give verden Taekwondo flertallet og det femte sted i finalen!

    Latest Posts