More

    Sarah Beth Steagall (‘Big Brother 23’) Afslut interview: ‘Jeg står ved min beslutning om at slippe af med’ Derek Xiao

    En uge efter hendes regeringstid som hovedstol, Sarah Beth Steagall blev udsat fra « Big Brother » huset i torsdagens live episode. Den 27-årige retsmedicinske videnskabsmand blev oprindeligt sat på blokken ved siden af ​​sin bedste ven i huset, Kyland Young , når Tiffany Mitchell tog kontrol som den nye HOH. Tiffany blev væltet af sin egen BFF, Claire Rehfuss , der vandt mønten af ​​skæbnen i High Roller’s værelse, men besluttede at holde nomineringer det samme. Huset stemte 5-1 for at udskyde Sarah Beth over Kyland. Hun vil deltage i Britini d’Angelo og Derek Xiao i juryhuset og hjælpe med at bestemme sæsonen 23 vinder den 29. september. « Jeg tror, ​​at folk endte med at se mig som mere af en trussel i huset, » fortalte Sarah Beth vært Julie Chen Moonves i hendes udgangsinterview. « Måske nogle af de houseguests vidste ikke, hvor meget de kunne stole på mig, eller hvem jeg ville vælge at arbejde med, men de kunne se mig arbejde med andre mennesker og gå imod dem. Kyland kunne have syntes at han ville være mere af sig selv.  » Sarah better i sit endelige anbringende om at bekæmpe nogle af hendes tidligere beslutninger. Beklagte hun rettet mod Derek X. i sidste uge? « Jeg beklager faktisk ikke, at » hun indrømmede. « Jeg beklager at være så indlysende med min loyalitet over for Kyland. Jeg beklager ikke at spille mere loyal over for Tiffany og Claire, fordi jeg tror, ​​at det ville have været bedre for mit spil samlet. Jeg står ved min beslutning om at slippe af med Derek X.  » Julie bad derefter Sarah Beth, hvis det var hårdt at sidde på blokken ved siden af ​​hende nærmest allieret i spillet. « Det var meget svært, men Kyland er en rigtig nem person at lege med, » sagde hun. « Han vidste, hvor dårlig jeg ønskede at være her. Han tog mig aldrig kampagne for mig selv personlig, og jeg følte det samme. Vi er begge spillere, og vi begge forstår det er et spil.  » Sarah Beth indrømmede også, at både Tiffany og Kyland fortalte hende, at Tiffany ville kaste hende en sympati stemme. Som følge heraf blev Sarah Beth udsat ved en stemme på 5-1. Hun var overrasket over at høre Kyland nævne en hemmelig alliance i sin farvel-besked. « Det er godt gameplay fra deres side, » indrømmede hun. « Jeg havde ingen anelse om, at der faktisk var en hemmelig alliance. Jeg vil virkelig være interesseret i at se, hvad der virkelig foregår i huset, men jeg har total respekt for det.  » Sarah Beths dag 58 Udvikling blev forudset af Derek Xiao på dag 51, Britini d’Angelo på dag 44, Christian Birkenberger på dag 37, < Strong> Whitney Williams På dag 30, Brent Champagne På dag 23, Brandon « Frenchie » fransk på dag 16 og Travis lang På dag 9. Efter den levende udsættelse begyndte et episk slag om udholdenhed for den næste HOH. Vinderen vil nominere to flere spillere til udsættelse søndag, 5. september på CBS. Sørg for at lave dine « Big Brother » forudsigelser for at påvirke vores reality tv-racetrack odds. Du kan fortsætte med at ændre dine forudsigelser, indtil lige før eviction Episode Airs live på CBS. Du vil konkurrere om at vinde et $ 100 Amazon gavekort og et sted på vores « BB23 » leaderboard. Se vores konkurrenceregler og lyd af med andre fans i vores reality tv-forum. Læs mere Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts